MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

forum tadilatı bitmiştir
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      forum tadilatı bitmiştir

1949timsah veya timsahizm nickli arkadaş ile siname nickli arkadaşın sorunu çözüldü mü acaba...?!?
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

dostum olman için öncelikle bölücülük yapmıyacan!!!!!!.. ikiyüzlülük hiç yapmıyacan, öğretmediler mi sana... Sen benim niyetimin ne olduğunu çözememişsinnn..

Sırf bana millet düşman olsun diye yazdığın yazı için özür dileyeceksin..

Söz hakkımı doğurtmuyacaksın..

Tükürdüğümüzü yalamayız dedik... Senin gibi düşünceleri olanlar ve benim gibileri çözemiyenler için 2 kelam bir yazıyazmıştım. Yokum sonsözüm diyerek.. Neco abi ben yokum, söz hakkım doğdu demişsin,,, cevap hakkımı da o metinle kullanacağım.. ( Bizim moderatör orda oranın ki burda nasıl bir hisseymişsin MEMSA)

bir flim vardı ŞEYTANIN AVUKATI ben bunu faik in yandaşları için uyarladım. (FAİĞİN AVUKATLARI) Onlar kendi aralarında sorular sorup faik abilerinin istediği cevapları veriyorlar...

SEN lidaki sordun mu ki bunlara, verilen vekaletler hakkıyla yerini neden bulma dı?... Vicdanları rahat mı? Tek güvendiğim kişi diye niye birilerine yollandı bu vekaletler...

Onlar bizim yazdıklarımızı şu saate kadar hepsini okusunlar, bizler elimizden geldiği kadar yorumluyoruz, yanlış var diyenleride üyeliğe bekliyoruzzz....

FAİK VE yandaşları çekeceksiniz, yaptıklarınızın cezasını...

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        teşekkür ediyorum dostum.Sende biliyorsun benim niyetimi.

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Ben bugünde pazarcı ve hamza beyi de çağırayımmm

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Mems1

Unutmamak için...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sermaye azaltımında neden limit koyulmadığının nedenini:

şirket direkt 127.000.000 tl gecmiş yıl zararını silerek kar ediyor yani zararsızlaşan şirketimiz oluyor

üzerinede 42.000.000 tl sermayeyi bedelli artırıyor..

127.000.000 tl nin, 162x0.46: 74.520.000 tl maksimum isteyene verebilir.

Ağırlıklı ortalaması 0.46 üzerinde kaç kişi bu fiyattan ayrılır. Onuda hesaplamalı...

Spk hep şirketi mi düşünüyo, ky nında bir kazancı olmalı...
            elinde eski mems1 olanlar... Spk bülteninde generali nin hakkınımı savundu, yoksa biz ky mı..

Ben nominalden istediğim .. Aldığınız fiyattan talep ediniz..

Ne demiş spk kayıtsız şartsız faik ödeyecek... Faik ödemem dersede cevabıyla da spk başvuracağız..

Emek hırsızlığı yapıp bunları diğer sitelerde yayınlatan arkadaşlarımızada iki çift lafım olsun.. Hakkim helal ediyorum o arkadaşa hiç etmediğimi söylerseniz..

Dilekçenin formatını kendinize uyarlayınn...

Mensa gayrimenkul ve inşaat a.ş.
            (ulutaş tekstil sanayi ve ticaret a.ş.)

istanbul 09.09.2013

sermaye piyasası kurulu bültenini 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı, 2013/16; f) oydan yoksun pay ihracına ilişkin sözleşmenin şirket dışına çıkarılması nedeniyle, bu sözleşme nedeniyle şirketin bağlı ortaklığı mensa gayrimenkul ve inşaat a.ş.’ye gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün kayıtsız şartsız faik ulutaş tarafından ödeneceğinin faik ulutaş tarafından taahhüt edilmesi, gerektiğine karar vermişti.

Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.ş. 30 haziran 2013 tarihinde sona eren hesap dönemine ait mali tablolara ilişkin dipnotlar (tutarlar aksi belirtilmedikçe türk lirası (“tl”) olarak ifade edilmiştir.) (seri:xi, no:29 konsolide olmayan)
            23. Finansal tablolari önemli ölçüde etkileyen ya da finansal tablolarin açik, yorumlanabilir ve anlaşilabilir olmasi açisindan gerekli olan diğer hususlar
            1. şirketler grubumuz, tekstil sektöründe sahip olduğu güçlü bilinirliği kullanarak üretime bağlı olmaksızın da faaliyet gösterebilmek istemekte ve bu alanda üretici kimliğinden ziyade ticari kimliğini ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda yeniden yapılanan şirketimize ait iplik üretim tesisi ve müştemilatı, 01/05/2013 tarihinden itibaren 5 yıl süreyle geçerli olmak üzere "marafil teks. Mad. Inş. San. Ve tic. Ltd. şti'ne" kiralanmıştır. Kira sözleşmesinin toplam tutarı kdv dahil 9.204.000 tl'ye tekabül etmektedir.
            2. şirketin 11.03.2013 tarih 2013/11 sayılı yönetim kurulu kararı ile şirketin ihraç ettiği oydan yoksun paylar'ın belirli bir kısmının yabancı bir yatırımcıya tahsis koşulları ve halka arz sonrası karşılıklı alım satım koşullarını düzenleyen opsiyon sözleşmesinin, sözleşmeyi kül halinde devralmayı teklif eden taraflardan, şirketin iştiraki olan volt yatırım gayrimenkul enerji a.ş.’ne devredilmesine, aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedeli olan ve şirketin bsi bank-swıtzerland hesabında tutulan 55.202.177.-tl’nın sözleşmeyi üstlenen şirket namına generali international’e ödenmesine, ödenen bu tutarın mensa gayrimenkul yatırım inşaat a.ş. Paylarının satınalınmasından kaynaklı borca mahsup edilmesine karar verilmiştir. Akabinde volt yatırım gayrimenkul enerji a.ş.’ne devir ve temlik edilen opsiyon sözleşmesi, volt yatırım gayrimenkul ve enerji a.ş. Tarafından kül halinde faik ulutaş’a devredilmiştir. Böylece şirket yada iştiraklerinin sözkonusu sözleşme kapsamında herhangi bir yükümlülüğü kalmamıştır. Bu hususta spk tarafından şirkete tebliğ edilen 17/05/2013 tarihli yazıda, bu sözleşmenin şirket dışına çıkartılması nedeniyle, şirket iştiraki mensa gayrimenkul’e gelebilecek herhangi bir yükümlülüğün faik ulutaş tarafından karşılanacağına dair taahhütname istenmiş olup, bu taahhütname faik ulutaş tarafından verilmiştir.

06.02.2013 tarihinde oydan yoksun pay (mems1) adi paya dönüşmüş olup 05.02.2013 tarihinden önce sahip olduğum ........ Adetlik mems1 hisselerinin nominal değeri 1 tl üzerinden mensa gayrimenkula.ş.) tarafından satın alınmasını, bu yükümlülüğü kayıtsız şartsız üstlenen faik ulutaş tarafından masrafın karşılanmasını istiyorum.

Aşağıdaki hesap numarasına ödemenin yapılması, halkbank yatırım hesabımda bulunan .......... Adetlik eski mems1 hissenin faik ulutaş tarafından geri alınmasını kabul ediyorum. ödeme yapılmaması maddi yönden zarara uğratılmam nedeniyle tarafımca zararımın giderilmesi amacıyla 15.05.2013 tarihi itibariyle yasal faiziyle birlikte karşılanması için t.c. Asliye ticaret mahkemesinde dava açma hakkımın saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını istiyorum.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

MEMSA dan çok büyük zarara uğradım diyenler çoğunluğu MEMS1 almış kişilerdir.. Önerimiz yukarda... SPK kararı beelli... Faik kayıtsız şartsız karşılayacağım demiş.. SİZ neden istemezsiniz hakkınızı... Zamanında buna Faiğin avukatlarıda yazdılar , çizdi olmaz dediler, uyuttular..... HAKKINI ARARSAN, SONUNDA ALIRSIN.. VERMEM DERSEDE MAHKEME YOLUYLA ALIRSIN... MİNUMUM 3 YIL SÜRER, KAZANIRSAN DA DEĞER çünkü YASAL FAİZİYLE ALIRSIN......

MEMSA (eski hisse) dan zararı olanlar en fazla 1.80 TL alan varsada onlar üye olsunlar...... Onlara özel önerim olacak

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

TREN kaçmadan......

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Günaydın arkadaşlar...
                  mems1 olayı önemli,elinde mems1 olan arkadaşlarımız mutlaka bir dilekçe ile şirkete başvurup hakkını istesin,şirketin vereceği yanıt(olumsuz olduğunda:ki olumsuz olacaktır...) ile yeni bir dilekçe yazıp bu kez spk'ya başvururuz...spk'dan da olumsuz yanıt alırsak yargı yolu görünecektir...o zaman da toplanıp birlikte bir dava açarız...mems1 bende de var...
                  memsa'ya gelince beklemeye devam,farklı birşey yok şimdilik...
                  herkese iyi günler...

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

üye olma veya aktivasyon kodu gelmesi konusunda sıkıntısı olan varmı
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                      Rallici Başkan
                      • 27 Nisan 2009
                      • 2657

( Bizim moderatör orda oranın ki burda nasıl bir hisseymişsin MEMSA)
                      ben heryerdeyim olayın modlukla ilgisi yok burada modluğu zoraki rica üzerine yapıyom

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

3434 verdiğiniz mail adresine akti,vasyon kodu gitmiş
                        mailiniz doğruysa girin ve aktivasyon koduna tıklayıp aktivleştirin üyeliğinizi

Yorum

• ACEMİ
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 153

İMKB’deki küçük yatırımcı olarak genel kurul veya olağanüstü genel kurul kararı alınmadan yapılan işlemlerin incelenmesini ve işlemlerin durdurulmasını, MEMSA yönetim kurulu üyeleri hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını, suç unsuru tespit edilirse suç duyurusunda bulunulmasını, ilgili yöneticilere idari para cezası yaptırımı veya diğer tedbir ve yaptırımların uygulanmasını, kamuoyunu yanıltıcı raporu hazırlayan Can Uluslar arası Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş Süleyman HİLMİ DÖNMEZ sorumlu ortak başdenetçisi ve Değer Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş Dr. Celal Çelik hakkında varsa suç unsurunun tespit edilmesini, sahip olduğum OYP (MEMS1) lot adetinin tespit edilip Ulutaş Tekstil Ticaret ve Anonim Şirketi (Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş )’den nominal değer olan 1 lot=1 TL olarak toplam lot adetime göre hesaplanması ve tarafıma iadesinin yolunun açılmasını, ertelenen genel kurulun en kısa zamanda yapılması için MEMSA’nın uyarılmasını, sermaye azaltımı ve eş zamanlı sermaye artırımı işleminin kabul edilmemesini, tarafımca T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımı saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
                          ADRES:
                          T.C No: 14.03.2013
                          Biz Mart ayında yazmışız.... Bunu bilmeyenlerde var... Gördük yaşadık...
                          mart ayından beri değişen birşey yok bunu bilmeyenler değil görmemek için caba sarfedenler var

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

asansör hareketi devam ediyor,iyi yapışıp kolu bacağı kaptırmamak gerekiyor... ben ekrana bakmıyorum sizde bakmayın arkadaşlar... bu hareket spk'nın yayınlayacağı bültene ya da ay sonunda BİST'e yapılacak açıklamalara kadar devam edecektir sanırım...!!!gözaltına falan gitmek bizi korkutmasın,faikle beraber gideceğiz nasılsa... temel hedef iştiraklerin edinilmesine engel olmak olmalı...çünkü:bunu başarırsak kasada 110,000,000 para olacak...patronunda çevirdiği tüm dolaplar bu parayı cebe atmak için,diğer söylenenler hikayeden ibaret...!!!her yere ve kuruma şikayet etmeye ve gürültü koparmaya devam diyorum...))

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

şu anda üye olan ve yazamayan tüm forumdaşların yazabilecek durumda olması gerekiyor.

Yorum

• estergon
                                Yeni Üye
                                • 18 Eylül 2013
                                • 25

Öncelikle Seyamın Aleykü kolay gelsin ben ilk defa yazıyorum forumları takip eder ama pek fazla yazmazdım benim bi teklifim var bir platfom oluşturalım borsada amacı niyeti sadece küçük yatırımcıyı soymak olan tan egeli, onur takmak, ulutaşlar ve bunu gibi bi sürü insanın yaptıklarına dur demek için, küçük yatırımcıyı asla korumayan patronlarla el ele iş gören spk ya dur demek için, gniş çaplı bir oluşum oluşturalım görsel basın, yazılı basın, yargı ne varsa kullanalım birlikten güç doğar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information