MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. exitus123, aşağıdaki konuda yaklaşımını almak isterim.

Ulutaşların ayrılma için limit koyma yetkisi yoksa bu işi bizden daha iyi bilenler neden şimdi 0,29'dan girip 0,47 ayrılmak için hisseye girmiyorlar?
    sevgili dostum,genel kurula kadar bir arıza çıkmaz ise,garanti...))ama herhangi bir arıza çıkma olasılığıda hala var,örneğin bu durumdan vazgeçtim diyebilir...yani adamın hiç bir koşulda güvenirliği yok,onun için kafesin içindekilerin dışında kimse girmiyor...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      exitus kardeşim bırak hisse adedini ,bir çok konuda liste hazırlandı hatta mahkemeye başvuru için kaç kez listeler hazırlandı.Malesef hepsi boş çıktı .Hatta mahkemede dava açanlar arasında bende vardım,payıma düşenide göndermiştim.Lakin dediğin gibi maalesef icraata gelince hepsi boş çıktı.

Ancak şuda bir gerçekki zaten hisse sahibi listeyi öğrenmek isterse sende biliyorsunki mkk ya başvuru yaparak kimin elinde ne kadar hisse var öğrenir.Bunu sen daha iyi biliyorsun.
      neco65 arkadaş,artık bir topiğin modaratörü olarak hala burada yazmanı pek etik bulmuyorum,işiniz reklamsa adresi herkes biliyor...))yoksa buranın cazibesi niye...??!!??
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

İntelligent, bu konuşar bizi seçenlerle özel konuşulur, mesaj bölümünüze bakınız
        Püf nokta dikkat edin

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Arkamızdan laf söyleyenler herşey den yararlanmayacak

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

SPK uzmanları o kanuna 2 cümleyle o maddeyi ekleyemez mi?

Yorum

• lidaki
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 88

dost

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn. exitus123, aşağıdaki konuda yaklaşımını almak isterim.

Ulutaşların ayrılma için limit koyma yetkisi yoksa bu işi bizden daha iyi bilenler neden şimdi 0,29'dan girip 0,47 ayrılmak için hisseye girmiyorlar?
              Eğer ayrılma için limit koyma yetkisi yoksa ,SPK karşı bir açıklama göndermeyip davalı pozisyonuna düşüyor.??????

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

bekliyoruz kardeş.. Kısa ve öz çözebilec mi? Sermaye azlatımıyla bizim MEMSA ne kadar zarardan kar edecek O kadar paraya 2.000.000 TL olur mu?

yazmıyacaktım yine yazdırdınız bana

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Sermaye azaltımında neden limit koyulmadığının nedenini:

Şirket direkt 127.000.000 TL gecmiş yıl zararını silerek kar ediyor yani zararsızlaşan şirketimiz oluyor

üzerinede 42.000.000 TL sermayeyi bedelli artırıyor..

127.000.000 TL nin, 162X0.46: 74.520.000 TL maksimum isteyene verebilir.

ağırlıklı ortalaması 0.46 üzerinde kaç kişi bu fiyattan ayrılır. Onuda hesaplamalı...

SPK hep şirketi mi düşünüyo, KY nında bir kazancı olmalı...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Bak işte bilgi paylaştım, karot abi sıra sende..

Yorum

• neco65
                      Katılımcı
                      • 01 Nisan 2013
                      • 94

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      neco65 arkadaş,artık bir topiğin modaratörü olarak hala burada yazmanı pek etik bulmuyorum,işiniz reklamsa adresi herkes biliyor...))yoksa buranın cazibesi niye...??!!??
                      Sevgili Karot benim reklamla falan işim yok bunada gerek yok zaten.:( Ha belki Neco(Necdet) nun çıkarı var diye düşünüyorsanız ayrı konu tabiki.Benim moderatörlüğü kabul etmemin tek amacı insanları bir araya getirmek kaldığımız yerden devam etmekti.Ama sagolsun bazı arkadaşlar inatlaşıp gelmek istemedi tabi herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Sanırım tam F.U istediği gibi bir tablo oluştu.Şimdi nasıl gülüyordur Allah bilir.

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

sermaye azaltımında 2.000.000 TL sınırlandırılması olamaz.. Şirket kaç milyon TL kazanıyo, o bunun yanında devede kulak kalır...

Yorum

• lidaki
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 88

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sevgili Karot benim reklamla falan işim yok bunada gerek yok zaten.:( Ha belki Neco(Necdet) nun çıkarı var diye düşünüyorsanız ayrı konu tabiki.Benim moderatörlüğü kabul etmemin tek amacı insanları bir araya getirmek kaldığımız yerden devam etmekti.Ama sagolsun bazı arkadaşlar inatlaşıp gelmek istemedi tabi herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Sanırım tam F.U istediği gibi bir tablo oluştu.Şimdi nasıl gülüyordur Allah bilir.
                          Adamın DİBİSİN Abi.ALLAH seni ve herkesi kibirden korusun.

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bizim tek düşmanımız FAİK ki yukarda bu bilgileri paylaşıyoruz.. bizim kadar da paylaşımcı bir grup bulamazsınız..

yolunuz açık olsun..

neco abi, etik olan burdaki üyeliğinizi iptal ettirmeniz..

Yorum

• lidaki
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 88

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bizim tek düşmanımız FAİK ki yukarda bu bilgileri paylaşıyoruz.. bizim kadar da paylaşımcı bir grup bulamazsınız..

yolunuz açık olsun..

neco abi, etik olan burdaki üyeliğinizi iptal ettirmeniz..
                              Doktor amacın ne !Bizim tek amacımız var oda minimum zararla kurtulmak.pATRONA SINIRSIZ SAYDIRIYORSUN sonra bölücülük yapıyorsun.Ben senin ve karot un beğendiğim mesajlarınızı öbür tarafta paylaştım.Gün birlik zamanı.Kurtuluş savaşı nasıl kazanıldı bilmez misin?

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

karot abi ve biz eğitimsiz olmayı yeğledik ama birşeyler yazabilmek için başkasının hakaretleri, emrivakileri, benden başka doğru ve dürüst kişi yoktur sözlerini içimize sindiremedik..

Milli eğitim devamsızlığı 10 güne indirmiş.. neco abi kendine dikkat et , hep burdasın

Bizim patronda (faik) böyle işte.. Ben bilirim havasında , bizde ona sen ancak çıkarların için bilirsini öğretiyoruz..

allah patronları islah etsin..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information