Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
yok hissenette ikamet alanım BİST Pit Alanı
ama Ankara
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Acaba bu DEUTSCHE nin aldıkları SPK nın istediği yabancı payları olmasın.... iki günde 5 milyon lot oldu... Genaralinin lotları satılmıştı..şimdi SPk nın isteği üzerine yerine koyuluyor olmasın...
selam arkadaşlar,bu hisseye bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine girdim.İlk defa hisse almıştım,borsadan falan anladığım da yoktu.Gerçi hala yok.Hisseye 2011 de girdim.Çok fazla hissem de yok açıkçası.Yaklaşık 9.000 TL LİK hisse aldım.Şu anda geriye 3.000 Tl kaldı.
Sizleri takip ediyorum bir kaç gündür.Bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz.
Benim de yardımım olabilir mi acaba?
Bir de CEMAS' hissesi aldım.İkiside fena çarptı.Düştükçe düştüler.Bu nedir ya şaka gibi.Arkadaşlar bile artık " batırmak istediğiniz hisseyi söyleyin, H..... alsın ,bir aya kalmaz hisse tepetaklak olur" diye dalga geçer oldular.
Yorum