MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Borsa Forumu, hisse analiz yorum haber ,piyasa Iletisim Forumu - MEMSA topiği 11 Eylül 2013 Çarşamba 10:58 Tarih : Kimden : haliltoktas@mynet.com Kime : admin@hisseanaliz.net Memsa topiğ 2 sayfayı oku umutsarı ne yazmış,,,, siz önce bu modüratör-admin ağzını düzeltin...

Beni atın derken yazdığım mesajları okuyun...

karot abimiz dahi sizin modüratörlerinizin terbiyesizliği nedeniyle beni de atın dedi.. Siz bunu dahi çözemiyecek kadar gururduzsunuz...

Size zaten yüklü bir tazminat yedirlerrrrr .. Modüratrleriniz küfür yazma hakkı var::: umutsarı yazdığı tüm mesaj okuyun...

Nasıl bu forma topluca memsa yatırımcısı geldi , kemik memsacılar topluca bir site bulur giderler....

Sizde bokunuzla gülle oynarsınızzz( umutsarı için)

----- Özgün İleti -----
    Kimden : admin@hisseanaliz.net
    Kime : haliltoktas@mynet.com
    Gönderme tarihi : 11 Eylül 2013 Çarşamba 01:31
    Konu : Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Borsa Forumu, hisse analiz yorum haber ,piyasa Iletisim Forumu - MEMSA topiği

forumda yazılan yazılar ,yazıyı yazanları
    bağlar

tazminat ve diğer her türlü cezalar mesajları yazan
    kullanıcılara aittir.

forumu bağlamaz.

ve hiçbir zaman size saygısızca bir mesaj yazılmadı..

bu yüzden sizde saygısızlık etmeyiniz.

erkek,iseniz bok yedirecek kadar..

adres istersiniz..verilir.. gelir yedirirsiniz veya yersiniz.

fakat kuru tehdit ve boş lafa karnımız tok bizim.

gerektiğinde gerekeni yaparız.hepsi bu .

ha lafa gelince istediğiniz olsa idi en büyük bizdik olmayınca
    hakaret edilecek kişi biziz..bu durumda sizde karakter sorunu var
    gibi gözüküyor.

bu gerçekden komik,en azından kendinize adil olun..

burası gerçekden fikirlerini bizlere iletmek isteyenler için
    açılmış bir alan.

sizinle bu şekilde bir iletişimde olamayız ..iletişimi
    kesiyorum.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Borsa Forumu, hisse analiz yorum haber ,piyasa Iletisim Forumu - MEMSA topiği 11 Eylül 2013 Çarşamba 14:08 Tarih : Kimden : haliltoktas@mynet.com Kime : admin@hisseanaliz.net Gündelikçi mardin , patron abisinin istediği şekilde yorumlar yazan (tayfasıyla yani genel kuruldan kaçanlarla) siz birbirinizi yıkayıp yağlayın topikte..

Beb beni atın demiştim.. Karektersizliğini okuyunca görüyorum ki iyi kide yokummmm...

Arkadan yazmaya devam edersin.. Genel kurula gelenler kimin ne tarz bi adam olduğunu gördüler...

Gelmeyip, vekaletname vermeyip, gündelikçiler , patronla anlaşanlar,,, dava açmışsın genel kurula katılmazsan hakim sormaz mı genel kurula neden katılmadın.... Serdar şirin, taha, mardin, hamzah...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Ynt: Re: Borsa Forumu, hisse analiz yorum haber ,piyasa Iletisim Forumu - MEMSA topiği 11 Eylül 2013 Çarşamba 13:11 Tarih : Kimden : haliltoktas@mynet.com Kime : admin@hisseanaliz.net Formda yazanıyorum ama , hala arkamdan laf yazıyorsunuz, anteplilik böylemi ? Mertlik böylemi? sen adamsan umutsarı size yazdığım tüm mesajları eksizdiz yapıştırırsın , topiğe...

Öyle arkadan sallamak kolay...

Cesaretin varsa size tazdığım mesajları yayınlarsın

kendine bile itne( topiğe yazmışsın senin sözün ) yazabilecek kadar karektersiz bir kişilik malukat...

mardin 0.32 bu hisseden ayrıldıysa !!! :/: 50 kar var etmek varken, zamanında dinlemedş beni!!! Patron zararlarını ve makul kar payını vermiştir!!! Veya geleceği göremiyecek kadar dar görüşlüdür..

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Yukardakilerde umutsarıyla mesajlaştıklarımız... ERKEK ya arkadaşımız, arkamdan yazı yazmayı biliyor.. Bunları yayınlamaya gelincede , cesareti yok... Çünkü kaç paralık adam olduğu ortaya çıkacaktır...

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yukardakilerde umutsarıyla mesajlaştıklarımız... ERKEK ya arkadaşımız, arkamdan yazı yazmayı biliyor.. Bunları yayınlamaya gelincede , cesareti yok... Çünkü kaç paralık adam olduğu ortaya çıkacaktır...
            herkes her türlü ahkamı keser,ama önemli olan pratiktir...biz geçelim bunları,takılmayalım...en iyisi ve güzeli önümüze bakmak...iş üzerinden konuşup tartışmak daha yararlı olur diye düşünüyorum...))
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Ben bugün face grubundada deklare ettim...bugün eski köyde yapılanlara,verilen terbiyeye ses çıkarmayanların benim yaşamımda yeri olamaz...varsa iletişim bilgilerimi silin dedim...!!!hala hiçbirşey olmamış gibi yazı yazabiliyorlarsa,benim için bitmiştir...ben insanda kişiliğe önem veririm,para araçtır sadece...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

SPK yazdığım son dilekçeden satırlar yapıştırayım...

5) Ayrıca MEMSA’ nın Temmuz ayı aylık bildiriminde ortaklardan ticari alacak kısmını hala düzeltmedikleri görülmektedir. (Ek 9) Olağanüstü veya olağan genel kurulunda alınmış bir karar olmadan ortak şirketlerin satın alınımı işlemiyle mahsuplaşmalar yoluyla alacaklar silinmiş, SPK yaptığı uyarıya ( 2013/16 ve 2013/29 sayılı bültenlerde) rağmen bu alacaklar hanesine tekrar eklenmemiştir. Sermaye piyasası kanunu 14. maddesine göre şirket suç işlemeye devam etmektedir. Şirket kağıt üzerinde zarar ettirilmektedir. Zaten bu alacaklar silinmemiş olsaydı sermaye azaltımı ve artırımına gerek olmayacağını tarafınıza yazılı dilekçelerimde sunmuş olmama rağmen bu olay ört pas edilmek istendiği imasını doğurmaktadır. Sermaye piyasası kanunu 92. maddesine göre de suç teşkil etmektedir. Aykırı uygulamalara neden göz yumulmaktadır. Ayrıca 14. Madde (4) bendinde: Kurul, halka arzda, borsada işlem görme başvurusunda, 23 üncü maddede tanımlanan önemli nitelikte işlemlerde ve ortaklığın faaliyetlerini ve finansal durumunu önemli derecede etkileyen olay ve gelişmelerde, işlemin tarafı ortaklıklardan da bu madde hükümlerine göre hazırlanacak bağımsız denetim raporu istemeye yetkilidir. Böyle bir denetim raporu şirketten istenmiş midir? İstenmediği ortadadır. Şirketin 30.06.2013 faaliyet raporlarının tekrar incelenerek değerlendirilmesi gerekmektedir.

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA, 2013/6 Aylık [] 26.08.2013 23:18:47 yapılan KAP açıklamasında;
                Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
                KARAR TARİHİ: 26.08.2013 KARAR SAYISI : 2013/28

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ"NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI

Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi tarafından onaylanmış 01.01.2013-30.06.2013 dönemine ait Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 13 Haziran 2013 tarih ve 28676 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan Seri II, 14.1 nolu "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" ("Tebliğ") hükümlerine uygun olarak ve Tebliğin 5. Maddesine göre Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu ("KGK") tarafından yayımlanan Türkiye Muhasebe Standartları'nı / Türkiye Finansal Raporlama Standartları ile bunlara ilişkin ek ve yorumları ("TMS/TFRS") esas alınarak hazırlanan bağımsız incelemeden geçmiş özet konsolide finansal tablolarımız ve faaliyet raporumuz hazırlanmıştır.

a) 01.01.2013-30.06.2013 dönemine ilişkin olarak, bağımsız incelemeden geçmiş özet konsolide bilanço, gelir tablosu, özsermaye değişim tablosu, nakit akım tablosu ve finansal tablo dipnotları ile yönetim kurulu faaliyet raporunun tarafımızdan incelendiğini,

b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu diğer bilgiler çerçevesinde yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış konsolide finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibarı ile yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,

c) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar/(zarar) ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, şirketimizin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını beyan ederiz. ‘’
                Sayın SPK yetkilileri MEMSA’ yı 15.05.2013 tarihi ve 17/550 sayılı kararınızla uyardınız MEMSA 6 aylık faaliyet raporlarım ve aylık faaliyet raporlarım böyle diyerek nasıl kamuoyunu aldatır!!! Faaliyet raporlarımız yanlıştır ibaresiyle neden KAP’ a haber yollamamıştır. Artık bu şirkete dur diyecek misiniz?

Ayrıca http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=103946 MENSA MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / MEMSA [] 05.02.2010 14:28:47 04.02.2010 tarihinde tamamlanan sermaye artırımı sürecinde daha önceden hakim ortağımızın karşılıklı opsiyon sözleşmesi imzalamış olduğu kurumsal yabancı yatırımcı şirketimiz oydan yoksun paylarından toplam 46.205.000 adetini satın almıştır. Ayrıca Generali Ulutaş Tekstil A.Ş nin rüçhan haklarınıda satın almıştır. Generali İnternational’ ın sahip olduğu toplam lot adeti 55.202.117’ dir. (http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=266013 MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 12.03.2013 19:08:36 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Belirtildiği üzere: Aynı sözleşme kapsamında daha önceden verilmiş rehin bedelinin (55.202.117 TL) sözleşmeyi üstlenen şirket namına Generali İnternational'a ödenmesine, ve ödenen tutarın bu şirkete ait Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının tarafımızca satın alınmasından kaynaklı borcumuza mahsup edilmesine karar verilmiştir. Bu açıklamada görüldüğü üzere rehin bedeli Generali İnternational ödenmiş olup Generali İnternational sahip olduğu hisselerde zaten 06.02.2013 tarihi itibariyle adi paya dönüştürülmüş olup ve bu hisse senetleri borsada 3 yıl boyunca eritilmiş ve çok yüksek değerlerde küçük yatırımcı ve aracı kurumlara satılmıştır. MEMSA’ dan Generali İnternational ait olan hisse senetlerinin akibeti konusunda da herhangi bir açıklamada yapılmamıştır. Bu olayı kısaca özetlersem eskiden otobüs firmaları aynı koltuğu 2. bir müşteriye satarlardı. Bizim olaya uyarlarsak en başta Generali ye verdiği para karşısında hisse senedi verildi. Generali bir nevi kukla şirket olarak kullanıldı. BİST de bu Genarali’ye ait hisseler küçük yatırımcıya 2. kez nominal değeri 1 TL olan hisseler 3.24 TL kadar yükseltilerek satıldı ve hisseler ertildi. Birileri bundan çok fazla miktarda kazanç elde etti. Ulutaş ailesi olduğunu ben bile çözdüysem SPK hayli hayliye çözmesi gerekir. Yurt dışında rehin bedel mevcut denilerek hem SPK hem küçük yatırımcı uyutulmaya çalışılıyor. Sözde bu 55.202.117 TL şuan hangi bankada, kimin adına yatmakta SPK bunu dahi bulmak konusunda neden aciz, neden MEMSA’ yı koruyup kollamaktadır? Bu paranın akibeti belli olsaydı şuan için sermaye azatlımı ve artırımı olmayacaktı. Ayrıca bu para HALKBANK’ sına temlik edilen paraydı. Bir devlet kurumu eliyle bir devlet kurumunun (tüy bitmemiş yetimin hakkı olan HALKBANK) zarara uğratılmasına neden göz yumulmaktadır? Bu paranın akibetini bulamadıysanız ve Halkbankası’na bu parayı temlik etmiyorsanız, bu para kağıt üzerinde Ulutaş ailesinin kontrolün de ise diğer küçük yatırımcıların sahip olduğu ve benim sahip olduğum 36.350 adetlik oydan yoksun payın (MEMS1) nominal değeri 1 TL olarak Faik ULUATAŞ ‘ ın geri almasını sağlayınız. Şirkete yazdığım 09.09.2013 tarihli dilekçeyle bu parayı Faik ULUTAŞ’ tan istemiş bulunmaktayım. Tarafıma verilecek cevabı sizlerle de paylaşağım.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Dilekçenin son hallerini attım mailinize..

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Dilekçenin son hallerini attım mailinize..
                    teşekkür ederim,gördüm,ama henüz inceleyemedim...( ama en kısa zamanda inceleyip,gerekli rütuş ve düzeltmeleri yaparak bende başvuru yaparım...bu ara yoğunum...

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

6) MEMSA’ nın 06.09.2013 tarih saat18:07 yaptığı KAP haberinde olağanüstü genel kurul gündem maddelerinde; 08 EKİM 2013 tarihli olağanüstü genel kurul gündem madde 10 belirtilen : Gündemin 11 – 12 – 13 nolu maddeleri hususunda belirlenen azami maliyet tutarı Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru sonucunda her bir madde için ayrı ayrı olmak üzere 2.000.000 TL olarak belirlenmiş olup, Ayrılma hakkı kullanım taleplerinin belirlenen azami maliyet tutarını aşması durumunda ayrılma hakkı kullanım süresi bitmeden yeni bir Genel Kurul onayına gerek kalmaksızın işlemden vazgeçme konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüşülmesi,’’ (Ek 10) Bu gündem maddesi SPK mevzuatı madde 24 ‘de 1. Fıkraya göre şirket yükümlülüğüne aykırı bir uygulamadır. Bu uygulama şirket birleştirilme durumunda uygulana bilinir ama sermaye azatlımın da bu uygulanamaz. Sermaye azaltımı azami maliyet tutarı 2.000.000 TL olarak belirlenmesi ve ayrılma hakkı için böyle bir sınırlama yapılması mevzuata uymamaktadır. Bu olağanüstü genel kurul sonrasında açılacak davalar nedeniyle iptaline neden olacak bir madde olup, küçük yatırımcılar için belirsizlik devam edeceği için, şirketin en kısa sürede uyarılması ve bu gündemin 11. maddesi için azami maliyet tutarı sınırlamasının gündem maddelerinden çıkarılması gerekliliğinin belirtilmesini istiyorum.

Ayrıca şirketin korunması amacıyla spekülatif alım hareketi beklendiği için 04.09.2013 tarihinden sonra MEMSA hissesi alanların ayrılma hakkının kullandırılmamasını istiyorum ( BUNUDA GÜNDELİKÇİ MARDİNİN ŞİRKETTEN PARA KOPARMASINI ENGELLEMEK İÇİN İSTEDİM)
                      Genel kurulda bir önerim olmuştu.. Gelenler bilirler.... Mantığa uygun gelenler öneriyi değerlendirir.

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

şimdilik iyi geceler, arada yazarım... Buğün kü KAP haberide boş bir haber.. SPK güven tazeleme amacı,, O kadar dalaverilikten sonra şirketi kendine borçlandır,,, Sen önce şirketin alacaklarını öde... genel kurul öncesi. genel kurul kararı olmadan şirketleri satın aldım demekle olmuyor. BİST senden bunu istedi... Tablolarına yansıt, ŞİRKET alacaklarını diyor...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Bence son Bist açıklamaları içinde:-gerçek ortaklık paylarınızı 30/09/2013 tarıhine kadar açıklayın...diye bir madde var...o madde fait için bir tuzak bence...bu konuda gerçek açıklama yapmak zorunda,burada da Generalli'ye yer vermek zorunda...çünkü,Generalli'de 46,200,000 lot olması gerekir,buna karşılık ayrılmış isviçre bankasında 55.000,000(dolar yada T L) varmış...bu para varsa hisse olması lazım,hisse yoksa para neden orada gibi bir kumpas ortaya çıkıyor...ayrıca hisselerin yasadışı olarak biz ky'lara satıldığı ortaya çıkar ki zaman poaramızı versin kardeş...))

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Buraya gelip okuyan hisseanilizci arkadaşlar...... hisseanaliz in MEMSA topiğindeki 2. sayfadaki umutsarı nın lafını içinizde sindirmeye devam edin sitenizde... Kişiliğinizi umutsarı abinizle eğitin....

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

şimdilik iyi geceler, arada yazarım... Buğün kü KAP haberide boş bir haber.. SPK güven tazeleme amacı,, O kadar dalaverilikten sonra şirketi kendine borçlandır,,, Sen önce şirketin alacaklarını öde... genel kurul öncesi. genel kurul kararı olmadan şirketleri satın aldım demekle olmuyor. BİST senden bunu istedi... Tablolarına yansıt, ŞİRKET alacaklarını diyor...
                              kesinlikle boş bir haber,kafa karıştırıyor...katılıyorum size...))ama biz kaşar olduk artık...))

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

volt mensa gayrimenkül için diyor, sen genel kurur kararıyla satın alabilirsin şirketleri diyor,, onlarla mahsuplaştığın paraları alacak listesine ekle diyor... 10 ayda göreceğiz aylık bildirimde yansıtömazsa BİST şikayete devam ,, Gözaltına hoşgeldin MEMSA..

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bence son Bist açıklamaları içinde:-gerçek ortaklık paylarınızı 30/09/2013 tarıhine kadar açıklayın...diye bir madde var...o madde fait için bir tuzak bence...bu konuda gerçek açıklama yapmak zorunda,burada da Generalli'ye yer vermek zorunda...çünkü,Generalli'de 46,200,000 lot olması gerekir,buna karşılık ayrılmış isviçre bankasında 55.000,000(dolar yada T L) varmış...bu para varsa hisse olması lazım,hisse yoksa para neden orada gibi bir kumpas ortaya çıkıyor...ayrıca hisselerin yasadışı olarak biz ky'lara satıldığı ortaya çıkar ki zaman poaramızı versin kardeş...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information