3 form sitesi var ... kendi çapına göre birinde devam edersin.... herkesin ortak düşmanı faik... onuda bilesin...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
son sözüm burda işte....
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşımız kayboldu sanırım. katkısının olmayacağı da ortaday dı.
çıkarı için olağanüstü genel kurulda senin yanında olmayanlardan hala bir tecrübe edinemediysen. aşık veysel aklıma geldi..
benim arkadaşa başka sözüm yok zaten.. doğru yolu bulur

Yorum
-
Sayın karot bu foruma gelmeyenlere ve hisseanalizde kalanlara o kadar arkadan gönderme yapıldı, 1 tane yorum bulamazssınız uyelerden bu adam i in yazılmışş orda vede başka yerdeee bu komplekslinin sataşmalarının karşısında,, elbet karşılık verilecektirrr burdan kim kimi uzaklaştıraşlirrrr babasının at çiftliği değilll,, sen şahitsin olanlarra yazılanlaraaa eleman laf soksun arkadan konuşşun bizide işin içine katıp , sanra ben savunucu olmayacammm haaa, okadarda değilll,,forumun amacına çıktığını kendin kaç defa uyardın bu adamı nolduuu ,, şimdiii buranın hvasını bozan amacını aşan yer, karı gbii burda olmayanların ardından konuşşacak bizde burda bu adamımı dinşeyecezzzzz burdaa, nde kaldı bilgi paylaşımı,, adam 2 yazı yazacak herbirindede problemini bıraya taşıyacakk , olmaz bu yaaa,,karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu da bir savunudur,hepinize lanet olsun,kendiniz olun yaa...
(
Yorum
-
Sen önce
1 komplexini yeneceksin,
2 buraya emek veren arkadaşlarına saygın olacak onları dinleyeceksin hiçe saymayacaksın, senin egon için millet kaçtı bunuda unutma,
3 forumu bu hale getiren sensinnn
4 kimsenin babasının çiftliği degil burası ,
5 edepsizlik yapıp ÖDEDİĞİN FOTOKOPİ PARASI için (1tl) kimsenin yüzüne vurmayacaksın , en buyüğümüz neco47 abimiz ve karot seni bu konuda uyarmasına rağmenn,
6 , sen hisseanalizide karıştırdın burayıda aynı hale getirdinn,
7 isteyen istediğiyle konuşur muhabbet eder sana zarar vermediği sürece SAYGI duyacaksın fikirlerine
8 ÖNCE İNSAN OLACAKSINN,,
Bunlar sende yoksa sen gdebilirsin istediğin yereeee, bak bunada saygımız varrr,, hadi koçummm
Yorum
-
kardeş ben burda yazdıkça koskoca form sahibi sitesinde yazıyor du,,, benim o siteden ayrılışım 23.07.2013 tarihindedin, ATIN dedim beni attılar,, NEDEN mi OKU o topiğin 2. sayfasını... senin kişiliğin o hakreti içine sindire bilmiş... yazmaya devam etmişsin... Modüratörlere orda küfür etme serbest iken, yorumcu edince atmak serbest...
CEVAP HAKKIM VERİLDİMİ O SİTEDE VERİLMEDİ... Bende mailler attım, maillere istinaden yazılar yazıldı... Bak hepsinide yapıştırdım buraya... yarın sabah oku istersen..
savunduğun gündelikçiler, dan..sözler... üye olsun .. sana ne diye dokunur... zaten okuyolar.. onlara dokunmuyoda sana ne oluyor..
karot abi son sayfalarına kadar sabretti.. BAK senin gibiler 2. sayfadaki yazılanlar sana dokunmamış ki... onları savunuyosun.. Merak etme o kişi sitesinde yazar okursun sende..
ALGILAMAYI çözmen için başka ne yapabilirim sana... herkesin dili var. klavyede yazma özgürlüğü var... onlar gemiyorda ...
OFFFFFFFFFFF
Yorum
-
İyi de karot sana değer vermiş çağırmışş ve uyardııı seni , bu huyundan vazgeç, kompleksini buraya taşıma , 7 aylık ğroblemlerini dinlemek zorunda değil kimse diye böyle yapmaya devam edsen ben gdiyommm dediii, neden devam ettin delikanlııı söyleee hadiiexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiz karot abinin davetine icap ettik,,,buraya ait bulduk,,, sizleri tutan yok, çabam da hiç olmaz
Sennin vereck cevabın yok bunlara,, işin gücün mardinle, ve bizle uğraşmak neden çünkü senin yanında değiliz diyeee, bukadar alenen olur bu yaaa, yuhh biraderr yuhh, hiçmi erkeklik yok sende beeee, naptı bu adam sana ( söz kimseye demicem aramızda))
Yorum
-
BEn buğün bu sitede ne kadar insan olduğumu yazdım okumamışsın sanırım... dön başa oku....
sana diyorum haram olsun emeğim , o güneşin altında erendizle ordan oraya koşturup..noter arayıp, fotokopi çektirip, sarf ettiğim emeğim , verdiğim para haram zehir zıkkım olsun.. Duynak istediğin cümleler bu sanırım...
Yorum
-
Ben o site kaldım diye bana allahın 1 kulu yakıştırma yapamazzzz, delikanlılığın erkekliğin ölçüsü bu mu yoksa karı gbi arkadan konuşmak mıı,
Seni adam forumdan attısa bana neeee dilene sahip olacaksıınn,,, orası onların çöplüğüü işine gelirse demiş adamm ukrumda değil benim derdim forumda erkeklik taslamak değilll gerekli bilgi yorum analizlere sahip olmak herkes gbiii
Ayrıca bu umut itneee diye kaç defa yazdııı bende yazdımm aynı kelimeleri beni uyarmadı yasaklamadııı, sende sataşma yapmasaydın da edebinden yazsaydın kalsaydın forumdaaa,,, şimdi sonuca bak sen nolduuu az düşünn ,,,
Yorum
-
Sen önce insani değerleri kazan gel ondan sonra yaptıklarınla takdir kazanırsın kazanmassın ayrııı, soruyorum sana gel hadii söyle itiraf ett az delikanlıysan, hadi ben yanlışım ,, sana kaç kişi bu tarzınla sana hak verdii , evet haklısın desiiii söyle hadii bunu burada, kaç kişi sevdiklerin dahiii uyardııı seniii,, hadiiii?
Yorum
-
BAK BEN KÜFÜR ettiğim için banlanmadım.. Senin gibi şakşakçıkların bu cümleler guruna dokunmadığı için banlandı. Topiğin 2. sayfasında,, eskiden yaptığım gibi de üyelik alır yeniden girerdim.. malüm siteye..
SEN okumuyacan ben yapıştırayımda,, sen GECE GECE RAHAT UYU... O HAKARETİ SİNDİREBİLDİĞİN İÇİN..
23-07-2013 20:41 #8 umutsari
--------------------------------------------------------------------------------
Ettiği Teşekkür : 56.492
30.879 mesaja 224.431 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
size son sözüm..
hisseanaliz.net,siz burada orada bokunuzla gülle oynarken..
galatasaray sportif a.ş ye dava açmış tek borsa internet sitesidir..
günlerce aylarca tvlerde çıktık konuştuk..
eğer içinizde dava açmaya niyetli olanınız var ise istanbul iftar toplantısına gelin dedik..GELEN OLMADI.
BİZ GALATASARAYA DAVA AÇARKEN hiçbir forum sitesi destek vermedi ..YEMEDİ.
TÜM RİSKLERİ GÖZE ALIP,tek başımıza dava açtık..bedelli yapma yasasını DEĞİŞTİRTTİK...SPK BAŞKANINI DEĞİŞTİRTTİK..
götünüzde iş yok..
anca ona buna laf atma ..karılar hamamı gibi..
açın bakın galatasaray kApda yayınlanan davalara..
tek tek rumuzlarını yazayım sizlere.. Konu umutsari tarafından (23-07-2013 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir. Düşerken iki şeyi asla unutma..
Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını..
vitaminsiz kalma.. Alıntı .
--------------------------------------------------------------------------------
umutsari üyemize teşekkür edenler:
thengin
23-07-2013 22:17 #9 drtusss
Ettiği Teşekkür : 0
4 mesaja 4 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
sayın mustafa bey , bu yazınızı size iade ediyorum.. Bizlerden özür dilemedikçede artık bu sitede yokum..
Admin olarak ağzınızı düzeltin bence, bu şekilde yazı yazmak neyi değiştirecek.. Hakaretlerinizi size iade ediyorum..
Banlayın beni bu saatten sonra... Sitenizin birleştiriciliği olamadığı ortada, bazı kişilerin hakaretleri diz boyuyken yaptıklarınızı unutmadık.. Onlar hala yazıyor..
Bokunuzla siz olgunlaşın bence..( Bu söz kişiye iadedir)
İyi geceler...
umutsari Nickli Üyeden Alıntı
size son sözüm..
eğer içinizde dava açmaya niyetli olanınız var ise istanbul iftar toplantısına gelin dedik..GELEN OLMADI.
TÜM RİSKLERİ GÖZE ALIP,tek başımıza dava açtık..bedelli yapma yasasını DEĞİŞTİRTTİK...SPK BAŞKANINI DEĞİŞTİRTTİK..
götünüzde iş yok..
tek tek rumuzlarını yazayım sizlere.. Alıntı .
23-07-2013 22:20 #10 taha06
Ettiği Teşekkür : 9
62 mesaja 68 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
umutsari Nickli Üyeden Alıntı
size son sözüm..
götünüzde iş yok..
tek tek rumuzlarını yazayım sizlere..
vay iyidi bu ağzınıza sağlık umut bey!!! evet beyler dava konusunu alalım gündeme bu haddiz onursuz insanlara bir dava patlatalım. yada susalım ne verirse m ulutaş ve faik ulutaş onu yiyelim. Alıntı .
taha06 üyemize teşekkür edenler:
pinke
23-07-2013 22:20 #11 drtusss
sizin şakşakçılarınız zaten yazmışlar burda , tşk sunmuşlar.. yazımı silmezseniz de sevinirim.
drtusss Nickli Üyeden Alıntı
sayın mustafa bey , bu yazınızı size iade ediyorum.. Bizlerden özür dilemedikçede artık bu sitede yokum..
Admin olarak ağzınızı düzeltin bence, bu şekilde yazı yazmak neyi değiştirecek.. Hakaretlerinizi size iade ediyorum..
Banlayın beni bu saatten sonra... Sitenizin birleştiriciliği olamadığı ortada, bazı kişilerin hakaretleri diz boyuyken yaptıklarınızı unutmadık.. Onlar hala yazıyor..
İyi geceler... Alıntı .
23-07-2013 22:21 #12 eaşan
0 mesaja 0 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
hisse dışında herşey konuşuluyor artık.hisse hakkında araştırıp bilgi paylaşan birkaç arkadaş var.nedense hep onlara saldırılıyor. Alıntı .
23-07-2013 22:22 #13 drtusss
sayın taha az kişilikli ol , adam sana laf sokmuş , sen hala... şurda yazı yazabilmek için yalamaya devam ediyosun..... daha dün sana horasanlı laf soktu sen gittin o yazıya alıntıyla AMİN dedin...midem kaldırmıyor artık sizleri...
taha06 Nickli Üyeden Alıntı
vay iyidi bu ağzınıza sağlık umut bey!!! evet beyler dava konusunu alalım gündeme bu haddiz onursuz insanlara bir dava patlatalım. yada susalım ne verirse m ulutaş ve faik ulutaş onu yiyelim. Alıntı .
23-07-2013 22:47 #14 umutsari
Ettiği Teşekkür : 56.492
30.879 mesaja 224.431 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
Sponsorlu bağlantılar
drtusss Nickli Üyeden Alıntı
İyi geceler...
Acı ama gerçek .. Ben dediğimde bir hata varmı diye döndüm baktım..
İnan bana yok . 2 tane 3 tane memsacı grup oluşmuş..
Hepsi birbirini birşeyle suçluyor..
Senin yada benzeri birinin sitede yazsa nolur yazmasa nolur ..
Borsa konusunda Kendine ne hayrın dokunmuş ki yazacaklarınla borsada başkasına ne hayrın olsun..
Kalbini kırmayı çok iyi becerebilirim ben dünkü çocuk değilim..
Ancak memsada zarar ettiğinden zaten üzgün olduğunu düşündüğümden
Susuyorum sana..
Selametle ..
İnş kalbinden. Geçen gibi olur memsa..
Allah gönlüne göre versin.
Atın bunu süresiz..
Bir dahada ricacı olma drtuss.
İyi geceler sana. Düşerken iki şeyi asla unutma..
Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını..
vitaminsiz kalma..
Yorum
-
Buarda burassı bizim ikinci adresimizdi, hssenette forum moderatöre alınınca , milltei buraya karot ile ben yönlendirmiştiim,, sen daha yoktun piyasadaaa,,,, haseanalize sonra gectikkk, beğenmiyorsan sen gdeilirsin yaniii ben buradan git diyecek kadar eesepsiz değilimm sonuçta babamın çftliği değill aklında olsun sende olna göre tavır takınmalısın
Yorum
Yorum