MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • lidaki
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 88

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ola gardaşlar genel gurula az kaldi. Elizdeki mali 0.47 den itileyin bu dolandırıciya. 0.22 0.29 bandından alanlar itilesin 0.47 den. Al ele dolandırılmaz bele dolandırılır. Sonrada cubuguzi yakın keyfize bakın. Bu kağıttan heç bişe olacagi yok. Bu kağıt uçar bu kağıt gaçar düşünmeyin. Bu elemani gidin cumhuriyet başsavcılıklarına spk nın vermiş olduğu karar neticesinde açılan suç duyurusu kapsamında siZde gidin dilekçelerizi verin. Aklızi başıza toplayın. Elize ey fırsat geçmiştir. Değerlendirin. Vesselam.
    OLa gardaş beni affet ben çok kızardım sana.Sen çoğundan delikanlısın benim gözümde.Paragrafın bütününe bakınca bazı yerleri İSTANBUL lu gibi yazirsen

Yorum

• eagle
      Seyirci Üye
      • 28 Eylül 2013
      • 68

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ola gardaşlar genel gurula az kaldi. Elizdeki mali 0.47 den itileyin bu dolandırıciya. 0.22 0.29 bandından alanlar itilesin 0.47 den. Al ele dolandırılmaz bele dolandırılır. Sonrada cubuguzi yakın keyfize bakın. Bu kağıttan heç bişe olacagi yok. Bu kağıt uçar bu kağıt gaçar düşünmeyin. Bu elemani gidin cumhuriyet başsavcılıklarına spk nın vermiş olduğu karar neticesinde açılan suç duyurusu kapsamında siZde gidin dilekçelerizi verin. Aklızi başıza toplayın. Elize ey fırsat geçmiştir. Değerlendirin. Vesselam.
      Ola Gardaş ben sana teşekür edirem. Bizleri uyardığın için. Gerçekten iyi sabretmişiz ve şimdi fırsat elimizde bakalım bu ite nasıl iteleyeceğiz vesselaaamm

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Ramazan bey, taksim serüvenimizdeki söylediğim taktiği uygulabildiniz mi?

Hissen kadar????

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Bu taktiği genel kurulda da söylemiştim!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Hani bu hissenin ederi 0.26 dı.. Millete bulaşmayın diyodun

Şimdi faiğ sana hisseyi pazarlamış mı ? Oluyo derler adama

2-3 kişi vurguncu olmak peşinde

Timsah gözyaşları yakında başlar, memsazedeyim diyerek

Yorum

• rmz68
              Yeni Üye
              • 17 Eylül 2013
              • 47

sıkışık bir dönemime dek geldi. 1-TL den macera başladı. Ortalama düşürmek için almak zorunda kaldık. Biz aldık o düşürdü. Böylece ortak olduk, yoldaş olduk, dertdaş olduk, en sonunda da galiba .....olacağız.

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

aRKADAŞLAR bu ogk toplantısında nisap sayısının %75 olduğunu biliyoruz peki sizce bu toplanabilir mi yani mevcutta bu kalbazanların elinde gözüken rakamlar hikaye bunların değnekçilerinin elinde ne kadar olduğu belli değil ... şimdi geldiğimizde yeterli nisap toplanamadığı için ertelenirse uçak biletleri yine biyerimize mi kaçacak... ya da spk nın son sopası ortaya çıktı diye yapmak isteyebilirler mi malum yıl sonuna kadar bir şekilde bu işi çöz yoksa!!! dedi... ee benim hislerim sanki yine toplayamayacağız bu sayıyı diyor ve bi tarafımıza kaçanlar yetmiyor gibi birde uçak biletleri kaçmasın!!! bu konuda fikir istişaresi yaparsak memnun olurum.. gözümden kaçan ince bir nuans varsa üstadlar bilgi verirse sevinirim... yoksa kimseye vekalet falan vermeyeceğim ya kendim gelecem ya kendim gelecem ama gelmiş olmamın işe yaramasını da istiyorum....

Yorum

• andiç75
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 91

Ola gardaş gelip gelmemem işe yarasada işe yaramasada mecbur gelecen. Bu elemanlar sede senin değil büyün yatırımcıların elini goluni bağladı. Ister gelirsin ister gelmessin kimin talaşında? Adamlar alacagıni aldi çarpacagıni çarpti. iş burya gadardi. Şimdi adam sene muhtaç değil sen adama muhtaç. O yüzden Burak uçak biletini şuni buni çık genel gurula gel. Tavrın ortaya goy. Bir kere giren girmiş artık masrafızda olacak. Bu elemanlara fırsat vermeyin. Ellerinden gelseler yine çarpacaklar. Ama oyun burya gadardı. Elindeki malın get 0.47 ye itele. Bu elemanlardan hayır çıkmaz. Durum ortada durum meydanda vesselam.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Madde 22 de açıklanmış!!

Sermayenin 1/4 bulunmalı, kararlar katılanların yüzde 75 evet oyuyla alınır

Biz eylem için gidiyoruzda, unutmayın!!!

DON eylemi, don yazısını görüp DON KİŞOT la karıştırmayınız

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

peki şunu sorayım... benim şerh düşürmem illede bu fiyattan vereceğim anlamına gelmiyor ki ben bu kağıdın pazartesi 046-047 bandına oturacağını çarşamba günü tekrar salınacağını 0,30-0,31 düşünüyorum olmaz diyecek yoktur bunca hareketten sonra da asıl mesele şunu diyebilirler mi biz alacağımız aldık nasılsa vazgeçtik sermaye arttırımından yoksa salakma kendi lotu kendi para yatırısın!!!

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bu adam bize muhtaç bizi getirmemek için hamle yapacak sanırım, yaşayacağız mı göreceğiz!!!!

Faiğ bedava akıl verdim, oda söz dinlemiyor ki

Babana söyle hisse topladın diyorum, sen yasaklısın, anlamıyorki!!

Bir baba yiğit 4 milyon lotla koca şirkette söz sahibi olacak, alan kişi senin adına hisse alanları SPK şikayet ettimi? Onlarında kendin gibi başlarını yakacan!!'

Faiğ söz dinle!!!

Yedin içtin, bunu buban yapar!!!

Kap haberi yolla hisse alıyoruz de!! Bitir işi!!

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Şerhini koy 20 gün zaten düşünme süren var!!

Aralığa kadar el mecbur paşa paşa sermaye artıracak Keşke bu yolu denese

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          peki şunu sorayım... benim şerh düşürmem illede bu fiyattan vereceğim anlamına gelmiyor ki ben bu kağıdın pazartesi 046-047 bandına oturacağını çarşamba günü tekrar salınacağını 0,30-0,31 düşünüyorum olmaz diyecek yoktur bunca hareketten sonra da asıl mesele şunu diyebilirler mi biz alacağımız aldık nasılsa vazgeçtik sermaye arttırımından yoksa salakma kendi lotu kendi para yatırısın!!!

Yorum

• andiç75
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 91

Ola gardaş bu kağıdın 0.46 0.47 olacagi yok. Aklın başkan topla. Böyün cuma kağıt 0.34 adam bazartesi bu kagıdi 0.47 yapar mi? Enayimi? Adam derki kim gelirse goysun şerhini alsın parasıni. Gelmeyen olursa onlarında biraz daha ellerine verim. Aklın başan topla sen gel işin garantiye al şerhin goy. Ondan sonra ister elli olsun ister altmış olsun. Oni düşünme. Gel adamın eline ver. Alsın malıni neyidirse etsin. Dert etme. Adam bir guruşun peşine düşmüş ola bir kişi gelmese o bile kardır anlayışında. Aklızi başıza toplayın genel gurula gidin icraatızi yapın. Durum ortada durum meydanda vesselam.

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

günaydın beyler,
                              rahmetli özal gibi oldum düngece; düşünürken
                              1-formda herkezde bir küfür hakaret ama icraat yok.
                              2-şu ana kadar heryere şikayet ettik sonuç yok deniliyor.iyide bir apartman yöneticisi haksız kazanc elde edip paraları zimmetine geçirince hakkında suç duyurusu yaptığınızda (sadece savcıya bile) hakkında sorusturma başlatılıyor. dava başlatılıyor. bu adamlar icin herhangi bir hissedar gerçek anlamda suç duyurusunda bulunsa ilgili için hoş olmayan durumlar başlar.
                              3-elde belge yok deniyorsa formda en iyi avukatlara taş çıkaracak kadar bilgili arkadaşlar var . dökmanlarda.
                              4-iptal edilen ogk de yaklaşık 4.500.000 lot sayısında hissedar varmıydı.bunun kaç tanesi mağdur kaç tanasi faik in paravan hissedarı biliyormuyuz hayır.
                              5-kap a ne bildirdi. faik ulutaş 3.763.736 %2.36
                              memsa yatırım 225.515 %0.14
                              diğer 158.010.749 %97.54
                              6-iptal edilen ogk daki toplam hisselerin (4.500.000 lot)toplam % si %2.77
                              7-görünüşte hisse tutarları atbaşı gibi eski gelenlerden gelmeyen olursa, bu sefer ogk yapmaya karar
                              verilmişse faikte bunun için yandaşlarını hazırlamamışmıdır?
                              8-sonuçta geçen seferde herkez bağırdı çağırdı sonuç aynı yerdeyiz. ya iki katı hisse ile toplantıda olacağız. yada herşeye razı olacağız.
                              9-teşbihte hata olmaz. nedemişler havlayan köpek ısırmaz. adam sesini çıkarmadan icraatlarını yapıyor.biz ise hiç.Bu durumda köpek kim oluyor. inşallah bu kez yanlış olur.
                              10-bağırıp çağırıp küfür etmek yerine genel kurula gelip hisselerimiz kadar kendimizi gösterelim.
                              11-sonuçta bu şirketin batık olduğunu,spekilatif bir hisse olduğunu bütğn ekonomistler söylüyor. aldı isek sattı isek yükselmedi diye söylenmenin anlamı yok.
                              12-son cümle ogk yapılamıyorsa kayyum istemek o kadarda zor değil.
                              TTK madde35......
                              2. HUSUSİ HALLER:

A - PAY SAHİPLERİ SAYISININ DÜŞMESİ VEYA ORGANLARIN EKSİKLİĞİ;

Madde 435 - Şirketin tescilinden sonra hakiki pay sahiplerinin sayısı beşten aşağıya düşer veya şirketin kanunen lüzumlu organlarından biri mevcut olmaz yahut umumi heyet toplanamazsa, pay sahiplerinden veya şirket alacaklılarından birinin yahut Ticaret Vekaletinin talebi üzerine, mahkeme şirketin durumunu kanuna uygun hale ifrağ için münasip bir müddet tayin eder ve buna rağmen durum düzeltilmezse şirketin feshine karar verir.

Davanın açılmasını mütaakıp mahkeme, taraflardan birinin talebi üzerine lüzumlu tedbirleri alabilir.
                              diyor .
                              13- ne fayda sağlar .belli değil. onun yerine yönetimi ele alabiliriz. hissedarlar arasında bu işi yapabilecek çok adam ğibi adam olduğuna İNANIYORUM.
                              14- haydi millet genel kurula.

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

faik neden 2000.000 tl ile sınırlamış ... adam biliyorkı genel kurula maksimum 4500.000 lotluk hissedar gelmiş. eeee.. 4.500.000*0,47=2.115.000 tl cok konuşanlara veririm 2000.000.tl bağıran gider yok
                                fazla hissedar gelir ise iptal ederım.(aba altında sopa)
                                adam akıllı ılkini neden iptal edip yapmadı. öten hissedarların sayı gücünü görmek için. sanırım bu formuda diğerleri gibi kullanıyor. şöyle iyice düşünün.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information