MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Karot benim reklamla falan işim yok bunada gerek yok zaten.:( Ha belki Neco(Necdet) nun çıkarı var diye düşünüyorsanız ayrı konu tabiki.Benim moderatörlüğü kabul etmemin tek amacı insanları bir araya getirmek kaldığımız yerden devam etmekti.Ama sagolsun bazı arkadaşlar inatlaşıp gelmek istemedi tabi herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Sanırım tam F.U istediği gibi bir tablo oluştu.Şimdi nasıl gülüyordur Allah bilir.
    neco65 arkadaş,seni sonkez etik davranmaya ve tutum almaya davet ediyorum...!!!şansını daha fazla zorlama,kırmak istemiyorum seni...!!!söyledeiklerinin farkında değilsin galiba,suçlu arıyorsan yakın çevrene bakacaksın...!!!öğretmenim,iyi bir okuyucuyum:felsefeyi çok severim...!!!insan davranışlarını iyi bilirim:davranışların neden ve niçinlerini de iyi çözerim:meslek gereği...!!!kısaca:modaratörlüğünü yaptığın siteden biz adam davet etmiyoruz,etik değil buu...(
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Doktor amacın ne !Bizim tek amacımız var oda minimum zararla kurtulmak.pATRONA SINIRSIZ SAYDIRIYORSUN sonra bölücülük yapıyorsun.Ben senin ve karot un beğendiğim mesajlarınızı öbür tarafta paylaştım.Gün birlik zamanı.Kurtuluş savaşı nasıl kazanıldı bilmez misin?
      buradan alıp paylaşıyorsanız,bu etik değil...!!!benpaylaşılmasını,o sitede adımın bile anılmasını istemiyorum...herkes işine gücüne baksın,merak eden buradan okur...doğrusu budur...!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

ne yapalım yani g,dip birinin eteğini mi öpelim. 23.07.2013 tarihinde çıktım. Döneyim dedim, kabul etmediler. Sonrada sitede Temmuz 2013 den beri bir kelimem dahi yokken, gecen hafta içinde birisiyle hergün kavga etmiş imajı verilerek topiğin kapatılması üzerime yıkıldı..

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Doktor amacın ne !Bizim tek amacımız var oda minimum zararla kurtulmak.pATRONA SINIRSIZ SAYDIRIYORSUN sonra bölücülük yapıyorsun.Ben senin ve karot un beğendiğim mesajlarınızı öbür tarafta paylaştım.Gün birlik zamanı.Kurtuluş savaşı nasıl kazanıldı bilmez misin?

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

emek hırsızlığına dönüyor iş..

Lidaki , yandaşlar var orda kafası basmayanlar da var.. 2.000.000 o paranın yanında devede kulak olduğunu unutmuşsun

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Benden bugünlükte bu kadar..

Varyemezler , sizi gidi siziler , emeğe saygı

SPK da bilmiyormu mevzuatına sermaye azaltımında limit koyulur yazsını yazmayı.. Uyanın artık, çok uyutuldunuz...

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              neco65 arkadaş,seni sonkez etik davranmaya ve tutum almaya davet ediyorum...!!!şansını daha fazla zorlama,kırmak istemiyorum seni...!!!söyledeiklerinin farkında değilsin galiba,suçlu arıyorsan yakın çevrene bakacaksın...!!!öğretmenim,iyi bir okuyucuyum:felsefeyi çok severim...!!!insan davranışlarını iyi bilirim:davranışların neden ve niçinlerini de iyi çözerim:meslek gereği...!!!kısaca:modaratörlüğünü yaptığın siteden biz adam davet etmiyoruz,etik değil buu...(
              sitene bir modaratör olarak insan davet edecekseniz,bunu özellerden yapın lütfen...çünkü bu sitede yazıp,başka siteye adam toplamaya çalışmak yanlış ve etik değil...bu birinin dükkanından alış-veriş edenleri dükkanına çağırmaya benziyor...bunun normal yaşamdaki karşılığını size bırakıyorum,neco65...!!!

Yorum

• lidaki
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 88

Unuturmuyum hiç.ben ayrılma hakkımı 1,23 olarak her ortamda deklare ettim.Siz düello ederken farkedemediniz.Bu dokundurmaları bırakalım artık gün birlik zamanı.Zafer geldikten sonra çayırda yağlı güreş planlayalım ,kazananada malum kişinin donunu verelim.Nasıl olsa gençlerden biri kazanır bizde alkışlarız.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

SON söz:

lütfen son olsun
                  Last edited by ayhan53; 16 Eylül 2013, 22:16. Sebep: başkalarının cevap veremeyeceği şeyler yazmayalım burası memsa topiği

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

neco abi senide sağduyuya davet eder. İyi geceler derim. Burdasın bu gece burdaki benim yazdığım tüm mesajları okursun..
                    Last edited by ayhan53; 16 Eylül 2013, 22:17. Sebep: lütfen

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

ya arkadaş,herkes bir birliktelik tutturmuş gidiyor...evet,birlikteliği ençok ben istiyorum...!!!ama her şeye rağmen birliktelik olmaz,birliktelik ilkeler ve doğrular üzerine kurulursa anlamlı olur ancak...!!!benim karşı olduğum her şeye rağmen birliktelik...!!!amacın,hedefin,emeğin,niyetin...v b. birlik olmadığı:iki yüzlülüğün cirit attığı yerde siz hangi birlikten söz ediyorsunuz...?!!?söyletmeseniz iyi olur beni...))

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

İçimiz de dışımızda bir, gizlimizde yok, sırrımızda.. herşey şeffaf..

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

bazen diyorum değer mi, bilesin ki faik senin yüzünden çekiyorum bu ızdırabı...

2010 yılındaki gibi çek şunu sermaye azaltım artırım öncesi 0.98 TL değerine...

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

ilkeleri olmalı insanın,ekmeğinden önce...))herkese iyi geceler,misafirleri göndereyim,yarın daha uzun yazarız...))

Yorum

• neco65
                              Katılımcı
                              • 01 Nisan 2013
                              • 94

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sitene bir modaratör olarak insan davet edecekseniz,bunu özellerden yapın lütfen...çünkü bu sitede yazıp,başka siteye adam toplamaya çalışmak yanlış ve etik değil...bu birinin dükkanından alış-veriş edenleri dükkanına çağırmaya benziyor...bunun normal yaşamdaki karşılığını size bırakıyorum,neco65...!!!
                              karot arkadaş kimseyle atışmaya.ortamı germeye niyetim yok, tam 15 yıl yöneticilik yaptım hemde çoğu kişinin çeşke bende o şirkette çalışsaydım dediği bir şirkette bu nedenle bazı şeyleri çok iyi biliyorum.Belkide aramızdaki fark bu olsa gerek.Adam toplama peşinde koşmadığımı çok iyi biliyorsun bunu diğer topiğin açıldığında msj la belirttim gerekli kişilere özelden msj attım.Şunu bilinki ben buranında bir üyesiyim gerekirse buradan ,gerekirse diğer sitelerden takibimi yapar okurum bunu engelleyebilecek tek kişide site mod. olabilirki sanırım onlar içinde burada bulunmamın bir engeli yok.Dolayısıyla gerek burada gerekse diğer topikleri takip etmeye devam edeceğimi belirtmek isterim.

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Son söz dedik ,, bitti.. Anlamak istemeyenler neco abiye başvursun..

0.46 dan çıkabilirim faik bu hakkı tanımış herkese çıkmak istesem son 1 haftada o kadar dilekçe yazmaya kafa yorarmıyım... Beni karıştırmayınız samimi olduğunuz birileriyle... Çoğu kişi zararını kabul eder kurtulmak için çıkar?? Ben kemigim 2008. 2009 dada burdaydım 2013 tede.. Sicilim temiz yani kimse bana gündelikçi muamelesi yapamaz.. Bunla primde yapamaz..

0.46 ayrılmayı ilk hakkedenlerdenim yani...

Memsa ya çok yüksek degerlerden girenlerin zararını şu yazdığım dilekçeler, MEMs1 için faikten para isteme işiyle kurtulsalar ben onlar kadar sevinirim.,

Patron da bizlere para yedirecek o göz var mı!! O yapar bi oyun!! Yaşayacağız..

Gözaltı pazarını hissettiğim an ne olursa olsun çıkarım, oraya gidince en az 3 yıl çıkartmazlar adamı,, tek seans çekilmez (YTD)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information