Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2 günlük kapalı tutulan MEMSA (298) şirketinden beklenen evrakın konusunu, hangi kurumdan yollandığını açıklayıcı bilgiyi siz ve şirket yönetimi KAP yayınlanmamış olup, şirketin 1 günlük yüzde 9.9 luk kaybının sorumluluğu kime aittir?
Küçük yatrımcıların tarafınızca zarara uğratıldığı ortada olup suç duyurusunda, T.C Asliye Ticaret mahkemesinde zararımızın tanzimi için açılacak dava koşullarını yarattığınızı görüp, biz küçük yatırımcıları aytınlatınız.
bist istanbul hata yapmıştır 2 gün kapalı kalan bir hissenin ve spknın suç duyurusunda bulundugu patron şirketinin hiç bir şey olmamış gibi tahtasının açılmasının açılır açılmaz yine milleti dökmek için taban yapması ve buna seyirci kalınması suçtur bist yönetimi böyle dandirik bir şirket için itibarını zedelememeliydi biz kime güvenecegiz spk desen hala beklemede
benim tek anladıgım faik ulutaş ne halt olursa olsun büyük adam vesselam biz onca adamız ne yapabildik sorarım adam spk bist her kurumu ele geçirmiş bu nedir arkadaş 2 gün bekledim faik sana ne gönderdi ey bist söylesene söylemeyin kardeşim helal süt emmiş kardeşlerimiz varsa onları bir kenara koyuyor geri kalanına hakkımı helal etmiyorum
arkadaşlar spk adamsa cuma akşamı yayın yapar salı günü genel kurul olmaz ama ne olursa olsun kaybettigimin her kuruşunu alacagım isterse 5 sene geçsin insan psikolojisinin son demi nedir bilirmisin burayı okuyan zatı muhterem.
bist istanbul hata yapmıştır 2 gün kapalı kalan bir hissenin ve spknın suç duyurusunda bulundugu patron şirketinin hiç bir şey olmamış gibi tahtasının açılmasının açılır açılmaz yine milleti dökmek için taban yapması ve buna seyirci kalınması suçtur bist yönetimi böyle dandirik bir şirket için itibarını zedelememeliydi biz kime güvenecegiz spk desen hala beklemede
benim tek anladıgım faik ulutaş ne halt olursa olsun büyük adam vesselam biz onca adamız ne yapabildik sorarım adam spk bist her kurumu ele geçirmiş bu nedir arkadaş 2 gün bekledim faik sana ne gönderdi ey bist söylesene söylemeyin kardeşim helal süt emmiş kardeşlerimiz varsa onları bir kenara koyuyor geri kalanına hakkımı helal etmiyorum
bu adamların arkasında hükümet var başka ne olabilir habersizler sanıyodum ama artık eminim hepsinin Allah belasını versin "aldatan sizi Allahla aldatmasın " bu ayet en doğru şekilde anlatmıyormu ama şunu bilin ben hayatım boyunca hırsız, katil,******,mafyadan insanlar tanıdım ama yemin ediyorum böylelerini hiç görmediydim Allah ıslah etsin demiyorum Allah helak etsin bunları diyorum çünkü o tanıdığım insanlar bunların yanında melek kalır şeytanın yeryüzündeki temsilcisi bunlar başkada bir şey deyiler
Ola gardaşlar genel gurula az kaldi. Elizdeki mali 0.47 den itileyin bu dolandırıciya. 0.22 0.29 bandından alanlar itilesin 0.47 den. Al ele dolandırılmaz bele dolandırılır. Sonrada cubuguzi yakın keyfize bakın. Bu kağıttan heç bişe olacagi yok. Bu kağıt uçar bu kağıt gaçar düşünmeyin. Bu elemani gidin cumhuriyet başsavcılıklarına spk nın vermiş olduğu karar neticesinde açılan suç duyurusu kapsamında siZde gidin dilekçelerizi verin. Aklızi başıza toplayın. Elize ey fırsat geçmiştir. Değerlendirin. Vesselam.
Yorum