bankadan hisselere bloke koydurmak istedim. kanunda değişiklik oluş takastan artık gerekmiyor.nufus veya vekaletle ogk la katılabilirsinz dediler.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar bu günkü kapanış vasat bir şekilde rsi parmak kesti yarın volalite çocuk doğuracak bu çocuk siyah gözlüklü kıral rengi elbiseli yani siyah renk tonunda ama gözleri sarı,kahverengi tonunda saçları osmanlı sarısı bu çocuk galiba iskoç olamazmı
Yorum
-
arkadaşlar bu ay faiğe üçüncü hiseleri itirişim ben bu borsayı faiğin sayesinde iyice öğrendim çıkarken almayın düşerken alın faiğin yaptığı işlem bundan başkası değil tabiki panik havası eşliğinde ve yüksek düşüşler ve düzeltmeler hiç bir küçük yatırımcının malını almadım sadece faiğin hiseleriydi yoksa kim zarardayken çıkar burdan eski hiselerim duruyor ve ben satıp çıkmadım
Yorum
-
bunu açıkladım çünki sıkıldım faik ve memsadan yapabilenler yapsın düşerken hacim küçük olacak ve yüzde onun üzerinde olmalı çıkarken asla alım yapmayın böylelikle kimsenin eline veremez kendi elinde patlar deneyin ve görün hayali yapın denemenizde
Yorum
-
Lütfen sildiğiniz mesajımı yazın ve altına niye sildiğinizi belirtin....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden silindiğini sorgulayacağınıza ne yazdığınıza baksanız daha iyi olmazmı
bu forumda veya değil
hiç kimseye hakaret veya küfür edemezsiniz.
son kez rica ediyorum
topiğin selameti için
sadece memsa hakkında ve genel kurul hakkında yazın
paylaşnak istediğiniz şeyleri paylaşın
forumda yazdıklarınızı genel kurulda da tekrar etmenizi bekliyorm.
ama inanın şu forumda söylediklerinizin %10 unu söyleyin
hükümet komiseri sizlerin hepinizi salondan çıkarttırır
ısrar eden olursa sıkıntı çekersiniz
siz yol haritanızı belirleyip genel kurula hazırlıklı gitmezseniz
faik denen şahıs değil elinizdeki içinzdeki donlarınızıda alır öyle salar sizi
bu son yazımdı
umarım memsa çerçevesinde yazmaya devam edersiniz
kolay gelsin.
Yorum
-
Sn.ayhan 53 yazacağınız cevabı bekliyorum.Özelimden falanda yazmayın forumdaki herkes okusun bilgilensin aynı hataya düşmesin.Ayrıca Sn. Karot bana it dedi ,zekasız dedi(cevap bile vermedim) müdahale etmedin de,doktor yandaş olduğumu sandı görmedinde konu mardin(atakan)olunca niye farklı davrandın .Lütfen açıklama.lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLütfen sildiğiniz mesajımı yazın ve altına niye sildiğinizi belirtin....
Yorum
-
Tekrar yazmanız engellen miyordur!!!
Yandaşlık, form sitelerinde yazdıktan sonra onu bunu bahane edip genel kurulda olmamaktır!!!
lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDoktor benim mesaj silinmiş bilgin varmı?Tek yalan yazmamış biri olarak soruyorum bunu.Bu sitede özgürlükten bahsediliyordu?
Yorum
-
Sn doktor izin alma şansı olmayan memurlarda var.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekrar yazmanız engellen miyordur!!!
Yandaşlık, form sitelerinde yazdıktan sonra onu bunu bahane edip genel kurulda olmamaktır!!!
Yorum
-
İçimizdeki irlandalılar gibi gündelikçileri tanıyın!!!
Geçen genel kurul öncesinde atıp tutuyodu sonra ben sattıp hisseleri, arkadaşlara söz verdim onların yanındayım sonuna kadar dedi, tekrar zat hisseyi alıp satmış!!! O ne ala , menfaat dünyası!!!
Hani böyle patron hisselerine bulaşmazdın sen????
Haysiyet olsa bir daha da yazmaz memsa topiklerinde!!!!
Yorum
-
Bizde memuruz , mazeret izni diye bişey var, olmadı rapor al!!!
lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn doktor izin alma şansı olmayan memurlarda var.
Yorum
-
sildiğim mesajın ne olduğunu biliyonlidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLütfen sildiğiniz mesajımı yazın ve altına niye sildiğinizi belirtin....
sildiğim mesajlar içinde en masumane olanı ama
öbür köy öbür köyde
üstü alınanda öteki köyde
o mesajı oraya yazabilirsin
burada karşılıklı atışmaya neden olacak bir şeyler
lütfen yazmayın[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Ya biz safız, bu gündelikçiler topluca bu form sitelerini işgal etmiş, onlarla ve uşaklarıyla cebelleşip duruyoruz!!!
Tek tek bulup sizleri deşifre edecem
Ulak gelmiş ne yazdıysa abisi hakkında, bir de eğitimci olacak, sen etraftaki iyiyi kötüyü ayıramıyorsun, çocuklara ne katkın olur!!
Yorum
-
aynı beyaaaa de geç doktor.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa biz safız, bu gündelikçiler topluca bu form sitelerini işgal etmiş, onlarla ve uşaklarıyla cebelleşip duruyoruz!!!
Tek tek bulup sizleri deşifre edecem
Ulak gelmiş ne yazdıysa abisi hakkında, bir de eğitimci olacak, sen etraftaki iyiyi kötüyü ayıramıyorsun, çocuklara ne katkın olur!!
Yorum
Yorum