MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ACEMİ
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 153

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aRKADAŞLAR bu ogk toplantısında nisap sayısının %75 olduğunu biliyoruz peki sizce bu toplanabilir mi yani mevcutta bu kalbazanların elinde gözüken rakamlar hikaye bunların değnekçilerinin elinde ne kadar olduğu belli değil ... şimdi geldiğimizde yeterli nisap toplanamadığı için ertelenirse uçak biletleri yine biyerimize mi kaçacak... ya da spk nın son sopası ortaya çıktı diye yapmak isteyebilirler mi malum yıl sonuna kadar bir şekilde bu işi çöz yoksa!!! dedi... ee benim hislerim sanki yine toplayamayacağız bu sayıyı diyor ve bi tarafımıza kaçanlar yetmiyor gibi birde uçak biletleri kaçmasın!!! bu konuda fikir istişaresi yaparsak memnun olurum.. gözümden kaçan ince bir nuans varsa üstadlar bilgi verirse sevinirim... yoksa kimseye vekalet falan vermeyeceğim ya kendim gelecem ya kendim gelecem ama gelmiş olmamın işe yaramasını da istiyorum....
    iyide ana sözleşme tadili yok ikinci toplantıyı yapması için %75 lik çoğunluğa gerek yok. eğer öyle olsa
    bu toplantıyı hiç bir zaman yapamaz. aklın kesiyormu 162.000.000 lot sahibinin %75 ini alaca ve toplayacak gücü. tabi şirketin%97.54 ü halka açıksa

Yorum

• ACEMİ
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 153

bence acık değil. borsa yönetim kurulu ne demiş.

Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
      * Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,

sermaye artırımının tamamlanması diyor dikkat edin GERÇEKLEŞMESİ demiyor yani artıracaksan artır artıramayacaksan vazgeç.
      finansman yapınının iyleşmediği. yanı ne halh edersen et finansman yapını iyileştir
      aslında aynı oyun 31.12.2013 e kadar spk ile faik birlikteler.

Yorum

• kara_borsa
        Yeni Üye
        • 24 Eylül 2013
        • 14

Siyaset-Bist-Spk-Faik dört ayaklı masada silkelenip duruyoruz işin açıkçası.. Ben salı günü gidip şerhimi düşüp silkelenip evime döneceğim, olacak olan bu.. Sonra da başka maçlara bakacağız artık.

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Tesnit edilmesi lafını neden görmden geliyorsun!!

Senin 31 aralıkta yapacağın finansal tablolarda hala şirketin berbart durumdaysa kulağını çekerim diyor!!!

Bu yazıyı anlamamak??? Gerçekleşmek zorunda diyor!!! Yoksa bu sefef gözaltı kaçınılmaz diyor

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bence acık değil. borsa yönetim kurulu ne demiş.

Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
          * Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,

sermaye artırımının tamamlanması diyor dikkat edin GERÇEKLEŞMESİ demiyor yani artıracaksan artır artıramayacaksan vazgeç.
          finansman yapınının iyleşmediği. yanı ne halh edersen et finansman yapını iyileştir
          aslında aynı oyun 31.12.2013 e kadar spk ile faik birlikteler.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Faik iyi bir ders almalı

kara_borsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Siyaset-Bist-Spk-Faik dört ayaklı masada silkelenip duruyoruz işin açıkçası.. Ben salı günü gidip şerhimi düşüp silkelenip evime döneceğim, olacak olan bu.. Sonra da başka maçlara bakacağız artık.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Adamım üstad ; Erendizi ve beni zan altında bırakacak yine kendince beni kötüleyecek yorum yapmış, Tutanak tuttuk o listenin aslını da SPK verdik!!

Sende konuştukça batıyosun, iyi yi kötüyü görmez olmuşsun, keşke o yorumu yazacağına Cuma namazına gitseydin!!

Merak etme 2. Genel kurulda da EVET diye geldnlerin isimlerinin , geçmişlerinin araştırklması için de liste yapacağız!!!!

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste!!!

Ne çektin sen bu doktordan!!!

Hissen olmadan memsazede ayakları neden?

Yorum

• ACEMİ
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 153

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Tesnit edilmesi lafını neden görmden geliyorsun!!

Senin 31 aralıkta yapacağın finansal tablolarda hala şirketin berbart durumdaysa kulağını çekerim diyor!!!

Bu yazıyı anlamamak??? Gerçekleşmek zorunda diyor!!! Yoksa bu sefef gözaltı kaçınılmaz diyor
                bence hala bu işte bir alicengiz oyunu var . bekleyip göreceğiz.

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Adamım orda öğretmen, doktor, polis, avukat, bakanlıklarda çalışan, iş kollarında uzman , emekli..,,,,,,, vb her meslek kolundan adam vardı!!!

O ortamın havasını koklamayanlarla laflaşmak çok basit değil mi?

Alma oturduğun yerden milletin ahını!!!

Yüremez olursun, hakaret etmişti ya bizlere onu altından birileri temizler!!!

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Faiğ helal sana hissesi olmayanıda bizden daha çok MEMSAZEDE yaptın ya!!! Helal sana

Yorum

• ACEMİ
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 153

Faiğ helal sana hissesi olmayanıda bizden daha çok MEMSAZEDE yaptın ya!!! Helal sana
                      bu nedir.

exitus123
                      exitus123 isimli Üye şuanda online konumundadır Bağımlı exitus123 yakında ünlü olacak exitus123 yakında ünlü olacak exitus123 yakında ünlü olacak exitus123 yakında ünlü olacak

Teşekkür / Beğen

Küçük emrahı çok seviyorum

Artık sana DON KİŞOT diyecem, düşmanlarla çarpışıyormuşsun vay beeee!!!

Kendince hayali üretim düşmanlar edinmişsinnn...

Kendini de ne yücelmişsin, oy oy oy

Alıntı ile Cevap
                      01-10-2013 11:54 #810 mardin
                      Senior Member
                      Üsteğmen
                      Nereden
                      mardin
                      Blog Entries
                      5

ilk önce şunu söyleyeyim portföyümde 1 lot dahi memsa hisesi yoktur arkadaşlar. şimdi herks şunu düşünebilir. mademki elinde memsa hisesi yok hem bu hiseyle ilgili forumlarda yorum yapıp yatırımcıları bilgilindiryorsun hissen olmadığı halde ankaraya kadar gidiyorsun burda amacın ne? bu hisede 2012 yılın 7 ayında bir miktar memsa hisesi alıp yorum yapmaya çalıştım. o dönemlerde hisesenin temel yönden beklentileri nedeniyle albenisi ve portföyde olması gerektiğini hisenin ederin bu olmadığını bir çok yorumumuzda dile getirdik. ve 1 sene 2ay gibi bir sürede memsa topiikleri bir okul oldu kanun ve mevzuatlar konusunda temal analiz konusunda bir çok araştırma fikir yürütme beklenti oluşturma konusunda yatırmcılar epey yol katedi. ben memsa sayesinde borsayı yatırım yapma koşuları knusunda yepyeni tanışmadığım bilmediğim konuları öğrenmek zorunda kaldım öğrendiklerimide paylaşmaya çalıştım. bu süreç içerisnde yorumlarımıza itibar edipte posizyon almış olan yada portföyünü artıran bir sürü yatırmcı oldu. bu sebeten dolayıda bu yatırmcılara karşı bir vebal borcumuz oluştu. her zaman için burda zarar etmiş olan yatırnmcıların yanında olacağımı söyledim ve yapılması gereken neyse onu yapacağımada söz verdim . bu toplantının gerçekleşmesine sebeb olan ilk başta pazarcı abimiz. maddi manevi desteğini esirgemeyen pinke kardeşimiz.. ve miasafrperliğini gösteren sayın serdar şirin abimizle ile hamza beye ve toplantıya gelerek katkı sağlayan sayın erendize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. dün toplantıya gelen arkadaşlar hangi şartlarda toplantıya katıldığa kendileride şahit oldular hem zamansal olarak hemde işim gereği bulunduğum ilden ayrımam mümkün olmamasına rağmen zorlu bir günü olumlu sonuçlar doğuracak bir görüşmein olduğunu düşünüyorum. bu toplantıya gidiş sebebim kısaca burdaki yatırımcıların menfaatine olacak işler yapmak. ana hatları ile neler yapıldı kısaca bunlara değineyim
                      1 memsa yatırmcısın maddi ve manevi mağduriyetini belgelerle açıklamaya çalıştık
                      2- şirketin sermaye azaltım ve artırım karararının yanlış bir uygulama olduğunu şirketin profilini çizerek anlatmaya çalıştık bu konun spk tarafından onay görmemesi gerektiğini ileriye dönük mevcut mağdurların yanında yeni mağdurlarında oluşabileceğini dile gatırdık.
                      3- ilgili yetkili konuya ve yapılanlara hakim biriydi bu kadar bilgi sahibi olmasının sebebine gelecek olursakta ilgili yetkili memsa hisadarlarının epey yol katediğini spknın almış olduğu kararların yatırmcxıların şikayet ve taleplerine yöneleik alındığını ve bu yolda vaz geçmemiz gerektiğini dile gatirdi anlayacağınız boş işler yapmamışız gönderilen her dilekçenin her konu titizlikle inceleniyor ve spk bu konular ile değerlendirme yapıyor.(mücadeye sonunan kadar devam arkadaşlar ben şahsım adıma elimden geleni yapma gayret göstereceğim)
                      4. şirketin yapacağı sermaye azaltım ve artrımdan gelecek parayla şirketi düzlüye çıkaramayacağını bedeliden gelen paranında bundan öncekiler gibi hiç edileceğini anatık
                      5. önceki dönemde yapılan sermaye azaltım artırım ve oypden gelen gelirlerin bilanço kaleminde gözükmesine rağmen paranın sadece belge üzerinde olduğunu bu paraların nereye gitiğinin araşırlması gerektiğini söyledik
                      6. oyplerin başlı başına muaqmma bir olay olduğunu genarali şirketinin zamanında 55milyon lot hisse aldığını ve bu hiselerin akibeti hakında hiç kimsenin bilgi sahibi olmadığını eyer satmışsalar bunu kapa bildirmediğini anlatık (yetkili bu konuyu bizat kendilerin araştırma sözünü verdi)
                      7. oyp izahnemisnde belirtilen 55milyon nakitin halka bakasına temlik edilmesi gerektiğini izahnemede bunun açık dille belirtildiğini yapılan işlemlerin bu izahnameye aykırı olduğunu paranın gerçek sahibi halk banaksı yada şirkete iade edilmesi gerektiğini söyledik.
                      8. bu hisede mağdur olan yatırmcıların parasal olarak kayıplarını canlı örneklerini ifade etik. memsa ile ilgili alınacak kararlarda burdaki yatırmcıların düşünülmesi gerektiğini çıkış için ortak bir yol bulunması gerektiğini dile getirdik
                      9. sayın serdar şirin ve pazarcı abimizin dünden bu güne kadar memsayı anlatan dosyaları ilgili yetkiliye teslim ettik. ve bu belgelerin ilgili birimlere gönderilmesi araştırılmasını talep etik. bu belgelerden bir tanesini spk başkanına elden vermesini irca ettik ve gerekli yerlere ulaştıracağı sözünü aldık
                      10. spk şirketti mevcut durumdan kurtarmak için elerinden geldiği kadar özen gösterdiklerini bu anlamda neler yapılabileceği konusunda fikirlerimiz soruldu . bizde bu fikirlerimizi memsazedelerin yararına olacak şekilde anlatma çalıştık çözüm önerilerimizi sunduk .
                      3saate yakın bizi ağırlayan içten davranan ve çözüm odaklı yaklaşan sayın yetkiliyede burdan sonsuz teşekürlerim iletiyorum.
                      bu konular dışında bir çok konu hakında fikir alış verişi yapıldı biz ordan menun ayrıldık sonuçlarının olumlu yönde yansıması bizleri daha memnun edecek.
                      sonuç olarak şunları söyleye bilirim. haksızlık karşısında susan şaytandır görüşüyle bu haklı mücadeleye herkesin katılması elini taşın altına koyması gerekiyor yapılan her katkı inanki bizlerin menfaatine sonuçlanacak ve sayın yetkilinin belirtiği gibi mensa yatımcısı büyük yol katetti ve etmeye devam etmesi gerektiğini dile getirdi geriye kalan siz yatımcıların icraatıdır.

Hızlı Cevap Cevapla Alıntı Yaparak Cevapla Alıntı Yaparak Cevapla Bu mesajdan Alıntı
                      Teşekkür / Beğen

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Yazdıklarımdan hiçbirşey anlamayan yeni üyeler beni yasaklamanız göz ve ruh sağlığınız için en uygun olan hareketir

Anlayanlar anlsmayanlara anlatsın

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Almıyacan mazlumun ahını hasta olursun durduk yere!!!!

Sonra bir doktor un eline bakarsın!!!

Yorum

• andiç75
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 91

Ola gardaşlar bakın yine yaziram 8 Ekim'e az kaldi. Genel gurul toplantısına gidin. Uzak yakın farketmez. Elizdeki mallari 0.47 ye Mehmet e veya faite iteleyin. Ve çekin gidin. Bu kağıttan heç bişe olacaği yok. Yakın zamanda bazı beklendik haberler gönderebilirler. Yatırımci çekmek için yine eskiden yolladıkları asti astari belirsiz haberler gelebilir. Farzedelimki gelsin hakkattende dogri gelsin örnek halk bankası ile anlaştık işler çok iyi durumda yolunda veyahutta ortak bulduk hemden yabancı ortak şirketin önü aydınlık gibi saçmaspan sözler vaatler gelebilir. Ola gardaşlar ganmayın bele heberlere yazılıyor günahtır parçalanmayın. Senelerdir beklirsiz bumdN sonra kağıt 10 lirada olsa beş para etmez bu elemanlara iş yapılmaz. 0.47 ten iteleyin mali. Sonra arlara bakmadan çekin gidin lanet olsun senede kağıdınada diyin. Ola başka şirketmi galmadi gosgoca İMKB dede bele meymenetsiz şirketinen oynirsiz. Akmızı başıza toplayın. Bu elemanlardan iş çıkmaz. Vesselam.

Yorum

• rmz68
                              Yeni Üye
                              • 17 Eylül 2013
                              • 47

SPK'nın söz verdiği gibi gözlemci göndermesi konusunu tekrar hatırlatmakta yarar var diye düşünüyorum. Malum insan unutkan bir yaratıktır.

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Ola gardaşlar bakın yine yaziram 8 Ekim'e az kaldi. Genel gurul toplantısına gidin. Uzak yakın farketmez. Elizdeki mallari 0.47 ye Mehmet e veya faite iteleyin. Ve çekin gidin. Bu kağıttan heç bişe olacaği yok. Yakın zamanda bazı beklendik haberler gönderebilirler. Yatırımci çekmek için yine eskiden yolladıkları asti astari belirsiz haberler gelebilir. Farzedelimki gelsin hakkattende dogri gelsin örnek halk bankası ile anlaştık işler çok iyi durumda yolunda veyahutta ortak bulduk hemden yabancı ortak şirketin önü aydınlık gibi saçmaspan sözler vaatler gelebilir. Ola gardaşlar ganmayın bele heberlere yazılıyor günahtır parçalanmayın. Senelerdir beklirsiz bumdN sonra kağıt 10 lirada olsa beş para etmez bu elemanlara iş yapılmaz. 0.47 ten iteleyin mali. Sonra arlara bakmadan çekin gidin lanet olsun senede kağıdınada diyin. Ola başka şirketmi galmadi gosgoca İMKB dede bele meymenetsiz şirketinen oynirsiz. Akmızı başıza toplayın. Bu elemanlardan iş çıkmaz. Vesselam.
                                ola gardaşım sendemi memsazedesin yada faik veya adamlarından birimisin kurula gelde görüşelim ne dersin hem faiği hemde seni aradan çıkarırım 0,47 den ayrılma hakını 0,99dan kulanıcam benim takma ismim gavur imamdır kısasa kısas uyguladığım için spk bist ne kadar yardım ederse etsin umurumda deyil şirket batmış gibi konuşma şirketin durumu gayet iyi çalışıyor ben sadece iştiraklere hayır demek için gidiyorum ve bir kaç işim var okey 0,47diyi hayalinde görür artık mahkemeyede tek başıma vericem hem spk yı hemde bisti sen kendini uyanıkmı sanıyorsun bedeliye gelince kredi işi tamam bir lot yok

Yorum

Working...
                                X

Debug Information