FAZLa içerikli bilgi yazmayalım, FAİK de keşfeder burayı, yandaşları hisseanalizde zaten...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selam arkadaşlar
amaç üzüm yemekmi yoksa bağcıyı dögmekmi exitus123.Daha öncede hisse netten kovulduğumuzda vede hisse analize geçiş yaptığımızda yavaş yavaş kaymalar olmuştu buradada aynısıolacak bırakalım akışına .zaten diğer köydede adresi yazdım gelen gelecektir.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuraya gelip okuyan hisseanilizci arkadaşlar...... hisseanaliz in MEMSA topiğindeki 2. sayfadaki umutsarı nın lafını içinizde sindirmeye devam edin sitenizde... Kişiliğinizi umutsarı abinizle eğitin....
Yorum
-
Diğer topikte arkamdan konuşan zatı muhteremi başkurtların yurduna davet ettim, çayımızı içeceğiz bakim , öyle arkamdan yazı yazmak kolay değil..,
Senin formun kişilikle olsa, sen kişilikli olsan üyelerinle s....k yarışına girmezsin,,,
Şak şak kim mardin47!! Sizce kim o... Gündelikçi!!!
Yorum
-
Üyelerine hakeret ediyosun,, topiğin 2 sayfası, karot a, şimdide bana ,,, orda yazanlar bu adamın mesajlarını , sitesine ne ihtiyacı var,, KY üzeyinden reklam yapıp kullanıyo, alacağı reklam paralarının peşinde....
Kesin kes faikzede kardeşimiz!!!!
Sende burayı takip ediyosun !! Mailime şu e devlet şifreni gir MKK gir portföyünün fotorafını çek , tarih buğünün olsun, memsa hisselerinin adedini görelim!!!
Ben adresi verdim, sende bana istediğimi yolla
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜyelerine hakeret ediyosun,, topiğin 2 sayfası, karot a, şimdide bana ,,, orda yazanlar bu adamın mesajlarını , sitesine ne ihtiyacı var,, KY üzeyinden reklam yapıp kullanıyo, alacağı reklam paralarının peşinde....
Kesin kes faikzede kardeşimiz!!!!
Sende burayı takip ediyosun !! Mailime şu e devlet şifreni gir MKK gir portföyünün fotorafını çek , tarih buğünün olsun, memsa hisselerinin adedini görelim!!!
Ben adresi verdim, sende bana istediğimi yolla
Arkadaşım yiğidi öldür ama hakkınıda ver demiş atalarımız.İlk köyümüzden kovulup açıkta kaldıktan sonra bizlerin biraraya toplanmasına ,aylarca yazılarımızı yayınlamamıza,gelin birlik olalım diyerek G.kurula katılmamıza yaklaşık 30-35 kişinin biraraya gelmesine ve tanışmasına fırsat veren lere kusura bakma ama ben sana katılmayarak teşekkürü borç biliyorum.Haa unutmadan benide sakın fayk taraftarı falan diye yargılama tanıyan tanıdı.Ben baştada dediğim gibi yiğidi öldürsemde hakkını yemem.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...!!! ya arkadaşlar,olay ve olguları kişiselleştirmeden yazalım...hepimiz belirli bir yaşa gelmişiz,herkesin bir gözlemi ve çıkarsamaları mutlaka vardır...ama bu gözlem ve çıkarsamalarımızı bir birimize dayatmaya çalışmak anlamsız olur...onun için bizim konumuz memsa olanlar ve olabilecekler üzerine yoğunlaşırsak kendimize ve arkadaşlarımıza daha yararlı oluruz...bunu bırakıp,şu şunu dedi,bu bunu dediye takılırsak işin içinden çıkamayız,boğuluruz burada...onun için lütfen önümüze bakalım...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Hoşgeldin neco65 arkadaş...neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşım yiğidi öldür ama hakkınıda ver demiş atalarımız.İlk köyümüzden kovulup açıkta kaldıktan sonra bizlerin biraraya toplanmasına ,aylarca yazılarımızı yayınlamamıza,gelin birlik olalım diyerek G.kurula katılmamıza yaklaşık 30-35 kişinin biraraya gelmesine ve tanışmasına fırsat veren lere kusura bakma ama ben sana katılmayarak teşekkürü borç biliyorum.Haa unutmadan benide sakın fayk taraftarı falan diye yargılama tanıyan tanıdı.Ben baştada dediğim gibi yiğidi öldürsemde hakkını yemem.
)) sana katılıyorum.yiğidi öldürsende hakkını vermek lazım...öteki köy ötede,bu köy burada...takılıp kalmamak lazım...çünkü,ne biz onların alternatifiyiz,ne de onlar bizim alternatifimiz olur...herkes işine bakacak bundan sonra...iş üzerinden yürüyelim burada:bilgi ve belge paylaşımına ağırlık verelim...!!!
Yorum
-
Arkadaşlar,sizlere bir önerim var...1 hafta veya 10 gün ekranlardan uzak durun...çünkü bana göre memsa tahtasında dünkü yaptıkları açıklamadan sonra psikolojilerinizle oynamaya devam edecekler...bu tren yürüyecek,yürümek zorunda...ama kalkmadan düşürebildiklerini de düşürmeye çalışıyorlar,çalışacaklar...bakın bir daha yazıyorum,spk ilk açıklayacağı bültenle yada ikincisi ile faitin koymaya çalıştığı limitleri kaldıracak...fiyat ne olursa olsun kağıt 0,26'dan bölünecek teranelerine inanmayın...böyle bir durum spk eliyle manipülasyonun meşrulaştırılması anlamına gelirki,böyle bir saçmalığın olması olanaksız...kağıt,songün hangi fiyatta ise ondan bölünür...ayrılma hakkı:g.kurula katılıp şerh düştüğümüzde.0,47'dir...durum böyle olunca da kağıdın buralarda sonuna kadar sürüneceğini iddia edenler ya kötü niyetlidir,ya da çok saf...
)) bir ya da iki hafta sonra herşey açığa çıkacak...sakin olun derim,herkes bu süreler içinde keyfine baksın derim...
))
Yorum
-
Birde şu var arkadaşlar,daha sermaye azaltım ve arttırım kararı geçmedi kii...bazı arkadaşlarımız gözümüze sokarcasına:bölünürse şöyle,böyle olacak hesapları yapıyorlar...bu da psikolojik yıldırmanın bir yöntemi olmasın...??!!??
Daha bu konu genel kurulda görüşülecek,çoğunluk evet derse geçecek...sanki herşey bitmiş gibi bu söylem ve yapılanlar niye...savaş başlamadan ceset sayılır mı...sayılırsa o savaşı kazanmayı değil,kaybetmeyi göze almışsın demektir...!!!
Eğer biz,ertelenen genel kurulun üzerinde bir sayı ile yeni genel kurula gider ve söylediklerimizi yaparsak:bu iş olmaazzzzzzzzz...!!!
onun için sakin olalım...!!! elimizden geldiğince ve dilimiz döndüğünce:Spk'ya,bimere,simere,bist'e,sanayi ve ticaret bakanlığına yazalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Karot hocam nolacak bizim halimiz,teknolojiji takip etmeyince böyle çuvallayıp kalıyoz baksanakarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabelgeleri jpg resmi olaak atmışlar,onları dönüştüremedim yaa...uğraşıyorum bakalım...
))
Yorum
Yorum