MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

    #661
    şu avukata sorun bakim, biz sana vekalet yolladık, genel kurula giden arkadaşlar bizim isimlerimizi tutanaklarda neden göremiyorlarmış..

    sorun bakim genel kurul öncesi lot miktarınızı toplayan arkadaşa neden genel kurulda yoktu..

    sorun bakim insan 0.47 den ayrılma hakkım tuttu diyen arkadaşa.. sen bu kadar zekisinde 0.32 neden çıktın..

    Yoksa o mesut fotografı buraya yapıştıracamm...

    Yorum

    • exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

      #662
      Buldum


      exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Gelelim şu fotograf işine...

      Yorum

      • exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

        #663
        Bide hakkını arayanlara sorun, neco abi sen çıkmamışsın.. bunların derdi neydi, o kadar yolu tepti...

        Yorum

        • exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

          #664
          neco abi o kol senin sanırım

          Yorum

          • ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

            #665
            exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Modüratörlerimiz , üyelikleri açılmsyan arkadaşlar mevcut, ilgilenirseniz seviniriz
            kullanıcı adı olarak aldıkları adları yazarsanız bizzat ilgileneceğim.
            yada kendileri bu mesajın altındaki üçgen içinde ünlem olan işaretine tıklayıp oraya aldıkları kullanıcı adlarını yazsınlar
            mail adreslerine aktivasyon kodu geliyormu gelmiyormu onuda belirtsinler.
            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

            Yorum

            • ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

              #666
              bu arada öteki sitede emmsa topiği açılmış orada yazılanlara lütfen burada yorum yapmayın.
              oranın yorumlarını oraya yapın.
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

              Yorum

              • exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

                #667
                abi dilekçeyi alabilirsin...

                Yorum

                • exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

                  #668
                  drtusss
                  18 saat önce BeğenBeğenme ...keyborsa memsa topiğine bekliyoruz.. GÜNDELİKÇELER size yerimiz kalmadı

                  yoruma cevap ver. golgota86
                  4 saat önce BeğenBeğenme ...geldik kardeşim yoruma engelliyiz ne anladık şimdi

                  ihbar et.


                  ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kullanıcı adı olarak aldıkları adları yazarsanız bizzat ilgileneceğim.
                  yada kendileri bu mesajın altındaki üçgen içinde ünlem olan işaretine tıklayıp oraya aldıkları kullanıcı adlarını yazsınlar
                  mail adreslerine aktivasyon kodu geliyormu gelmiyormu onuda belirtsinler.

                  Yorum

                  • exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

                    #669
                    1949timsah
                    2 gün önce BeğenBeğenme ...sayın arkadaşlar, key borsaya tavsiye eden kişi bölümünü dolduramadığım için üye olamıyorum. yardım ederseniz sevinirim. hepinize selamlar bol şanslar.

                    Yorum

                    • exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

                      #670
                      SPK yazdığım dilekçenin 5. MADDESİ:

                      5) Ayrıca MEMSA’ nın Temmuz ayı aylık bildiriminde ortaklardan ticari alacak kısmını hala düzeltmedikleri görülmektedir. (Ek 9) Olağanüstü veya olağan genel kurulunda alınmış bir karar olmadan ortak şirketlerin satın alınımı işlemiyle mahsuplaşmalar yoluyla alacaklar silinmiş, SPK yaptığı uyarıya ( 2013/16 ve 2013/29 sayılı bültenlerde) rağmen bu alacaklar hanesine tekrar eklenmemiştir. Sermaye piyasası kanunu 14. maddesine göre şirket suç işlemeye devam etmektedir. Şirket kağıt üzerinde zarar ettirilmektedir. Zaten bu alacaklar silinmemiş olsaydı sermaye azaltımı ve artırımına gerek olmayacağını tarafınıza yazılı dilekçelerimde sunmuş olmama rağmen bu olay ört pas edilmek istendiği imasını doğurmaktadır. Sermaye piyasası kanunu 92. maddesine göre de suç teşkil etmektedir. Aykırı uygulamalara neden göz yumulmaktadır. Ayrıca 14. Madde (4) bendinde: Kurul, halka arzda, borsada işlem görme başvurusunda, 23 üncü maddede tanımlanan önemli nitelikte işlemlerde ve ortaklığın faaliyetlerini ve finansal durumunu önemli derecede etkileyen olay ve gelişmelerde, işlemin tarafı ortaklıklardan da bu madde hükümlerine göre hazırlanacak bağımsız denetim raporu istemeye yetkilidir. Böyle bir denetim raporu şirketten istenmiş midir? İstenmediği ortadadır. Şirketin 30.06.2013 faaliyet raporlarının tekrar incelenerek değerlendirilmesi gerekmektedir.

                      MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA, 2013/6 Aylık [] 26.08.2013 23:18:47 yapılan KAP açıklamasında;
                      Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
                      KARAR TARİHİ: 26.08.2013 KARAR SAYISI : 2013/28

                      SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI

                      Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi tarafından onaylanmış 01.01.2013-30.06.2013 dönemine ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan Seri II, 14.1 nolu "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" ("Tebliğ") hükümlerine uygun olarak ve Tebliğin 5. Maddesine göre Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standartları'nı / Türkiye Finansal Raporlama Standartları ile bunlara ilişkin ek ve yorumları ("TMS/TFRS") esas alınarak hazırlanan bağımsız incelemeden geçmiş özet konsolide finansal tablolarımız ve faaliyet raporumuz hazırlanmıştır.

                      a) 01.01.2013-30.06.2013 dönemine ilişkin olarak, bağımsız incelemeden geçmiş özet konsolide bilanço, gelir tablosu, özsermaye değişim tablosu, nakit akım tablosu ve finansal tablo dipnotları ile yönetim kurulu faaliyet raporunun tarafımızdan incelendiğini,

                      b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu diğer bilgiler çerçevesinde yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış konsolide finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarı ile yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,

                      c) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar/(zarar) ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını beyan ederiz. ‘’
                      Sayın SPK yetkilileri MEMSA’ yı 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı kararınızla uyardınız MEMSA 6 aylık faaliyet raporlarım ve aylık faaliyet raporlarım böyle diyerek nasıl kamuoyunu aldatır!!! Faaliyet raporlarımız yanlıştır ibaresiyle neden KAP’ a haber yollamamıştır. Artık bu şirkete dur diyecek misiniz?

                      Ayrıca http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=103946 MENSA MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / MEMSA [] 05.02.2010 14:28:47 04.02.2010 tarihinde tamamlanan sermaye artırımı sürecinde daha önceden hakim ortağımızın karşılıklı opsiyon sözleşmesi imzalamış olduğu kurumsal yabancı yatırımcı şirketimiz oydan yoksun paylarından toplam 46.205.000 adetini satın almıştır. Ayrıca Generali Ulutaş Tekstil A.Ş nin rüçhan haklarınıda satın almıştır. Generali İnternational’ ın sahip olduğu toplam lot adeti 55.202.117’ dir. (http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=266013 MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 12.03.2013 19:08:36 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Belirtildiği üzere: Aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedelinin (55.202.117 TL) sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational'a ödenmesine, ve ödenen tutarın bu şirkete ait Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının tarafımızca satın alınmasından kaynaklı borcumuza mahsup edilmesine karar verilmiştir. Bu açıklamada görüldüğü üzere rehin bedeli Generali İnternational ödenmiş olup Generali İnternational sahip olduğu hisselerde zaten 06.02.2013 tarihi itibariyle adi paya dönüştürülmüş olup ve bu hisse senetleri borsada 3 yıl boyunca eritilmiş ve çok yüksek değerlerde küçük yatırımcı ve aracı kurumlara satılmıştır. MEMSA’ dan Generali İnternational ait olan hisse senetlerinin akibeti konusunda da herhangi bir açıklamada yapılmamıştır. Bu olayı kısaca özetlersem eskiden otobüs firmaları aynı koltuğu 2. bir müşteriye satarlardı. Bizim olaya uyarlarsak en başta Generali ye verdiği para karşısında hisse senedi verildi. Generali bir nevi kukla şirket olarak kullanıldı. BİST de bu Genarali’ye ait hisseler küçük yatırımcıya 2. kez nominal değeri 1 TL olan hisseler 3.24 TL kadar yükseltilerek satıldı ve hisseler ertildi. Birileri bundan çok fazla miktarda kazanç elde etti. Ulutaş ailesi olduğunu ben bile çözdüysem SPK hayli hayliye çözmesi gerekir. Yurt dışında rehin bedel mevcut denilerek hem SPK hem küçük yatırımcı uyutulmaya çalışılıyor. Sözde bu 55.202.117 TL şuan hangi bankada, kimin adına yatmakta SPK bunu dahi bulmak konusunda neden aciz, neden MEMSA’ yı koruyup kollamaktadır? Bu paranın akibeti belli olsaydı şuan için sermaye azatlımı ve artırımı olmayacaktı. Ayrıca bu para HALKBANK’ sına temlik edilen paraydı. Bir devlet kurumu eliyle bir devlet kurumunun (tüy bitmemiş yetimin hakkı olan HALKBANK) zarara uğratılmasına neden göz yumulmaktadır? Bu paranın akibetini bulamadıysanız ve Halkbankası’na bu parayı temlik etmiyorsanız, bu para kağıt üzerinde Ulutaş ailesinin kontrolün de ise diğer küçük yatırımcıların sahip olduğu ve benim sahip olduğum ......... adetlik oydan yoksun payın (MEMS1) nominal değeri 1 TL olarak Faik ULUATAŞ ‘ ın geri almasını sağlayınız. Şirkete yazdığım 09.09.2013 tarihli dilekçeyle bu parayı Faik ULUTAŞ’ tan istemiş bulunmaktayım. Tarafıma verilecek cevabı sizlerle de paylaşağım.

                      Yorum

                      • exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

                        #671
                        sonra görüşürüz.... kib...

                        yaptım ettim attım tuttum yok...uyutma yokkkk..... icraat var...

                        Yorum

                        • anarat
                          Katılımcı
                          • 13 Eylül 2013
                          • 86

                          #672
                          galibin hısseleri bile gitti faik ben sana
                          bir insan kendine hergün sövdürürmü

                          Yorum

                          • Intelligent
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 110

                            #673
                            Sn. exitus123, aşağıdaki konuda yaklaşımını almak isterim.

                            Ulutaşların ayrılma için limit koyma yetkisi yoksa bu işi bizden daha iyi bilenler neden şimdi 0,29'dan girip 0,47 ayrılmak için hisseye girmiyorlar?

                            Yorum

                            • ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

                              #674
                              exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
                              Neco abi,!'
                              okunmuştur gerisini sildim
                              öteki foruma ilişkin her türlü açıklamayı öteki forumda yapın
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

                              Yorum

                              • neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

                                #675
                                exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
                                Neco abi, !'
                                Yapma be exitus kardeş ,site benim sitem falan değil birincisi bu,ikinci konu ise elindeki dilekçe örneklerini gösterki bende diğer köyde herkese ilan edeyim.Gördüğün gibi sırf insanlara acaba bir parça faydam olurmu diye yapmamam gereken şeyi yapıyorum ve faydalı olabilecek konuları diğer köydede yayınlıyorum.
                                Last edited by ayhan53; 16 Eylül 2013, 20:39. Sebep: yeri değil

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information