MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Buğün kü bilgi belge limitimi doldurdum. .. 5 maddelik sorum olmuş tu? Ordan başlayabiliriz...

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    exitus son kez rica ediyorum sana şu didişmeyi kes.Buraya geldiğimize pişman etme.Birlik beraberliğimizi bozmamak için dağılmayalım dedik ve buraya geldik,İnan bana geldiğime geleceğime pişman oldum.Arkadaş önümüzde 25 gün kaldı yap yorumlarını,yorum yapabilmen için illaki karşında sana zıt birisininmi olması gerekiyor:Öyleyse de var say ki ben sana muhalefetimDöktür yazılarını görelim yaaaa bırak eskiyen eskide kalsın yarayı deşip durma yoksa bu işin bo... çıkacak.

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

son yayınlanan spk bülteninde bizim memsa için bir açıklama yok...bundan sonraki spk bülteninde bir açıklama bekliyorum...bu kez geç kalmayacaklardır...bu limit koyma işini çözeceklerine inanıyorum...
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• neco65
        Katılımcı
        • 01 Nisan 2013
        • 94

blackeye sen sükunetini koru yoksa yine başka didişmeler başlayacak.

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Sen çık ki huzur bulalımmmm
          BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Necdet abi , bu işin içinde başka şeyler var sankii yaa, bu ne hall, sen ne istiyorsun dctor onu söyleee, necdet abi bile nezaketen güzelce söylüyorrrr, soruyommsana şimdi nerde senin hak hukuk anlayışın bak burayı şahsi problmelerine komplekslerine alet ediyorsunnn,,

Yorum

• BLACKEYE
            Seyirci Üye
            • 17 Mart 2013
            • 52

Merak etme biz faik dışında herkesle fikir alışverişinde bulunuruzzzz,, korkulu rüyan olmuşş bee, dua et tayinin falan MARDINE cıkmasın haa, sen kesin gitmessin orayaaa

Yorum

• BLACKEYE
              Seyirci Üye
              • 17 Mart 2013
              • 52

blackeye sen sükunetini koru yoksa yine başka didişmeler başlayacak.
              Tamam abii haklısın seviye düşmeye başladı iiceee,,, ya abi 2 de bir başka yerde yazanların arkasından konuşmak KANCIKLIKTIR YAAAA.. Edepsizliktir,,,, ama susuyorum artıkkk abeyy,,

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

yerim yurdum belli kardeş,, istersen sende gel hocanla,,,, görev yerim osmaniye merkez de, osmaniyeliyim de... senin gibilerden mi korkacamm

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

exitus,seni son defa uyarıyorum...bitirecek misin,bitirmeyecek misin...???özel sorunlar özel alşanlarda çözülür,çözülmelidir...!!!özel sorunlarını forumdan çıkarman iyi olacak...!!!yoksa seni dikkate almayacağım,yazacakların beni asla ilgilendirmeyecek...!!!kimseye şikayet etmem,bu benim asla tarzım değil,olamazzz...!!!ama doğal savunma sistemimiş uygulamak zorunda kalacağım,bilesin...!!!

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

pazartesi iadeli tahütlü yazdığım dilekçem ankaraya buğün dağıtmdaymış.. En az 2 bülten sonrası bekliyorum açıklamayı,, ayın son haftası

Yorum

• BLACKEYE
                      Seyirci Üye
                      • 17 Mart 2013
                      • 52

Ben burdayımm,, ama istersen sen gidebilirsin ,,, yada karı gbi milletin arkasından konuşmayı bırakırsın,,,

Yorum

• neco65
                        Katılımcı
                        • 01 Nisan 2013
                        • 94

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Genel kurul yaklaştı neler yapabiliriz, tartışalım mı?

1) millete gaz verilim, hissetmedikleri anda çıkarlarımız doğrultusunda hisseden çıkalım/patroncuk zararımı verirsede susalım
                        2) genel kurul günü önerdiğim yolu izleyelim
                        3) fai.. yüzüne don atmak için o gün orda olalım
                        4) millet genel kurula gidincede, form sitesinden yolunuz açık olsun diyelim, sonra da toplantı iptal edilincede biz gidin mi dedik deriz
                        5) hissemiz olmadığı halde sizleri uyutmaya devam edelim ( erbakan hoca nın dediği gibi hadi ordan derdiniz)

Bize benlardan hangisi uyar...
                        1-şu an burada olanları sen ,ben,karot,BLACKEYE hala hissede ve G.kurula katıldımı.
                        2-G.Kurulda beraber yapmak istediklerimizi yaptıkmı.
                        3-Fayk in yüzüne atılacak donlar hazırdı ama muhatabımız yoktu doğrumu.
                        4-Bir çok arakadaş henüz yoldayken iptali öğrenmesine rağmen toplantı yerine gittikmi.
                        5-Ben,BLACKEYE ve karotta hala hisseler duruyormuu.
                        6-8 ekimde G.Kurula katılacakmıyız.

sorularına cevap al işte.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

başkalarını savunmak haddineyse sen çık onlar gelsin... de ki doktor faiğe % 50 .... miş...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

uçak biletim hazır, erken alınca indirime giriyor
                            1-şu an burada olanları sen ,ben,karot,BLACKEYE hala hissede ve G.kurula katıldımı.
                            2-G.Kurulda beraber yapmak istediklerimizi yaptıkmı.
                            3-Fayk in yüzüne atılacak donlar hazırdı ama muhatabımız yoktu doğrumu.
                            4-Bir çok arakadaş henüz yoldayken iptali öğrenmesine rağmen toplantı yerine gittikmi.
                            5-Ben,BLACKEYE ve karotta hala hisseler duruyormuu.
                            6-8 ekimde G.Kurula katılacakmıyız.

sorularına cevap al işte.

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

blackeye,söylemlerin hiç doğru değil...ne yapmaya çalışıyorsun...???iki yanlış bir doğru etmez...!!!

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

genel kurula katılmamızı bazı kişiler küçümsüyor, M:U telefonda ben size gelin mi dedim diyordu, zatın biri de ben size gidin mi dedim diyor.. GİTTİK iyi ettik, TUTANAGI tuttuk, SPK önüne dilekçeyi attık, ben üstüne üstlük o anda adıma özel dilekçeyi yazdım..

Bu olayları küçümseyenlerin hal ve hareketi KANIMA dokunuyor....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information