MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Sizi memsazede ilan ettim

Çakıldı hisseniz!!

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sildiğim mesajın ne olduğunu biliyon
    sildiğim mesajlar içinde en masumane olanı ama
    öbür köy öbür köyde
    üstü alınanda öteki köyde
    o mesajı oraya yazabilirsin
    burada karşılıklı atışmaya neden olacak bir şeyler
    lütfen yazmayın

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Biz alışığız yükselmelere çakılmalara

Siz sonuncu olmuşunuzdur

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Allahım (c.c) şükürler olsun ki bugünde malımı tanıttın dünya aleme

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Adamıma takılmadım, öğüt nasihat işleri nasıl gidiyor!!!

Otobüs işlerine tek yolcuyla devam etmiyordur!!! O kadar tiii aldık

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Doktor benim mesaj silinmiş bilgin varmı?Tek yalan yazmamış biri olarak soruyorum bunu.Bu sitede özgürlükten bahsediliyordu?
            öteki köyde hemen ceza alıyodum hemen atıyorlardı hem ilk önce onlar sataşıp bel altı sözler sarfedip bende aynını iade etikten beş on dakika sonra şut ve karşımdaki devam ediyordu burda kimse kimseye o şekilde tuzak kurmuyor doktora söylemişsin bende öteki köyde çok güzel bir kumpasın içinde olduğumuz için kaçtım orda faikime yardım edenler var ve deşifre oldular oyun kurgularıda

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sizi memsazede ilan ettim

Çakıldı hisseniz!!

memsa sayesinde sonunculuğa oynuyom
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Biz uzun soluklandık!!! Sizle 1 ay sonra bu konuyu değerlendirelim

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Küçük emrahı çok seviyorum

Artık sana DON KİŞOT diyecem, düşmanlarla çarpışıyormuşsun vay beeee!!!

Kendince hayali üretim düşmanlar edinmişsinnn...

Kendini de ne yücelmişsin, oy oy oy

Alıntı ile Cevap
                  01-10-2013 11:54 #810 mardin
                  Senior Member
                  Üsteğmen
                  Nereden
                  mardin
                  Blog Entries
                  5

ilk önce şunu söyleyeyim portföyümde 1 lot dahi memsa hisesi yoktur arkadaşlar. şimdi herks şunu düşünebilir. mademki elinde memsa hisesi yok hem bu hiseyle ilgili forumlarda yorum yapıp yatırımcıları bilgilindiryorsun hissen olmadığı halde ankaraya kadar gidiyorsun burda amacın ne? bu hisede 2012 yılın 7 ayında bir miktar memsa hisesi alıp yorum yapmaya çalıştım. o dönemlerde hisesenin temel yönden beklentileri nedeniyle albenisi ve portföyde olması gerektiğini hisenin ederin bu olmadığını bir çok yorumumuzda dile getirdik. ve 1 sene 2ay gibi bir sürede memsa topiikleri bir okul oldu kanun ve mevzuatlar konusunda temal analiz konusunda bir çok araştırma fikir yürütme beklenti oluşturma konusunda yatırmcılar epey yol katedi. ben memsa sayesinde borsayı yatırım yapma koşuları knusunda yepyeni tanışmadığım bilmediğim konuları öğrenmek zorunda kaldım öğrendiklerimide paylaşmaya çalıştım. bu süreç içerisnde yorumlarımıza itibar edipte posizyon almış olan yada portföyünü artıran bir sürü yatırmcı oldu. bu sebeten dolayıda bu yatırmcılara karşı bir vebal borcumuz oluştu. her zaman için burda zarar etmiş olan yatırnmcıların yanında olacağımı söyledim ve yapılması gereken neyse onu yapacağımada söz verdim . bu toplantının gerçekleşmesine sebeb olan ilk başta pazarcı abimiz. maddi manevi desteğini esirgemeyen pinke kardeşimiz.. ve miasafrperliğini gösteren sayın serdar şirin abimizle ile hamza beye ve toplantıya gelerek katkı sağlayan sayın erendize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. dün toplantıya gelen arkadaşlar hangi şartlarda toplantıya katıldığa kendileride şahit oldular hem zamansal olarak hemde işim gereği bulunduğum ilden ayrımam mümkün olmamasına rağmen zorlu bir günü olumlu sonuçlar doğuracak bir görüşmein olduğunu düşünüyorum. bu toplantıya gidiş sebebim kısaca burdaki yatırımcıların menfaatine olacak işler yapmak. ana hatları ile neler yapıldı kısaca bunlara değineyim
                  1 memsa yatırmcısın maddi ve manevi mağduriyetini belgelerle açıklamaya çalıştık
                  2- şirketin sermaye azaltım ve artırım karararının yanlış bir uygulama olduğunu şirketin profilini çizerek anlatmaya çalıştık bu konun spk tarafından onay görmemesi gerektiğini ileriye dönük mevcut mağdurların yanında yeni mağdurlarında oluşabileceğini dile gatırdık.
                  3- ilgili yetkili konuya ve yapılanlara hakim biriydi bu kadar bilgi sahibi olmasının sebebine gelecek olursakta ilgili yetkili memsa hisadarlarının epey yol katediğini spknın almış olduğu kararların yatırmcxıların şikayet ve taleplerine yöneleik alındığını ve bu yolda vaz geçmemiz gerektiğini dile gatirdi anlayacağınız boş işler yapmamışız gönderilen her dilekçenin her konu titizlikle inceleniyor ve spk bu konular ile değerlendirme yapıyor.(mücadeye sonunan kadar devam arkadaşlar ben şahsım adıma elimden geleni yapma gayret göstereceğim)
                  4. şirketin yapacağı sermaye azaltım ve artrımdan gelecek parayla şirketi düzlüye çıkaramayacağını bedeliden gelen paranında bundan öncekiler gibi hiç edileceğini anatık
                  5. önceki dönemde yapılan sermaye azaltım artırım ve oypden gelen gelirlerin bilanço kaleminde gözükmesine rağmen paranın sadece belge üzerinde olduğunu bu paraların nereye gitiğinin araşırlması gerektiğini söyledik
                  6. oyplerin başlı başına muaqmma bir olay olduğunu genarali şirketinin zamanında 55milyon lot hisse aldığını ve bu hiselerin akibeti hakında hiç kimsenin bilgi sahibi olmadığını eyer satmışsalar bunu kapa bildirmediğini anlatık (yetkili bu konuyu bizat kendilerin araştırma sözünü verdi)
                  7. oyp izahnemisnde belirtilen 55milyon nakitin halka bakasına temlik edilmesi gerektiğini izahnemede bunun açık dille belirtildiğini yapılan işlemlerin bu izahnameye aykırı olduğunu paranın gerçek sahibi halk banaksı yada şirkete iade edilmesi gerektiğini söyledik.
                  8. bu hisede mağdur olan yatırmcıların parasal olarak kayıplarını canlı örneklerini ifade etik. memsa ile ilgili alınacak kararlarda burdaki yatırmcıların düşünülmesi gerektiğini çıkış için ortak bir yol bulunması gerektiğini dile getirdik
                  9. sayın serdar şirin ve pazarcı abimizin dünden bu güne kadar memsayı anlatan dosyaları ilgili yetkiliye teslim ettik. ve bu belgelerin ilgili birimlere gönderilmesi araştırılmasını talep etik. bu belgelerden bir tanesini spk başkanına elden vermesini irca ettik ve gerekli yerlere ulaştıracağı sözünü aldık
                  10. spk şirketti mevcut durumdan kurtarmak için elerinden geldiği kadar özen gösterdiklerini bu anlamda neler yapılabileceği konusunda fikirlerimiz soruldu . bizde bu fikirlerimizi memsazedelerin yararına olacak şekilde anlatma çalıştık çözüm önerilerimizi sunduk .
                  3saate yakın bizi ağırlayan içten davranan ve çözüm odaklı yaklaşan sayın yetkiliyede burdan sonsuz teşekürlerim iletiyorum.
                  bu konular dışında bir çok konu hakında fikir alış verişi yapıldı biz ordan menun ayrıldık sonuçlarının olumlu yönde yansıması bizleri daha memnun edecek.
                  sonuç olarak şunları söyleye bilirim. haksızlık karşısında susan şaytandır görüşüyle bu haklı mücadeleye herkesin katılması elini taşın altına koyması gerekiyor yapılan her katkı inanki bizlerin menfaatine sonuçlanacak ve sayın yetkilinin belirtiği gibi mensa yatımcısı büyük yol katetti ve etmeye devam etmesi gerektiğini dile getirdi geriye kalan siz yatımcıların icraatıdır.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Biz kaç gündür MKK görüntünü koy diyoruz!!!

Sen hala kendini çözememişsin

Millette para olsa almasını bilir, sanki sen tuttun milletin kllundanda bu hisseye bulaştırdın...

Kardeşimiz de ne mazlum , gariban şekilde yetkiliyle görüşmüş

Seni görünce alacakları kararları bile ertelemişlerdir gap kulp kelebekten girip bizem kullanmadığımız finansal toplolarda paramız vardan başlamışındır

SPK yönetimi de bunlar tok ve gündelikçi olarak değerlendirmiştir

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

DON KİŞOT um benim, başka hayali düşmsnların var mı

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Genel kurul, SPK ve BİST önünde Don eylemi basında oldumu!!!

Bu adamın fotoğraflarını 2-3 tane büyütmek gerekir, fotoğrafta çekilince kimin ne olduğu görülmeli

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

MU fotoğrafları!!!

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Faiğ bu sefer uçak biletini ucuza aldım!!!

Gelene kadar hisseyi yükselt

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

15.00 SPK önünde, 17.00 BİST önünde !!!!

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Bizim millet ne kadar yokyosulmuş ya!!!!!

Nerde bedava ekmek, hop kuyruk!!!

Borsa konuşulan bir platformda bunun yapılması sevap mı? Hisse düşmüş :/: 10 zararın zararı artmış, diğer taraftan :/: 10 fazla üretmeden para kazanıyor, biride gelmiş!!!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information