Bu dilekçeyle de SPK bir karar verirsede bilin ki benim hakkımda kötü düşünenler için hakkımı helal etmiyorum
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben senin hakkında kötü düşünmüyorum...ama yol ve yöntemlerini onaylamıyorum sadece...benim gözümde 1000 laf eden değil,1 iş yapan daha önemlidir...çünkü:söylemek ile yapmak farklı şeylerdir...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu dilekçeyle de SPK bir karar verirsede bilin ki benim hakkımda kötü düşünenler için hakkımı helal etmiyorum
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Hangi soylem yanlış ki, necdet abi ve sen görüyorsunuz izliyorsunuz olanlarıı, terazıyi tartın işteee necdet abi hatrına sustumm, bu eleman kimki beni kovuyorrr, yada kime yanlış sözüm arkasından konuşma oldu ,, adamın tahrikleri ortada , kaldıki sen kendinde okadar uyarmışıssın devam ediyorrrr,, şimdi sen buraya geldiğinden beri başkalarının arkaından yada necdet abi bir yazınız oldu mu, buraya gelme sebebiniz de acıkladınız, direk umut sarının muhatabı olduğunuz için doğru olanıda yaptınızzz bence, allahın 1 kulu kimsein arkasından konuşmamışkenn bu dctorrr hep sataşma hep sataşmmaaa, şimdi birlik berabeliğe tam lazımkennn dctor bu işi neden başlattııı acaba ben kimseyide savunmuyorum ama bana atfettiği suçlamayıda görüyorsunn syn karot, süreci en yakından da siz biliyorsunuzzzz,, nerde yanlışlık varkiikarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterblackeye,söylemlerin hiç doğru değil...ne yapmaya çalışıyorsun...???iki yanlış bir doğru etmez...!!!
Yorum
-
Exituss123atasözü ne der it ürür kervan yürür.Bizler doğru olanı yaptıkmı yaptık bir çok kişinin ocağının sönmesini,ailesinin dağılmasını engelledik belkide.Ben şahsım adına G.kurul sonrası stresimi azda olsa attım,orada yaptıklarımız takdire değer şeylerdi.Bizler SPK ya gidip baskı yapmasaydık fayk şer.... neler yapacağını kimse tahmin edemezdi.Bizler fayk in kuyruğunu yakaladık önemli olan yılanın başını ezmek işte bunuda 8 ekimdeki G.kurulda yapacağız sabırlı ollllll.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenel kurula katılmamızı bazı kişiler küçümsüyor, M:U telefonda ben size gelin mi dedim diyordu, zatın biri de ben size gidin mi dedim diyor.. GİTTİK iyi ettik, TUTANAGI tuttuk, SPK önüne dilekçeyi attık, ben üstüne üstlük o anda adıma özel dilekçeyi yazdım..
Bu olayları küçümseyenlerin hal ve hareketi KANIMA dokunuyor....
Yorum
-
Kardeşim bu lafı sama söyleyeni ara telefonda grüşş, umut sarıyla istediğini yapistedğin kozu paylaşşexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenel kurula katılmamızı bazı kişiler küçümsüyor, M:U telefonda ben size gelin mi dedim diyordu, zatın biri de ben size gidin mi dedim diyor.. GİTTİK iyi ettik, TUTANAGI tuttuk, SPK önüne dilekçeyi attık, ben üstüne üstlük o anda adıma özel dilekçeyi yazdım..
Bu olayları küçümseyenlerin hal ve hareketi KANIMA dokunuyor....
Bu nu buraya taşıma taşırsanda sınırını koyyy, bizi rahatsız ediyorsun forumda kim varsaa
Yalan mı kac kişi uyardı senii
Sen ordaydında biz yokmuydukkk, sen beni neyle atfediyorsunn
Bak madem kanına dokunuyorrrr, senin bu tavrında benim ve bazıların sucladığın için
Kanımızaa dokunuyorrr haddini billsin herkessss,
Ben ve başkaları mardinin tecrube ve analizlerinden yararlanamazmıyım buna engel kim senmisinn,, şimdi soruym sen kimsinnn benim gzümde mmesa magdurunun dışında,,, yeter yaaaa az akıllı ol artıkk cok germe burayııı,, gayet açık yazdııım istersen inglizcede yazayımmm bi işe son v dostumm, ayrıca sana benden kork ta demedimmm korkma zaten bende insanımmm
Yorum
-
o gün ordayım, daha öncede yazdım 5000 lotluk arkadaşımın tüm masraflarını (noer ..) karşılayıp, adını yine orda dilekçee, anma onuruna sahip olduğum içinde alnım açık...
dan...sözlük yapanlarla ,, gündelikçilerin savunucularıyla muhattap olmak zorunda bırakılmak acı.. bence onlar gelse keşke onlarda o yüz var mı kii.
neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExituss123atasözü ne der it ürür kervan yürür.Bizler doğru olanı yaptıkmı yaptık bir çok kişinin ocağının sönmesini,ailesinin dağılmasını engelledik belkide.Ben şahsım adına G.kurul sonrası stresimi azda olsa attım,orada yaptıklarımız takdire değer şeylerdi.Bizler SPK ya gidip baskı yapmasaydık fayk şer.... neler yapacağını kimse tahmin edemezdi.Bizler fayk in kuyruğunu yakaladık önemli olan yılanın başını ezmek işte bunuda 8 ekimdeki G.kurulda yapacağız sabırlı ollllll.
Yorum
-
Dostum sırf senin hatırına geldim valla buraya,ama geldiğime geleceğime pişman oldum.Diğer köydeki topik açılırsa ancak 8 ekimde görüşüp konuşuruz.Mecbur kalmadıkça takip edeceğim ama yazmayacağım.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya neco ,biz mi yanlış anlıyoruz,bunlar mı yanlış anlıyor...
Yorum
-
exitus,sana son kez soruyorum:bitirecekmisin,bitirmeyecekmisin???bak,y anıtına göre çok ağır bir karar alacağım...ben ki,aldığım bir karardan öleceğimi bilsem dönmem...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum