abi bilerek üzerime oynuyolar,,,,, senin gibi olamıyorum,,,, kusura bakma....
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Genel kurul yaklaştı neler yapabiliriz, tartışalım mı?
1) millete gaz verilim, hissetmedikleri anda çıkarlarımız doğrultusunda hisseden çıkalım/patroncuk zararımı verirsede susalım
2) genel kurul günü önerdiğim yolu izleyelim
3) fai.. yüzüne don atmak için o gün orda olalım
4) millet genel kurula gidincede, form sitesinden yolunuz açık olsun diyelim, sonra da toplantı iptal edilincede biz gidin mi dedik deriz
5) hissemiz olmadığı halde sizleri uyutmaya devam edelim ( erbakan hoca nın dediği gibi hadi ordan derdiniz)
Bize benlardan hangisi uyar...
Yorum
-
blackeye herkes işine baksın,forumu herkes germesin...burada sen germe,ben germeyeyim işine girmeyelim...önümüzde az zaman var,işimize bakalım...farkındaysanız ben hiç germemeye özen gösteriyorum...!!!yoksa:şu bunu dedi,bu bunu dedi demeye gelirse işin içinden çıkamayız...!!!ben şunun altını çizeyim,1000 laf edendense:1 iş yapanı tercih ederim...laf ile peynir gemisi yürümez,herkesin geleceği varsa göreceği de vardır,biline...biz hiçbir samimi arkadaşımızı yalnız bırakmayız...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
exitus123 şunu bilki ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum.En azından aklımdan geçenleri yüzüne karşı yazıyorum.begenirsin yada beğenmezsin orası sana kalmış.Delikanlı olan başkasına şöyle yaptın böyle yaptın diye arkasından konuşmaz.Hem diyorsunki bunları yanlış yaptınız,diğer taraftan onların yaptığı neyse aynısını sen yapıyorsun.YANLIŞ YANLIŞLA DÜZELTİLMEZ.Varsa bir hesabın benle yada başkasıyla yüzyüüze halledilir.DOLAYISIYLA BENİDE KİMSENİN AVUKATI OLMAKLA SUÇLAMA AYNAYA BAKARSIN GERÇEĞİ GÖRÜRSÜN.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero gün ordayım, daha öncede yazdım 5000 lotluk arkadaşımın tüm masraflarını (noer ..) karşılayıp, adını yine orda dilekçee, anma onuruna sahip olduğum içinde alnım açık...
dan...sözlük yapanlarla ,, gündelikçilerin savunucularıyla muhattap olmak zorunda bırakılmak acı.. bence onlar gelse keşke onlarda o yüz var mı kii.
Yorum
-
sevgili dostum,kesinlikle katılıyorum...!!!ha sen sakin ol,forum için yapman gerekeni yap,canımı yee...ondan sonra ne olacaksa beraberiz sonuna kadar,ama bu koşullarda ben nasıl senin yanında olayım,değil mi...??!!??ben şuyum,buyum geçsin herkes...!!!yiğit alanda belli olur,yoksa dilin kemiği yok ki...neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterexitus123 şunu bilki ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum.En azından aklımdan geçenleri yüzüne karşı yazıyorum.begenirsin yada beğenmezsin orası sana kalmış.Delikanlı olan başkasına şöyle yaptın böyle yaptın diye arkasından konuşmaz.Hem diyorsunki bunları yanlış yaptınız,diğer taraftan onların yaptığı neyse aynısını sen yapıyorsun.YANLIŞ YANLIŞLA DÜZELTİLMEZ.Varsa bir hesabın benle yada başkasıyla yüzyüüze halledilir.DOLAYISIYLA BENİDE KİMSENİN AVUKATI OLMAKLA SUÇLAMA AYNAYA BAKARSIN GERÇEĞİ GÖRÜRSÜN.
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
arkadaşımız kayboldu sanırım. katkısının olmayacağı da ortaday dı.
çıkarı için olağanüstü genel kurulda senin yanında olmayanlardan hala bir tecrübe edinemediysen. aşık veysel aklıma geldi..
benim arkadaşa başka sözüm yok zaten.. doğru yolu bulur
Yorum
-
Sn karot szi dobralığınızla tanıdık, söylediklerimizde ayno şeylerr ancak arkadaşın kompleksli haliii ortada, lakin burda da paylaşım fırsatı oldumu kii, bu adam yüzünden burada tek başına burada olmayanlar hakkında bende dahil olmak üzreee arkasından konuşmak eski meseleleri ısıp ısıtıp koymak ne anlama geliyorrr, ottada i cenaze var ve hala inasının burnun apis kokular geliyorrr geliyoor , exituss bırada sataşma yapıyooo hala, sen kendin olsan müsade edermisin buna, yada kim müsade edertr kalkmışş birde kul hakkını savunuyorrr burada,, kendisi buna bir son vermeli buraya gelenlerde teker teker kaçıyor zatenn, bire üzerime oynıyolar diyor utanmadan, üzerine oynnuyorum demiyordaaa, yazılanlar ortada, sataşmayı bırakıp delikanlı olsun insanlar paylaşımda bulunsun irlikte bu faiteee tek yumruk olmalıyzz zaman tukeniyorrrrkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterblackeye herkes işine baksın,forumu herkes germesin...burada sen germe,ben germeyeyim işine girmeyelim...önümüzde az zaman var,işimize bakalım...farkındaysanız ben hiç germemeye özen gösteriyorum...!!!yoksa:şu bunu dedi,bu bunu dedi demeye gelirse işin içinden çıkamayız...!!!ben şunun altını çizeyim,1000 laf edendense:1 iş yapanı tercih ederim...laf ile peynir gemisi yürümez,herkesin geleceği varsa göreceği de vardır,biline...biz hiçbir samimi arkadaşımızı yalnız bırakmayız...!!!
Yorum
-
Al işte sayın karot delikanlılık bumu , sataşmadan başka ne işi biliyor bu elamann, sizin kaç defa uyarmanıza ragmen necdet abinin uyarmasına rağmen adminin uyarısına rağmen derdin ne koçum seninnn, duymak istediğinn USTAD denilmek mii, coook beklersinnnexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşımız kayboldu sanırım. katkısının olmayacağı da ortaday dı.
çıkarı için olağanüstü genel kurulda senin yanında olmayanlardan hala bir tecrübe edinemediysen. aşık veysel aklıma geldi..
benim arkadaşa başka sözüm yok zaten.. doğru yolu bulur

Sen güzel sözden de anlamıyon beeee,, anladığın dili söyleeee ,, buraları sana bırakmam kusura bakma burada olmayanların ardından da konuşamazssınn bu hakkı kimse vermiyor sanaa,,
Yorum
Yorum