bitti mi,söz mü...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben kimseyi savunmuyorumm , ihtiyacımda yok buna, ancak sen delikanlı olsan 6 ay önceki mevzuları bu adamlar yokken arkalarından burada ahkam keserek yazamazssınnn,, delikanlı olan herkeste buna müsade etmezz,,, sen bunlardan önce vazgeççç kimsenin arkasından da atıp tutmaaaa,, haklıyysan haklı olduğunu ortaya koyyy,,
Yorum
-
bu da bir savunudur,hepinize lanet olsun,kendiniz olun yaa...BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kimseyi savunmuyorumm , ihtiyacımda yok buna, ancak sen delikanlı olsan 6 ay önceki mevzuları bu adamlar yokken arkalarından burada ahkam keserek yazamazssınnn,, delikanlı olan herkeste buna müsade etmezz,,, sen bunlardan önce vazgeççç kimsenin arkasından da atıp tutmaaaa,, haklıyysan haklı olduğunu ortaya koyyy,,
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
diyorum ya herkes okuyor burayı,, onlarda okuyor, koskaca form sahibi bile okuyor... SEN ben ce onlar için yaptığım yorumlara karışma, üye olmak serbest.... atmıyorumda tutmuyorumda... sen önce algılarını değiştir, (at gözlüğünü çıkart diyecem ::sen satama var diyeceksin...)
Yorum
-
Beni başkası bağlamazzz, alır satar kimseyede soramam nern aldın kac lot aldın sana bile sormadımm,, hisssenin buraya düşecni bilsekk herkes satarrr tekrar burad alırdık sen bunun analizini yapamıyormusunn, kimi neyle suçluyonn DELİKANLI ,, hayır milletin satıp satmamamsı sana niye dokunuyorrr,,,kaldıki bu adam üzerine niye konuşuyorsun heppp hiçte dilinden düşmüyoorr,, ben 32 den sattğını da biliyordum hisse 31 deydii zaten bende satabilirdimm ama satmadımmm, beni kimse bağlamazzzz zaten,, sen kaç yaşındasın bi söyle heleeee
Yorum
-
bu forumda kapansa umurumda değil artık....!!!ben adam gibi adamlarla zaten telefonda görüşüyor,fikir alış verişi yapıyorum...!!!yiyin birbirinizi,kiminiz ego için;kiminiz ali yada veli için...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum