MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karot hocam nolacak bizim halimiz,teknolojiji takip etmeyince böyle çuvallayıp kalıyoz baksana ))
    aynen dostum yaa...) çok geri kalmışız bu konuda,artık bu kadar geriden açığı kapatmakta olanaksız gibi...
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

eee umutsarı topiğimizi okuyosun ya,, hani senin sitende adı geçen herkesin söz hakkı vardı. Kişilerin adı zikredilince cevap hakkı doğurur umutsarı!!!
      Davete icap edecen mi, osmaniye geçince otoyolda şekerdere viyadüğünde inecen , köyü bulman kolay olur ,, dolaşmazsın!!!! ama dikkat et kamyonculara tırcı kardeşlerimize sağ çekmesinler.. Aşağıya in doktoru sor , çay bazlamalar hazır...
      Sakın köyde sitendeki efelenme!!! bilirsin sonunda ne olur

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bakalım bizim yalan makinası bugün de bir haber salacakmı piyasaya...))

Yorum

• azina
          Katılımcı
          • 17 Ağustos 2011
          • 196

genel kurula elektronik oylama şeklinde katılım sağlanması için nasıl bir girişimde bulunmak gerekir ?
          ...::[AZİNA]::...

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            genel kurula elektronik oylama şeklinde katılım sağlanması için nasıl bir girişimde bulunmak gerekir ?
            azina arkadaş,modaratöre ulaşamıyorum...bir önerin var mı...

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

arkadaşlar üye olmada ve yazmada karılaşılan problemleri admine yazdım...bakalım çözülecek mi...(

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Arkadaşlar,dünkü gelen haber boş...şimdilik konuşulanların dışında konuşulacak yeni bir durum yok...bekleyeceğiz,ya şirketten ya da spk'dan bir haber gelinceye kadar...boş boş konuşmak anlamlı değil bence...bekleyelim bakalım...))

Yorum

• azina
                  Katılımcı
                  • 17 Ağustos 2011
                  • 196

Boş konuşmak değil de, genelde diğer forumlarda olan şey karşılıklı tartışma havasından sonra olay kopup patronun istediği şekle bürünüyor. Benim tavsiyem katılmasak bile karşı tarafı dinlemek.
                  Bir de elektronik oylama ile katılımcı sayısını artırabilir ve bu şeklide ky olarak daha güçlü olabiliriz. Bunu da aracı kurumumuzla veya spk ile görüşerek nasıl yapabiliriz sorabiliriz..
                  ...::[AZİNA]::...

Yorum

• neco65
                    Katılımcı
                    • 01 Nisan 2013
                    • 94

Boş konuşmak değil de, genelde diğer forumlarda olan şey karşılıklı tartışma havasından sonra olay kopup patronun istediği şekle bürünüyor. Benim tavsiyem katılmasak bile karşı tarafı dinlemek.
                    Bir de elektronik oylama ile katılımcı sayısını artırabilir ve bu şeklide ky olarak daha güçlü olabiliriz. Bunu da aracı kurumumuzla veya spk ile görüşerek nasıl yapabiliriz sorabiliriz..
                    Diğer köyde topik kapatıldı exitus123 ün şahsi atışmaları nedeniyle memsa zedelerin organize olması
                    engellendi.Amacım burada tartışma ortamı yaratmak değil bunuda belirteyim ki benle de tartışmaya girilmesin.Amacımız zamanla insanları yavaş yavaş bu yeni köye çekmekti şimdi nolacak göreceğiz.Buraya gelen sayısı 20 lerde iken eski köyde hala bekleyen 100 lerce insan var.En azından toplantıya katılanların ve yanında bir kaç kişi getirelerle umarım burasıda kalabalıklaşır ve saayımız artar yoksa eski çoğunluğu bile saglayamayacagız gibi görünüyor.

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

size katılıyorum,ama bazan da insanı bayağı zorluyorlar...( eletronik oylama konusunda aracı kurumlarından bilgi edinen arkadaşlarımız burada paylaşırsa iyi olur elbette...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Diğer köyde topik kapatıldı exitus123 ün şahsi atışmaları nedeniyle memsa zedelerin organize olması
                        engellendi.Amacım burada tartışma ortamı yaratmak değil bunuda belirteyim ki benle de tartışmaya girilmesin.Amacımız zamanla insanları yavaş yavaş bu yeni köye çekmekti şimdi nolacak göreceğiz.Buraya gelen sayısı 20 lerde iken eski köyde hala bekleyen 100 lerce insan var.En azından toplantıya katılanların ve yanında bir kaç kişi getirelerle umarım burasıda kalabalıklaşır ve saayımız artar yoksa eski çoğunluğu bile saglayamayacagız gibi görünüyor.
                        Eski köyün kapanması hiç iyi olmamış...burada olayları kişiselleştirmeyelim,ortamı germeyelim...yaşananlar hoş değil,ama bu kişiler arasında yaşanıyorsa:biz sadece yapmayın etmeyin diyebiliriz...bunun ne foruma,nede biz ky'lara bir yararı yok...

Yorum

• jdanovan
                          Yeni Üye
                          • 14 Nisan 2009
                          • 40

yazık oldu

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Eski köy mü kapanmış, keyfi bilir umutsarının, ben topiğin 2 . Sayfasında küçük yatırımcıya hakaret edildiği için çıktım!!!!
                            Genel kurulda katılmayıp hala bizlere yol gösteren zatlar için iki kelam laf etmek için girmek istedim.. izin verilmedi.. Son olarak karot beye yapılanları içime sindiremedim. Abimiz o donu yanımda çıkardı SPK da , don da çok temize 1 haftalık don getirilecekti hani...,
                            Topiğin 2 sayfası ve 3 sayfasını okuyun!!!
                            Gülleyi artık sitenin sahibi oynuyordur!!!!

Yorum

• jdanovan
                              Yeni Üye
                              • 14 Nisan 2009
                              • 40

dr artık sakin ol. önümüze bakalım.

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

2 ulusal pazarda elektronik genek kurul şartı yok diye biliyorum
                                karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                size katılıyorum,ama bazan da insanı bayağı zorluyorlar...( eletronik oylama konusunda aracı kurumlarından bilgi edinen arkadaşlarımız burada paylaşırsa iyi olur elbette...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information