Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
valla arkadaşlar,sitede modarotöre falan ulaşılmıyor...kimse yok gibi,herkese mesaj attım ses yok...online değiller hiç biri...buraya sahip mi çıksak neee...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
modaratörlere arkadaşlarımızın üye olmakta ve üye olduğunda da msj yazmakta sorun yaşadıklarını belirttim...umarım kısa sürede çözülür,sanırım yazabilenler eski üye...martta üye olmuştuk bazılarımız...
merhaba,memsa topiğine üye olmakta,üye olunduğunda da msj yazma sorunları yaşıyor arkadaşlar...bu sorunun çaözümünde yardımcı olursanız seviniriz...
demişsiniz ama memsa topiğine üye olmak diye bir şey yok foruma üye oldunuzmu memsayada üye olursunuz.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
modaratörlere arkadaşlarımızın üye olmakta ve üye olduğunda da msj yazmakta sorun yaşadıklarını belirttim...umarım kısa sürede çözülür,sanırım yazabilenler eski üye...martta üye olmuştuk bazılarımız...
üyelikler onaylanmamıştır yazamayan kimler var yazın bakalım
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
kap'ta ve spk'dan şuana kadar ses yok arkadaşlar...bugün sessiz geçecek anlaşılan,faitte şimdi kaç kişiyi düşürdüğünü ya da kaç lot kaptırdığını hesap ediyordur...))
demişsiniz ama memsa topiğine üye olmak diye bir şey yok foruma üye oldunuzmu memsayada üye olursunuz.
memsa topiğinde sorun var sandık...bu topik çok hareketli olur,onun için üyeliklerin oluşturulmasında özen gösterirseniz iyi olur...10-15 günde 1000 sayfayı doldurabiliriz biz...))
Yorum