MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • azina
    Katılımcı
    • 17 Ağustos 2011
    • 196

Günaydın,

dün iş yoğunluğumdan girememiştim. Bugün oturup hepsini okudum. Tamam bu bilgi alışverişiyle kesin kaptırılan paraları geri alırız. Kavgadan başka elle tutulur tek eklime okuyamadım. Moderatörden ricamız. SOn 10 -15 sayfayı sil gitsin.

Şimdi gelelim asıl konumuza...

Önce patron bundan sonra hangi hamleyi yapabilir. Biz ona karşı ne yapabiliriz. SPK ya yazı yazmak olayı anlatmak tamam o anlaşıldı. Ama benim anladığımda SPK bu yazıları patrona bildiriyor ve ondan buna göre çözüm bulmasını istiyor veya yol gösteriyor. Demekki spk bizim arkamızda değil.
    O halde başka ne yapabiliriz ona bakmalıyız.
    ...::[AZİNA]::...

Yorum

• BLACKEYE
      Seyirci Üye
      • 17 Mart 2013
      • 52

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      halen hisseanaliz muhabbetlerinin bitmesini bekliyorum
      kontrol paneline girip son 4 günü silmem mümkün ama ben halen saf saf o konuyu kapatıp tamamen memsaya yönelmenizi bekliyorum.
      Tüm frumu okuyon arkadaşlardan ve yönetimden şahsım adına forum dışı muhabbet için özür dilerim,,

Yorum

• BLACKEYE
        Seyirci Üye
        • 17 Mart 2013
        • 52

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Günaydın,

dün iş yoğunluğumdan girememiştim. Bugün oturup hepsini okudum. Tamam bu bilgi alışverişiyle kesin kaptırılan paraları geri alırız. Kavgadan başka elle tutulur tek eklime okuyamadım. Moderatörden ricamız. SOn 10 -15 sayfayı sil gitsin.

Şimdi gelelim asıl konumuza...

Önce patron bundan sonra hangi hamleyi yapabilir. Biz ona karşı ne yapabiliriz. SPK ya yazı yazmak olayı anlatmak tamam o anlaşıldı. Ama benim anladığımda SPK bu yazıları patrona bildiriyor ve ondan buna göre çözüm bulmasını istiyor veya yol gösteriyor. Demekki spk bizim arkamızda değil.
        O halde başka ne yapabiliriz ona bakmalıyız.
        İşin aslında bu boyuta gelmesinin asıl nedeni zaten spk nın grevini yeterince yapmamış olmasıdır,, ben belirsizlekler için spk başkanına şikayet mailleri gnderdim 2 tane daha,, biizim gevşemeyip şkayetlere devam etmemiz gerekir, hala anlayamadığım bu bedelli kime kullandırtılacak,, net bişey yok ortalıkta,,

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

bende memsa başlığının rayına girip sadece hisse muhabbeti yapılan bir yer haline gelmesini bekliyorum
          umutsarı cevap hakkım doğdu derse oda yazar
          yada hukuksal durum var derse (ki hisseanalizde gördüğüm kadarıyla diyor) gereğini yapar.
          untmayın umutsarı burada değil ayrıcada burası hisseanaliz değil
          yazdıklarınıza cevap veremeyecek/ göremeyecek çok kişi var

bu arada benim bildiğim mardinde buraya üye galiba
          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
          M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

BİZ BURAYA MEMSA için toplanmaya çalışıyorduk ama bazı kişilerin başka siteler dede 3 sayfalarda yazı yazması ve sonrasında buraya gelip kumpas çevirmelerini kınıyorum. İnşallah bu kişileri allah ıslah eder..
            modüratörlerden, karot, neco burayı konuk olarak takip edenlerden özür diliyorum.

artık kumpaslara ortak olmak yok.. Tek düşman MEMSA MAĞDURLARI yaratanlar..

Yorum

• BLACKEYE
              Seyirci Üye
              • 17 Mart 2013
              • 52

1-Eer iştirakleri geçirmek istiyorsa bu bedelliyi yapmak zorunda mı?
              2- bedelliyi yapacaksada neden bugüne kadar yapmadı hep kıvırtıp kafa bulandırıyor, 2 milyn kota koyması , istersem vazgeçerim bu hak genel kurula kalmadan da bana aittir diyor, acaba arayıp sorsam mi bunu kendisineee nasıl olur ne der acaba,,, kendiyle konuşanlarla üzerinde durduğu tek cumle bu bedelliyi yapmasının gerektiğiiini söylemesiii ,, arkadaş bu nasıl iş yaaaa ,,
              3- yada bunun niyeti hep bu şekilde belirsizlikler koyarak lot toplamak, ve bu bedelli bahanesiyle istdgi lota ulaşmak,,bedelli olmayacaksa bu iştirakler neolacak ozman, 110 milyon gbi bir para , bunu gözardı edebilirmi
              4- hisseyi gözaltına aldırmak için elinden geleni yapıyorrrr,,, bunun şirkete zararı neolur, bunu gözealırmı,,
              5- bu bedelliyi yapmak istyorsa neden gnl kurulu yapmadı, sanayi ve gmrk bknlğndan komiser talebinde bile bulunmadııı,, amacı neydi kyleri oraya toplamanın mantığı neydiii,,

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Genel kurul öncesi toplantı salonunun uygun olmadığı, bakanlık temsilcisi istenmesi, SPK gözlemci istenmesi için vb. başvuraları yapmayı son 10 gün içinde yaparız..

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Öncelikle bizim tadil metni sorunumuz var, tadil metni 0.26 ortalamaya göre yapıldı, ayrılma hakkı 0.46-0.47 göre yapıldı. Sermaye azltım- artırım işleminde 0.46 şart koşan SPK , tadil metninin buna göre düzeltilmesini yapacaktır. Zaten bunu yapmassa açılacak davalara prim vermiş olacak..

Başkalarının kabullendiği gibi 0.26 yla hazırlanan tadil metni yanlış.... Hukuken yanlış... Ben kendim adıma başvurdum..

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Sermaye azaltımı üzerinde 2.000.000 kotası da mevzuata aykırı... Bu da düzeltilecektir

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Şirketin mahsuplaşmalarla aldığı şirketlerden sildiği alacaklar ay sonunda aylık bildirimlere paşa paşa ekleyecek.. ortak şirketler tablosunu KAP dan paşa paşa silecek..

Mantıken sermaye azaltımı-artırımı , şirket iştirakinin aynı genel kurula onaya sunulması ters... SPK nın burda KY katkısı olmadı.. Çelişki doğurdu. Önce bedelli işini hallet, sonra iştirak edinimini hallet / tam terside olabilirdi.

O kadar yazdık SPK yada bu şirketin parası çok ama iç edildi. yıllardır bunun takipçisi olamadınız..

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

25.07.2013 tarihinde ayrılma hakkının 0.26 olacak diye topiklerde yazı yazılanlar için kaç gün sonra ağız değiştirdiler....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

KY kardeşlerimize patron bize çook çektirdi , öneride bulunduk , bizim de patrona çektirme şansımız doğdu dedik...kimler karşı çıktı o günlerde...Önerim dinlenseydi de % 50 zararınızı karşılardınız..

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Dava yı savunanlar , sanırım davanın ilk bölümünün içinin boşaltığını öğrenince ne hale geldiler.... 2. DAVA AÇILMIŞ.. Bu mantıkla çook dava açılır.. Ay sonu göreceğiz bakim kimler dava açmış...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

1 gün sonra hukuksal açıklama yapan bir kişinin sonrasında 0.46-0.48 olacağını öngöremeyenler.....
                              exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              25.07.2013 tarihinde ayrılma hakkının 0.26 olacak diye topiklerde yazı yazılanlar için kaç gün sonra ağız değiştirdiler....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

SORULARIMIZA cevap verirseniz

1) millete burdan gaz verilim, hissetmedikleri anda çıkarlarımız doğrultusunda hisseden çıkalım/patroncuk zararımızı karşılarda susalım
                                2) genel kurul günü önerdiğim yolu izleyelim
                                3) genel kurula donlagidelim protestolar için
                                4) millet genel kurula gidincede, genel kurul öncesi ve saatinde yolunuz açık olsun , helal sizlere diyelim, sonra da toplantı iptal edilincede biz gidin mi dedik diyelim
                                5) hissemiz olmadığı dönemler dede sizleri uyutmaya devam edelim ( erbakan hoca nın dediği gibi hadi ordan derdiniz)

Bize bunlardan hangisi uyar..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information