exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Amaç genel kurula çok dazla gelneyin imajı vermek
bors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki neden 2 milton tl ile sınırlama yapıyor genel kurulda ayrılmak isteyen daha fazla olmayacak mı? Millet birde bedelli için para mı ödeyecek bu hisseye.
Yorum
-
Sizce genel kurulda ayrılma hakkı isteyen 2 milyon Tl' yi geçecek mi? Geçmezse zaten ortada sorun yok ama geçerse o zaman ne olacak bedelliyi iptal eder mi? Bedelliyi iptal ederse mali yapıyı nasıl toparlar. Toparlayamaz sa gözaltı pazarına sene sonu alınacak diye spk uyarmış.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketin geçmiş borçları sıfırlanacak➕42.000.000 TL gelir
Yorum
-
Yukarda yazdım , tekrar olmasın??
6 hissinize göre hareket edin!!!
bors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizce genel kurulda ayrılma hakkı isteyen 2 milyon Tl' yi geçecek mi? Geçmezse zaten ortada sorun yok ama geçerse o zaman ne olacak bedelliyi iptal eder mi? Bedelliyi iptal ederse mali yapıyı nasıl toparlar. Toparlayamaz sa gözaltı pazarına sene sonu alınacak diye spk uyarmış.
Yorum
-
ogk da ana sözleşme ile ilgili tadil olmayacağina göre kanımca ;
İlk toplantıda bu nisabın bulunmaması halinde, yapılacak ikinci toplantıda hazır bulunan pay sahiplerinin veya temsilcilerinin temsil ettikleri sermayenin miktarı ne olursa olsun müzakere yapmaya ve karar vermeye yetkilidir. Kararlar toplantıda hazır bulunanların oylarının çoğunluğu ile alınır.
maddesi uygulanır. komı-iser buna karar verir. verirse tabi
Yorum
-
yanlış anlaşılmasın bende gidelim diyorumexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAvrupa birliğine girmiş olsaydık keşke
Eşşeği sağlam kazığa bağlamak için genel kurula!!!
Yorum
-
maynette faik şöyle bir bilgi atmış paylaşmak istedim bu nedir.
Genel Kurul toplantısına iştirak etmek istemeleri durumunda, hesaplarının bulunduğu aracı kuruluşlara müracaat etmeleri ve en geç 4 Ekim 2013 Cuma günü saat 16:00'a kadar kimliklerinin ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin Şirketimize bildirilmesini engelleyen ‘’kısıtlamanın’’ kaldırılmasını sağlamaları gerekmektedir. Kısıtlamanın kaldırılmasını sağlamayan ortaklarımız Şirketimizin Olağanüstü Genel Kurul toplantısına iştirak edemeyeceklerdir.
Yorum
-
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Hisse senedimiz işlem sırasının yeniden işleme açılması hk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Yatırımcılarımızdan gelen sorular nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması hasıl olmuştur.
Borsa İstanbul A.Ş'nin şirketimize gönderdiği 10.09.2013 tarihli BİAŞ - 4 GDD - 149 - 2242 yazı gereği yeni formatla yayımlanan aylık bildirim ve şirket bilgi formunda yer alan bazı bilgilerin teyitlerinin gözden geçirilmesi gerekliliği nedeniyle Şirketimiz hisse senetleri işlem sırası, Borsa Yönetmeliği 25/a maddesi kapsamında geçici sureyle kapalı tutulmuş ve bu sabah seansı ile birlikte yeniden işleme açılmıştır.
Bunun dışında, kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmamaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
BIST
bu ne demek oluyor şimdi
Yorum
-
evet şimdi bankamdan şöyle birşey öğrendim.
genel kurullara katılacak pay sahipleri bankalarına müracaaat (telefonla bile olabiliyormuş) la genel kurul toplantısına katılmak istediğini beyan ediyorlar ve banka hisseleri üzerine bloke koyuyormuş.genel kurul sonunda bu bloke otamatıkman kalkıyormuş.banka talebimiz üzere merkezi saklama merkezine bidiriyor onların da cevabi yazıları ile işlem tamamlanıyor. bu işlemin hangi sürede tamamlanacağını sormayı unuttum. lütfen onuda sizler araştırın. ve genel kurulda önümüze katılamama gibi bir engel cıkmasın
Yorum
-
Arkadaşlar şöyle bir metni info@mensa.com.tr adresine göndersek diyorum ben kendi adıma gönderdim.
Sayın Mehmet Ulutaş ve Sayın Emel Ünal
Yönetim Kurulu Başkanı ve Pay Sahipleri Birimi Görevlisi olduğunuz, Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş’nin 08.10.2013 tarihinde olağan üstü genel kurulu yapacağını belirttiği adres olan Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No: 27 Ors. İş Merkezi Kat:1 D:4/B Merter, Güngören/İSTANBUL adresi, 04.09.2013 tarihinde iptal edilen olağanüstü genel kurula gelen katılımcıların çokluğu karşısında(yaklaşık 40 kişi) yetersiz kalmıştır. Bu durumu bizzat müşahade etme şerefine nail olamadınız. Zira yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve pay sahibi ilişkiler birimi görevlisi dahil belirtilen adreste yetkili kimse yoktu. Bu durum tutanaklarla sabittir.
08.10.2013 tarihinde yapılacak olan olağan üstü genel kurula katılacakların sayısı en az bir önceki kadar olacak olup genel kurulun sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için gerekli tedbirlerin (bakanlık temsilcisi talebi dahil) alınmasını şimdiden önemle rica ediyorum. Genel kurulda görüşmek ve tanışmak dileğimle…
Adı Soyadı
Yorum
Yorum