exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostum en büyük hedefimiz şimdiki adresimizi yaymak ve toplanmamızı sağlamak olsun ilk hedefimiz sonra gereken paylaşımları yapar işleri daha kolay yoluna koyarız şuanda yapacağımız en önemli iş duyuru yapmak hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için genel kurula kadar unutmayın bölünmek yok , ayrımcılık yapmak yok, suçlamak yok, kavga etmek yok,kapris yok , ahkam kesmek yok, hepimiz eşitiz hepimizin derdi aynı çaresi de ortak o yüzde bu durumdan el birliği ile çıkabiliriz
-
abi bu görevi sizler güzel yaparsınız güven var size tanıdık sizleri o yüzden 3 kişi olarak siz bence bu yükü bu seferde yüklenin derim ama dediğim gibi önceliğimiz katılım son durumda vekalet alın derimexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmekli bir abimiz varsa en uygun kişi o olur..
Yorum
-
mynet memsa ya günlük yazıyorum ...
hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum en büyük hedefimiz şimdiki adresimizi yaymak ve toplanmamızı sağlamak olsun ilk hedefimiz sonra gereken paylaşımları yapar işleri daha kolay yoluna koyarız şuanda yapacağımız en önemli iş duyuru yapmak hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için genel kurula kadar unutmayın bölünmek yok , ayrımcılık yapmak yok, suçlamak yok, kavga etmek yok,kapris yok , ahkam kesmek yok, hepimiz eşitiz hepimizin derdi aynı çaresi de ortak o yüzde bu durumdan el birliği ile çıkabiliriz
Yorum
-
35 üye 150 konuk hedefimiz var bunu yakaladığımızda tekrar aynı güce ulaştık demektir lütfen yazdığınız tüm topiklere bildirin en azından konuk olarak katılıp bilgilensinler rica ediyorum mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmalıyız
Yorum
-
Benim sınav var, Kasımda....
Gelen evrağı toplayım düzenlemek, gelenlere evrağını aldım , ok ben de demek ..
En uygun kişi emekli bir abimiz,, Bence en uygun kişi karot abimiz
Zaten o seve seve yapar...
hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bu görevi sizler güzel yaparsınız güven var size tanıdık sizleri o yüzden 3 kişi olarak siz bence bu yükü bu seferde yüklenin derim ama dediğim gibi önceliğimiz katılım son durumda vekalet alın derim
Yorum
-
Aklıma gelmişken, ben yine o zatı muhtereme HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim sınav var, Kasımda....
Gelen evrağı toplayım düzenlemek, gelenlere evrağını aldım , ok ben de demek ..
En uygun kişi emekli bir abimiz,, Bence en uygun kişi karot abimiz
Zaten o seve seve yapar...
Yorum
-
arkadaşlar isimleri sonrada belirleyebiliriz ama herkesin güvenini kazanmış olan mustafa hoca, karot, erendiz isimlerine katarız birkaç arkadaş daha ama katılım daha önemli birde zaten olaylar orada değişebilir herkesin kendisinin katılması bence daha önemli
Yorum
-
Kar yuvarlanacak ÇIĞ olacak !!!!!!!!!
Böyle gidersen Faik ocağına incir ağacı dikeceğiz..
Kendini topla ki KY altında ezilme...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşler eskisi gibi gitmiyor faik...
geçen vekaletlerle 39 kişiydik bu sefer aramızdaki yandaşlarını temizleyip geliyoruz, o avukatın elindeki vekaletler yandaşların yüzünden dahil olamadı, sayımız çığ gibi büyecek zaten o oda bize dardı... Sen düşün gerisini...
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba ,uzun ricalar sonrasında eski köyümüzdeki adresi açtırabildim.Forum yönetimi tarafından yetkide bana veriliğinden kaldığımız noktadan devam etmek bana kalırsa daha doğru olacaktır.Şu an baktığımızda tamamen parçalanmış durumdayız gelin tekrardan birlik olup kaldığımız yerden devam edelim ne dersiniz.
Yorum
-
Abiciğim yolun açık olsun, o 5 ültümatom emirlerinin kaçı yerine geldide form açılmış, önerim gündelikçilerle, söz veripte SPK odasında yanında olmayanlarla sen de kol kola yürürsen bi abimizin canını çoook üzdüğünü bilesin!!!
Koskoca bir topik 23.07.2013 den beri bir yazı yazmadığım halde kapanabiliyorsa o siteden sana bana bi hayır gelmez!!!
Birgün seni o sitenin tişörtünü, elinde bir pankartla görürsek , şaşırmam!!
Sen zannediyosun ki ricam kabul oldu!! Onlar burdan ekmek yiyor , sana bana ihtiyacı var, reklam alacak, senin üzerinden reklamını yapacak !!!
Yolun açıl olsun!!! Bir dost kaybetmiş oluruz!!!
Bir neco gider !! Yeniler gelir!!!
Dikkat et abi sorumluluğun ağır , yandaşlara dikkat et!!
Genel kurulda seni görmek isteriz!!!!
Yorum
Yorum