Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tractact
    TOBOma
    • 19 Kasım 2007
    • 560

***sngyo*** Sinpas Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s.`nden Gelen Yazi:
    Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:viii No:39 Sayili Tebligi Uyarinca Yapilan
    Aciklamadir. Sirketimiz Istanbul Ili, Sisli Ilcesi, Cumhuriyet Mahallesinde
    Kain, Tapunun 144 Pafta, 1157 Ada, 1 Nolu Parselinde Kayitli 5.147 Metrekare
    Alanli Arsayi Ismail Ahmet Sarper Ve Mehmet Mete Sarper`den Toplam 11.500.000
    Euro Bedel Karsiliginda Satin Almistir. Soz Konusu Arsa Uzerinde Konut Ve
    Alisveris Birimlerinden Olusan Ve Yaklasik 19.600 Metrekare Satilabilir Alana
    Sahip Karma Bir Proje Gelistirilmesi Planlanmaktadir. Proje Gelistirme Ve Izin
    Sureclerinin 2009 Yilinin Ilk Yarisinda Tamamlanmasi, 2009 Yilinin Ikinci
    Yarisinda Projeye Baslanmasi Ve Yaklasik Uc Yillik Bir Surede Projenin
    Tamamlanmasi Planlanmaktadir. Projenin Insaat Maliyetleri, Yapi Denetim Gideri,
    Satis Pazarlama Ve Yonetim Gideri Toplaminin 25 Milyon Usd Olmasi, Insa
    Edilecek Yapilarin Satisindan Ise 69 Milyon Usd Gelir Elde Edilmesi
    Beklenmektedir. Soz Konusu Arsanin Ekspertiz Calismalari Devam Etmekte Olup,
    Tamamlandiginda Ayrica Bilgilendirme Yapilacaktir. ***sngyo**

Yorum

• mehmetdeyan
      Katılımcı
      • 23 Mayıs 2008
      • 114

hocam vakko ne zaman bedelsız verılecek ve ne olur bılgı alabılırmıyım

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hocam vakko ne zaman bedelsız verılecek ve ne olur bılgı alabılırmıyım
        Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi İşletmeleri A.Ş.'nin 26.08.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimizin olağanüstü genel kurul toplantısı 26 Ağustos 2008 Salı günü, saat 15:30'da Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay Cd. No:13, B:1 Blok, Altunizade, Üsküdar, İstanbul adresinde yapılmış olup, Şirket sermayesinin 105.000.000 YTL'den 160.000.000 YTL'ye çıkartılması ile ilgili madde kabul edilmiştir. Toplantı sonunda düzenlenmiş olan "Tutanak" ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Bu sermaye artışı ile ilgili tescil işlemleri devam etmekte olup ortaklarımıza hisseleri oranında bedelsiz hisse senedi verilmesi en kısa zamanda gerçekleştirilecektir." Ana sözleşmenin tadiline karar verilen 5. maddesinin eski ve yeni şeklini de içeren toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.

Tek bilgimiz şimdilik bu. 0,9 altına sarkmadığı müddetçe problem yok.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          EMBYO

Diyorum ki Euro boşuboşuna takasını bir ayda 1.8 milyon küsür lot toplayarak %23'lerden %44'lere çıkarmadı. 0,77 Ortalama ile Takip Listemizde.

Ne demişler? Patron alıyorsa korkmadan alacaksın. %10 iki günün kârı. Elinde olanlara ramazan harçlığı. Hayırlı olsun.

Endeks düşerken YYGYO ve EMBYO ile gülmeye devam ettik.

Yorum

• zamanlama
            Speedy Trader
            • 24 Mayıs 2007
            • 109

Ne demişler? Patron alıyorsa korkmadan alacaksın. %10 iki günün kârı. Elinde olanlara ramazan harçlığı. Hayırlı olsun.

0,50den aldı bizden embyo yu gitti 0,84 yaptı Ben alayım 1 kademe gitmez idda ediyorum,varsa iddaya giren alıcam Zararı ondan alırım ama

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              0,50den aldı bizden embyo yu gitti 0,84 yaptı Ben alayım 1 kademe gitmez idda ediyorum,varsa iddaya giren alıcam Zararı ondan alırım ama
              Ben sana diyorum bak. Sen ver parayı bana iki ayda zararını çıkarıyorum mu çıkarmıyorum mu gör. Dün akşam dedim stockbroker'ıma YO diye

Yorum

• zamanlama
                Speedy Trader
                • 24 Mayıs 2007
                • 109

Ben sana diyorum bak. Sen ver parayı bana iki ayda zararını çıkarıyorum mu çıkarmıyorum mu gör. Dün akşam dedim stockbroker'ıma YO diye
                Biliyorum zarar çıkarmakta üstüne yok Zarar üstüne zarar çıkarıyorsun

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Biliyorum zarar çıkarmakta üstüne yok Zarar üstüne zarar çıkarıyorsun
                  Yok yok merak etme bugün iyiydim. Düşen endekste 4 hisseden %10 kar cepte.:36_1_13: Birisinin uzun zamandan beri kara büyüsü var üzerimde zamanı mı doldu ne. :36_6_3:

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

murat hocam valla ne diyeyim yazılarınızı baya özlemişim. sizinle gsdho hakkında görüşmüştük. halahissedeyim. bu aralar nasıl duruyor bakabilirmiisiniz. teşekkür ederim.
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      murat hocam valla ne diyeyim yazılarınızı baya özlemişim. sizinle gsdho hakkında görüşmüştük. halahissedeyim. bu aralar nasıl duruyor bakabilirmiisiniz. teşekkür ederim.
                      GSDHO - GSD Holding, çıkışının tamamlandığı 07.08.2008 tarihinden sonra çaktırmadan düzeltmesine başlamış görünüyor. Bu düzeltmede de alıcılar boş durmayalım biraz daha hisse toplayalım demişler. Ne güzel. Takip listemizde tutmaya devam ediyoruz.

Teknik olarak biraz daha gevşeyebilir.

Son düzeltmeden sonraki takası

Yılbaşından sonraki takası. Daha ne denilebilir ki?

Yorum

• tractact
                        TOBOma
                        • 19 Kasım 2007
                        • 560

***GLYHO*** GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. ILE ILGILI OLARAK MEHMET KUTMAN`DAN GELEN YAZI:
                        18.08.2008 TARIHINDE GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI
                        OLARAK 0.88 YTL`DEN 147.368 ADET ALIS ISLEMI TARAFIMDAN GERCEKLESTIRILMISTIR. ***GLYHO***

***GLYHO*** GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. ILE ILGILI OLARAK MEHMET KUTMAN`DAN GELEN YAZI:
                        19.08.2008 TARIHINDE GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI
                        OLARAK 0.88 YTL`DEN 100.000 ADET ALIS ISLEMI TARAFIMDAN GERCEKLESTIRILMISTIR. ***GLYHO**

***glyho*** global yatirim holding a.s. Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi:
                        20.08.2008 tarihinde global yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile ilgili
                        olarak 0.89 ytl ile 0.92 ytl`den 797.112 adet alis ve 200.000 adet satis islemi
                        tarafimdan gerceklestirilmistir. ***glyho***

***glyho*** global yatirim holding a.s.
                        Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi; 21.08.2008 tarihinde global
                        yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile ilgili olarak 0.89 ytl`den 82.532 adet
                        alis islemi tarafimdan gerceklestirilmistir. ***glyho***

***glyho*** global yatirim holding a.s. Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi:
                        22.08.2008 tarihinde global yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile ilgili
                        olarak 0.89 ytl ile 0,90 ytl`den 99.918 adet alis islemi tarafimdan
                        gerceklestirilmistir. ***glyho***

Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi; 26.08.2008 tarihinde global
                        yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile ilgili olarak 0.88 ytl`den 11.211 adet
                        alis islemi tarafimdan gerceklestirilmistir. ***glyho**

Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi; 28.08.2008 tarihinde global
                        yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile 0.87 ile 0.88 ytl`den 401.701 adet
                        alis islemi tarafimdan gerceklestirilmistir. ***glyho**

**glyho*** global yatirim holding a.s. Ile ilgili olarak mehmet kutman`dan gelen yazi:
                        01.09.2008 tarihinde global yatirim holding a.s. Hisse senetleri ile ilgili
                        olarak 0.89 ytl`den 100.000 adet alis islemi tarafimdan gerceklestirilmistir. ***glyho**

bir hisseyi patronu alıyorsa korkmadan biz de almalı mıyız üstadım??? :36_1_15:

Yorum

• murti
                          Katılımcı
                          • 01 Mayıs 2008
                          • 151

hocam prkte hakında yorum verirmisiniz

Yorum

• şahin
                            Katılımcı
                            • 25 Haziran 2008
                            • 69

teşekürler üstat

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir hisseyi patronu alıyorsa korkmadan biz de almalı mıyız üstadım??? :36_1_15:
                              Yaw tractact kardeşim sen yapma bunu.

Söylediğin kağıdın zaten işlemleri kısıtlı biliyorsun. Benim yazıma dikkat edersen (özellikle grafik içindeki yazıya) sadece EURYO ve devamında EMBYO için yazıldığını görürsün.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hocam prkte hakında yorum verirmisiniz
                                İki gün önce yorumlamıştım. Sanırım şimdi 1,9 denenecek.

Parkte, Hissede teknik bir düzeltme yaşanıyor. 2 YTL seviyesi kırılırsa 1,9 daha sağlam bir destek. Fakat yine de bu seviyenin üzerinde kalmayı başarabilir. Orta vadede nötr bir durum gözüküyor. Fakat uzun vade için yön yukarı. Yükseliş için 2,4 seviyesinin geçilmesi iyi olur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information