pazartesi spk yı arıyacam geleceklerine söz vermişlerdi
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ola gardaşlar spk ya veyahut bist'e eğer olmassa spk veyahut bist'e çalışan iki kişi yanıza gözlemci ve rapor tutuci olarak genel gurula gelmelerini sağlayın. Bu sizin orada işizi eyce golaylaştırır. Laga luga dümen üçkagıt yapamazlar. Yalanguz getmeyin. Topluca hepbarabar genel gurula gidin. Uyanık olun. Her an beş şey yapabilirler. Vatandaşı katakulleye getirebilirler. Şerhi goyarsız belki ama ayrılma hakkının 0.47 olmasına dikkat edin. Ne lazımsa önceden ayarlayın. Ayrılma hakkını kullanmak için ne yapmam gerekli oni öğrenmek için araci gurumlarınızdan bilgileri alın. Sonra orada eksik evrak veyahut eksik bilgi ile gelmeyin. Herşeyi eyce öğrenin ondan sonra eliZdeki mali 0.47 iteleyin. Durum bundan ibarettir. Gazaz mübarek ola. Vesselam.
Yorum
-
laa faik bu saatten yirtinsan da sali gunu ordayim biletler alindi eylem plani hazir gece 10a kadar ordayim senin yuzunden bu hafta 5000km yol yaptim
Yorum
-
Tek süvariyim demiştim!!!
Kimliksiz-ehliyetsiz kişiliklerle arkadaşlar birlikteliği seçtiler!!! Sonuç ortada 1 hafta önce satar demiştim! Menfaati için herşeyi satar!!!
KY mandada malakta, bizonda yapar, faiğ ide aslan parçası yapar...
onun sayesinde KY sömürme eylemini gerçekleştirdi!!!
Bakalım orda burda ahkam kesenlerin kaçı genel kurula gelecek!!!
Yorum
-
3 gun once istan uldaydim 2 gun oncesinds konya ondan oncekk gun ankara bugun antalya sali gece geri donucem yani senin anlayacagin bu saatten sonra 50kere iptal etsen 50kere gelicem haberin ola GARDAS...:-)ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes yol hazirliğina başlamiş.
Yorum
-
ben iptal etmem sen gel.heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 gun once istan uldaydim 2 gun oncesinds konya ondan oncekk gun ankara bugun antalya sali gece geri donucem yani senin anlayacagin bu saatten sonra 50kere iptal etsen 50kere gelicem haberin ola gardas...:-)[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Genel kurul yapılsın bir!!!!!
Faiğ in amacını görelim!!!
Genel kurul sırasında söz hakkımızı kullanalım , çoğunluğumuz olursa MU atılması için uğraşalım!!!
Çoook şey yapılabiliriz!! Olağanüstü Genel kurula gidiyoruz,,,
Herkes 2012 yılı anonim şirketler gendl kurul kanunu okusun!!!
Yorum
-
gelirken yapacagim masraf 300 lira maddi getirisi mechul ama kansiz seytanlarla mucadelenin hazzi paha bicilemez...
Yorum
-
evet calismamiz gereken ders varsa calisalim hatta mumkunse isteyene ozelden numarami yazayim goruselim kendimize bir sozcu bulalim malum bahsi gecen o g.t kadar oda da tam bir curcuna olmasin sonra..
Yorum
-
axitus senden bişey rica edecem kalkıp bana onu savunmayamı geldin falan diyecen.
Bu konuda polemiğe girmek istemiyorum.
Yeminle söylerimki amacım birilerini savunmak değil.
Formda gereksiz sayfa işgalinden rahatsız olduğum,dedikodu sevmediğimden ve ben gibi başkalarının da rahatsız olabileceğinden dolayı rica ediyorum. Sizin başkalarıyla olan problemleriniz beni ilgilendirmiyor.
Bu konudaki rahatsızlığımın yanı sıra memsa ile alakalı düşünce ve yorumlarınıza da sonuna kadar katıldığımıda belirtmek isterim.
Ben sizden sadece memsa okumak isterim ve sözlerinizide samimiyetimle söylüyorum önemserim.
Toplantıda görüşmek üzere...
saygılar
Yorum
bakanlık temsilcisi olmasa olabilirdi
Yorum