MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar genel kurula gelseydi, banker bilonun düdüklesiği insan psikolojisini tatsaydı, ancak anlardı seni, oturmuş bilgisayarın başında, sana bana düşman yaratmak için uğraşıyolar..

senin koskoca SPK odasında DON sallamanı görseydi... Bu memsayı, faiği allaha havale etmeden önce dünyadayken cehennem hayatı çektirmek için uğraşanları herzaman överdi...
    Sorarlar böylelerine; biz yazalım kurumlara, tutanakları imzalayalım da, sen bişeyler değişirsek, o zaman kendini kime havale edecen....
    o alçak herif,benim hakaret falan etmediğimi biliyor...eski köyde ben bunu birkaç kez top ettim...))din istismarı yaparak bunun öcünü almaya çalışıyor,içinde kalmış...))yüreği yetiyorsa,ki yetmez...!!!o forumda yazan bazı arkadaşlar telefonumu biliyor,versinler...intelligentİST,tahao6,blackeye ,pazarcı,hamzah,ahmet68,yücel...vb.,isterse telefonumu verin...ben bilinen bir insanım,daha önce eski köyde tüm bilgilerimi yazmıştım,adım Mehmet ALTINKAYNAK,face'den ulaş bana...özel işler özel alanlarda konuşulur ve görüşülür,bir randevu ayarlayalım alçak ile...kimse klavye şovalyeliği yapmasın,reelleşelim biraz...))haydi bana sana ulaşabileceğim bir yol göstersene arkadaşım...))ya da gelsin genel kurula da cemalini göreyim...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Onlar sadece burdan konuşmasını bilirler, icraata gelincede kaybolurlar...

Eskiden bir yazı yazmıştım fotograftakilere genel kurul günü ne oldu diyee.. Onun gibi bişey işte..

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      o alçak herif,benim hakaret falan etmediğimi biliyor...eski köyde ben bunu birkaç kez top ettim...))din istismarı yaparak bunun öcünü almaya çalışıyor,içinde kalmış...))yüreği yetiyorsa,ki yetmez...!!!o forumda yazan bazı arkadaşlar telefonumu biliyor,versinler...intelligentİST,tahao6,blackeye ,pazarcı,hamzah...vb.,isterse telefonumu verin...özel işler özel alanlarda konuşulur,bir randevu ayarlayalım alçak ile...ya da gelsin genel kurula da cemalini göreyim...))

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

ayhan bey yine geziyosunuz
        valal sizlerin işine akıl erdiremiyorum ne yaptığınıza da tam çözemedim
        hatat aranızdaki sorunun ne olduğunu bile

öteki köydeki eski ve yeni memsa topiklerinide okumama rağmen anlama zorluğu çekiyorum
        hatat buraya üye olduktan sonra sizin karotun mardinin ve diğer arkadaşların yazılarını okumama rağmen genede anlamadım

tek bildiğim faikin hükümeti spk yı ve imkb yi kullanarak tüm memsa yatırımcısı ky leri düdüklediği ,
        düdüklenen kylerin ise faik ile uğraşıp haklarını arayacaklarına birbirleriyle kavga etmeye birbirlerinin altını oymaya birbirlerine hakaret etmeye hatta birbirlerine küfür etmeye çalışmalarını gördüm.

faik bulmuşken böyle ky leri elbette götünüzdeki dona kadar alana kadar dolasp çevirir

kusura bakmayın ama benim dışarıdan net olarak algılayabildiklerim bunlar
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

ayhan bey yine geziyosunuz

öteki köydeki eski ve yeni memsa topiklerinide okumama rağmen anlama zorluğu çekiyorum
          hatat buraya üye olduktan sonra sizin karotun mardinin ve diğer arkadaşların yazılarını okumama rağmen genede anlamadım

tek bildiğim faikin hükümeti spk yı ve imkb yi kullanarak tüm memsa yatırımcısı ky leri düdüklediği ,
          düdüklenen kylerin ise faik ile uğraşıp haklarını arayacaklarına birbirleriyle kavga etmeye birbirlerinin altını oymaya birbirlerine hakaret etmeye hatta birbirlerine küfür etmeye çalışmalarını gördüm.

faik bulmuşken böyle ky leri elbette götünüzdeki dona kadar alana kadar dolasp çevirir

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Buldum, illahiki o fotoğrafa girmek şart değil,, Olağanüstü genel kurulda hayır oyu verecek bir vekaletname hazırlayıp yollayamayan insanlar, siz allaha havale ediniz...
            Sen dünyada tevekkülünü yapma...

Sağdaki zatı muhterem ve soldaki zatı muhterem ve fotorafı çeken zatı muhterem vede isimleri yazan zatı muhterem ( kim olduğunu bilirsiniz yaa) ...

NEDEN genel kurua gelmediler????????????????????????? Yoksa ortadaki M.U.............................. devamını getirin. Boşluğu doldurun...

a) hep birlikte havai tatiline çıktılar
            b) küstüler
            c) ggastroenterit oldular
            d) gündeliğe gittiler
            e) patron ne derse ok...
            f) ...............yi yazamıyacam... anlayan anlar...

Zararları...........

O kadar samimi olmuşlar ki...

genel kurul tarihini unutmuşlar. m.U ankaraya gitmiş o gün....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Valla ben allaha havae etmiyorum, diğer topiktede mübarek günleri, aylları, bu işlere katmayaında yazmışımdır..

Nasıl bu şirketten kar ettiğimi az öncede kopyaladım..

Ayrılma hakkımı kullanırsamda epey bir kar edecem, çıkarmıyım onu da gelişmeler gösterecek... faiğinde çıkana kadar boğazını sıkacam..

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

demekki yeterince okumamışsın,ya da önemli noktaları kaçırmışsın...))toplu okuyunca kafa karışması normal,biz hissenet,hisseanaliz ve burası...yaklaşık 3200 sayfa devirdik,algı sorunu yaşar insan...biz gün gün yaşadık...))

Yorum

• dreamworld
                  Yeni Üye
                  • 13 Eylül 2013
                  • 9

"tek bildiğim faikin hükümeti spk yı ve imkb yi kullanarak tüm memsa yatırımcısı ky leri düdüklediği" evet ayhan53 ben bunu üzerime alıyorum, o ky benim
                  Ben de bu kumarhanede bir kaç kağıda para koydum zamanında, Memsa da bunlardan biri ve bana iyi de kaybettireni maalesef ve buradan iyi niyetle verilen tüm emeklere teşekkür etmek isterim, emeğinize sağlık, sonuç ne olursa olsun! Önce sağlık, kendi adıma no polemik!

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sevgili dostum,ben dindar biri değilim ama iyi bir vicdana sahibim...!!!ama dinsel açıdan baktığımda:allahın verdiği akıl,fikir ve gücü kullanmayıp herşeyi allahtan beklemek bence en büyük günah olsa gerek...:!!!
                    horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ayhan53 iyi ile kötüyü ayırt etme feraseti verilmiş aslında sınırlı akıl degil sınırsız akılda demiyelim yüksek kapasiteli akıl verilmiş kullanabilene ve deniliyor aynı sınırlamayı kişinin olumsuz tavırlarında niye kısıtlama verilmemiş verilseydi imtihanın bir anlamı kalmazdı bütün noksansız imkanlar verilmiş ve aydınlatıcı her kavme salihler onunla beraber kitap verilmiş ve sonuç olarak davranışlar,sınırlar özgür irade nasıl davranacak. dostum bu sözler ve yazarlar,hayat tarzı artık siftah etmiyor bu tür yazarlar hayatı intiharla sonuçlanıyor yunanistanın en ünlü aktivisti geçen gün intihar etti daha niceleri bizim o kadar dehasa insanlarımız varki farabi,ibni sina,şemz tebrizi,mevlana.yunus,lokman hekim vb zeki dünyanın hayran kaldığı ilmin körük noktalarında dünyaya ışık saçmışlar ayhan bey üstünüze alınmayın bilmem hangi buluşları bulan fıransız,norveç gibi bilimcilerin herhangi bir buluşu yok bulan bizim beyinler patenti o kapıyor karşılığı olmayan dolarlar israil tarafından sınırsız verilmiş ve bakıyorsun bu sözde buluşçular çok afedersiniz doyumsuzluk cinsel anlamda sonucunda lezbiyen partnerlik,gay gibi egilimler baş gösteriyor yani bir zamanlar şaşalı dönemleriydi ama hepsi fos çıktı esen kalınız

Onay için teşekkür ederim ayhan53.
                    “Tanrının insana sınırlı bir akıl verdiğini düşününce, aynı sınırlamayı onun aptallığına yapmaması büyük haksızlık.” Konrad Adenauer

öbür tarafada yazdım burayada kopyalayacağım ve bu tür tartışmaların içerisine bir dahada girmeyeceğim
                    karot kullanıcı adlı kişinin yazısı üzerine bende karikatürü koydum bence karotun yaptığı tespit gayet şık üstelikte dine hakaret falan içermemekte dinide kendi acizliklerine alet eden kendi beceriksizliklerini korkaklıklarını pasifliklerini vehak arayamayışlarını itiraf edemeyip herşeyi Allaha havale eden kişilere karşı yazılmış bir yazı
                    güzel bir tespit
                    şunu sormak lazım bu durumda
                    siz diyelimki hiç bir şey yapmadınız ve faiki Allaha havale ettiniz. paraalrınızda uçtu gitti. faikte ömrü boyunca bu dünyada (öteki dünya kısmına girmiyorum) mesut bahtiyar ve para içerisind eyaşadı böyle bir sürü insan (özelliklede siyasetçi) beddua almasına küfür yemesine vede Allaha havale edilmesine rağmen hiç bir şeyde olmadan yaşıyorlar. bir elleri yağda bir elleri balda ömürlerini tamamlıyorlar.
                    bu durumda kim suçlu olacak.
                    siz hakkınız arayan davanızı açın heryerde faikin karşısına çıkın yaptıklarının hesabıını sorun mahkeme mahkeme gezdirin oralardan bir şey elde edemiyorsanız Allaha havale edin

ben kimsenin neye inandığı ile neye inanmadığı ile ilgilenmem. kendi sülallemde dahil kimseninde benin inançlarımı sorgulamasına müsade etmem.
                    herkesin inancı kendine ister dinsiz olun ister hristiyan olun ister müslüman olun ister ateşe tapın isterseniz nirvanaya çıkn beni ilgilendirmez

ama önce insan olun, karşınızdakininde insan olduğunu bilin dini anlayışınız ne olursa olsun inancınızın yanına vicdanınızı koyun size yol göstermesini sağlayın. ben internetten onlarca video seyrediyorum

kendilerinin müslüman olduğuna inanan bir sürü insan ellerinde kasap bıçağı afganistanda ırakta suriiyede libyada insan gırtlağı kesiyorlar biz görmedik diyen varsa vereyim linklerini seyredin

Allahü ekber diyip gırtlak kesen bu adamlara sorun o gırtlakları Allah için kesiyorlar.

peki sizce onlar müslümanmı
                    ben şöyle söylüyorum
                    eğer onlar müslümansa ben müslüman değilim eğer onlar cennete gidecekse ben gideyim cehennemde yanayım
                    eğer onlar müslümansa ben inançsızım.

sana cevap olarak yazmadım genel bi yazıdır.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Ağzı olan konuşuyor, eli olanda yazıyor

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

dreamworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        "tek bildiğim faikin hükümeti spk yı ve imkb yi kullanarak tüm memsa yatırımcısı ky leri düdüklediği" evet ayhan53 ben bunu üzerime alıyorum, o ky benim
                        Ben de bu kumarhanede bir kaç kağıda para koydum zamanında, Memsa da bunlardan biri ve bana iyi de kaybettireni maalesef ve buradan iyi niyetle verilen tüm emeklere teşekkür etmek isterim, emeğinize sağlık, sonuç ne olursa olsun! Önce sağlık, kendi adıma no polemik!
                        beni düdükleyende var ancak şirket şu anda çok sağlam öyle gözaltına alınacak bir şirketet değil senelerdir süründürüyorlar ama ben zamanı ve yeri geldiğinde o kağıdın çok yükseleceğinide biliyorum
                        ama başıma sizinki gibi bir şey gelirse
                        devletin tüm kurumlarıda dahil herkes hakkında dava açarım burada bir sonuç elde edemezsem aihm ye kadar giderim

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

öbür taraffa yazdığım yazıyıda burayada koyuyorum ve konuyu kapatıyorum adım geçtiği için oraya yazdım yoksa bana ne memsa topiğinden
                          umuttsarı istiyorsa silsin

lidaki Nickli Üyeden Alıntı
                          Bencede yanlış anlaşılmış KAROT.Ancak rallici başkanın karikatirü şık olmamış.Tabii herkes özgür sonuçta .
                          neden şık olmamış anlamadım.
                          bu ülkede hak aramayıp herşeyi Allaha havale eden adamlar oldukça birileride o havalelerden elbet ücret alacaktır.
                          bakınız memsa topiği
                          bir çok kişi hak aramaktan ziyade işi gücü bedduaya küfüre hakarete kısaca lafza dökmüş

umutsarı buralardaysa bilmesi lazım kanun nikli üye buradaysa teyit edebilirsiniz
                          yada gsray hissesinde olanların bir çoğu bilir
                          bu forumda gsray topiğinde dava açmak için para toplandı
                          elimde tek lot gsray hissesi olmadı halde bu forumdaki adamların bir çoğunu tanımadığım halde bende para gönderdim.
                          onlarca şahidim vardır.
                          neden verdim sadece hak aramak isteyen birilerini gördüm bende bu ülkede birilerinin konuşmadan beddua etmeden küfür etmeden kendilerini soyanı Allaha havale etmeden haklarını aramalarından dolayı destekledim
                          verdiğim para az bişeydi ama ben sonuna akdar helal ettim yeterki hak arasınlar davaları ne oldu bilmiyorum
                          bir gün inşallah sforuma aralarında ayhan53 ünde verdiği maddi destekle açtığımız davaları kazandık yazarlarsa çokta mutlu olurum

sizlerde böyle dava açacağız diyin sizede helal olsun der elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım

karot denen kişinin yazdığı yazıda da ben din ile ilişkilendirebileceğiniz bir şey görmedim
                          işi Allaha havale edip hiç bir şey yapmayan kişilere yönelik bi yazı benim gönderdiğim karikatürde karotun dediğinin mizahi anlatımı

bence gayette şık durmuş
                          memsedaki hiç bir şey yapmayıp Faiki Allaha havale edenlere, bedduacılara ve küfredenlerede gelen bir karikatürdü
                          neyse Allah yolunuzu açık etsin
                          benide çok ilgilendiren bir konu değil sadece adım geçtiği için yazdım.

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

öbür tarafada yazdım burayada kopyalayacağım ve bu tür tartışmaların içerisine bir dahada girmeyeceğim
                            karot kullanıcı adlı kişinin yazısı üzerine bende karikatürü koydum bence karotun yaptığı tespit gayet şık üstelikte dine hakaret falan içermemekte dinide kendi acizliklerine alet eden kendi beceriksizliklerini korkaklıklarını pasifliklerini vehak arayamayışlarını itiraf edemeyip herşeyi Allaha havale eden kişilere karşı yazılmış bir yazı
                            güzel bir tespit
                            şunu sormak lazım bu durumda
                            siz diyelimki hiç bir şey yapmadınız ve faiki Allaha havale ettiniz. paraalrınızda uçtu gitti. faikte ömrü boyunca bu dünyada (öteki dünya kısmına girmiyorum) mesut bahtiyar ve para içerisind eyaşadı böyle bir sürü insan (özelliklede siyasetçi) beddua almasına küfür yemesine vede Allaha havale edilmesine rağmen hiç bir şeyde olmadan yaşıyorlar. bir elleri yağda bir elleri balda ömürlerini tamamlıyorlar.
                            bu durumda kim suçlu olacak.
                            siz hakkınız arayan davanızı açın heryerde faikin karşısına çıkın yaptıklarının hesabıını sorun mahkeme mahkeme gezdirin oralardan bir şey elde edemiyorsanız Allaha havale edin

ben kimsenin neye inandığı ile neye inanmadığı ile ilgilenmem. kendi sülallemde dahil kimseninde benin inançlarımı sorgulamasına müsade etmem.
                            herkesin inancı kendine ister dinsiz olun ister hristiyan olun ister müslüman olun ister ateşe tapın isterseniz nirvanaya çıkn beni ilgilendirmez

ama önce insan olun, karşınızdakininde insan olduğunu bilin dini anlayışınız ne olursa olsun inancınızın yanına vicdanınızı koyun size yol göstermesini sağlayın. ben internetten onlarca video seyrediyorum

kendilerinin müslüman olduğuna inanan bir sürü insan ellerinde kasap bıçağı afganistanda ırakta suriiyede libyada insan gırtlağı kesiyorlar biz görmedik diyen varsa vereyim linklerini seyredin

Allahü ekber diyip gırtlak kesen bu adamlara sorun o gırtlakları Allah için kesiyorlar.

peki sizce onlar müslümanmı
                            ben şöyle söylüyorum
                            eğer onlar müslümansa ben müslüman değilim eğer onlar cennete gidecekse ben gideyim cehennemde yanayım
                            eğer onlar müslümansa ben inançsızım.

sana cevap olarak yazmadım genel bi yazıdır.
                            bu düşünceye sonuna kadar katılıyorum...!!!ben insanı bilirim,insanlık yoksa:dininden,ırkından,memleketinden bana ne arkadaş...))

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

İnsan kendini olağanüstü genel kurul günü o odada yalnız bırakanlarla hala yüz göz olabiliyorsa,,,

O kadar yazıp, çizdikten sonra icraat noktasında kaybolanlar!!!!!!!!!! sizleri 08.10.2013 de bu sefer bekliyoruz... Biz yine ordayız... Bakacağız ak koyun kara koyun, yine belli olacak...

Yorum

• atakan
                                Katılımcı
                                • 31 Temmuz 2013
                                • 77

Valla ben allaha havae etmiyorum, diğer topiktede mübarek günleri, aylları, bu işlere katmayaında yazmışımdır..

Nasıl bu şirketten kar ettiğimi az öncede kopyaladım..

Ayrılma hakkımı kullanırsamda epey bir kar edecem, çıkarmıyım onu da gelişmeler gösterecek... faiğinde çıkana kadar boğazını sıkacam..
                                şimdi geçmişe bir çizgi çeksem ve size bir zeytin dalı uzatsam geçmişte özürde diledim. burda ona buna sataşmakla yücelmezsiniz. bir sonucada varamazsınız. biz k. yatırmcı birleşsin mağduriyetini gidersin diye aylarca uğraştık bakın ne güzel aldığınızı satığınızı topiğe yapıştırmışsınız. bu hiseden kazandınızmı helal olsun size demek düşer bana. ama yazıktır günahtır bakın bu hisede bu kadar mağdur olmuş insan var kişisel egolarımızı bir tarafa bırakıp birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. eleşitirilmesi gereken doktor yada umut sarı yada mardin değildir hepimizin ortak amacı ulutaşlar olmalı hepimizin kenetlenmesi gereken yer k. yatırmcıların menfaatine dokunacak işler olmalı. genel kurulamı gitiniz helal olsun size spkyamı gitiniz yine helel olsun size. dileçeler yazıp ilgili kurumlaramı gönderdiniz yine helal olsun size. burda düşmanımız beliyken ayrımcılığın kavga etmenın sebebi ne ilaki yüz yüze gelip bir birimize güç gösterisi yapmamızmı gerekiyor. bence yanlış bu mücadelede ali veli ahmet önemli değil birlik beraberlik içersinde ubu işlerde zafere ulamaktır bu çukurdan ne kadar çok insan yatırmcı çıkarırsak okadar sevap alırız o yüzden kırgınlıklara dargınlıklara meydan bırakmayalım . duymak istediklerin şunlarsa biz acemiyiz sen ustasın biz işten anlamıyoruz sen anlıyorsun. bu güne kadar spknın almış olduğu kararların hepsi senin eserin yetrlimi bukadar bak benden çok daha usta ve büyüksün. burdan sana yine bir zeydin dalı ve gül uzatıyoorum insanlara faydalı olacaksak bilgimiz analizlerimiz ve icraatlarımızla olsun hedef belli başarılar diliyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information