Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • narin
    Aktif
    • 23 Mayıs 2008
    • 187

vkgyo grafiği nasıl üstat

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

batikborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      murat hocam deneme amacli kutpo almistim satis yaptim hesaba para gecmedi. bir zamanlarda frigoda ayni seyi yasamistim 2 gun sonra gecmisti. bu seneddemi borsa oyunculari yuzunden sakıncali gruba giren tur senedlerden
      Sanırım kredili alım yasaklandığı için iki gün sonunda hesaba geçiyor muuşşşş. Bekleyeceksiniz. Denizbank'ta da aynı durum söz konusu.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        uSTAT GUNAYDIN..
        Yeni geldim. Artık iyi günler dileyelim. Bol kazançlar.

Yorum

• AYEDAY
          Yeni üye
          • 16 Mayıs 2008
          • 25

Ustat birinci seansta IHEVA 3.82-3.96 arasi gidip geldi. Isin acigi al sat yapmadigimada pisman oldum ama oncelikle sizden fikir almak isterim.. Sizce 2nci seansta ne pozisyon alalim ? bide ricam EREGL hakkinda fikriniz.. Tesekkur ederim..

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
            Bağımlı
            • 05 Temmuz 2007
            • 1019

narin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            murat üstat olmks vanet akalt parsn nasıl kısada sence
            Olmuksa kısa vade göstergeler aşağı dönmüş gibi. Orta ve uzun vade birşeyler yapabilir. Güzel hisse.

Vanet, ha dediğinde çıkmıyor ama grafik olarak güzel. Temel anlamda da sıkıntı yok. Kısa vadede bir hareketlenme yaşayabilir.

AKALT, grafik olarak güzel ama bugün bir bozulma yaşayabilir. 0,9 üzerinde güzel işlemler olacak gibi. 0,9 direnci geçilirse hareketi devam eder.

PARSN, Hisse yatayda. 2 - 2,2 -2,4 arasında iki ayrı bandda bir süre oyalanacağa benziyor. Hissede sanırım bir haber, bir beklenti oluşmadığı müddetçe yukarı bir hareket gerçekleştirmeyecekler.

Bu arada herkesin KISA, ORTA ve UZUN vade anlayışı farklıdır.
            Benim için kısa vade 60 dakikalık - Günlük grafiklerden oluşan bir dönemi kapsar. Bu da 21 gün ile 3 Ay arasında değişir.
            Orta vade Haftalık grafiklerden oluşan dönemi kapsar ve daha çok 3 aylık bir bilanço döneminden bir yıllık bilanço dönemine kadar uzar.
            Uzun vade ise yıllık bilanço döneminden, daha uzun süreli bilanço dönemlerine kadar uzar. Böylece şirketin uzun vadeli seyrini bu bilanço dönemleriyle kestirebilirsiniz. Grafik olarak aylık grafiklerden oluşur.
            Bunun haricinde 5 dakikalık grafiklerden 60 dakikalık grafiklere kadar daha çok alsat için kullanılır ve günlükçülerin hareketlerini kapsar.

Yorum

• narin
              Aktif
              • 23 Mayıs 2008
              • 187

Sonuçta olumlu kullanılacak bir şey değil. Şirketin kasasına ekstradan bir para girmiyor. Daha önce kendi kasasından çıkan para bu. Ama oyuncular bunu nereye çekerler bilemem. Yarın ister yukarı ister aşağı gitsin, bundan sonra isterse %1000 kazandırsın, bu tür davranışlarından dolayı, benim için 5 kuruşluk bir şirkettir.
              bide holding olma yolundalarmış .bunlarınki iş yapmakmı anlamadım şirket nasıl olmuşlar hayret .benim için 5 kuruşluk bir şirkettir.
              dogru tespit. ama 0,50 ye kadar bi hareket yaparlar bence:a5:

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

vkgyo grafiği nasıl üstat
                VKGYO 1,3 - 1,7 arası iyi trade yapmışlar. Bundan sonrası yeni alımlar için riskli. Dikkatli olmakta fayda var. Göstergeler artık pahalı konuma yaklaşmış. Bir süre daha olumlu seyretse de geri dönüş yaşayacaktır. Hisse fiyatı da 1,72 seviyesi yukarı kırılmadıkça yatayda kalabilir.

Yorum

• narin
                  Aktif
                  • 23 Mayıs 2008
                  • 187

yorumların için teşekkürler murat ..herşey gönlünce olsun ..

Yorum

• serdinc35
                    Aktif
                    • 23 Nisan 2008
                    • 294

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sanırım kredili alım yasaklandığı için iki gün sonunda hesaba geçiyor muuşşşş. Bekleyeceksiniz. Denizbank'ta da aynı durum söz konusu.
                    HOCAM KREDİLİ ALIM derken neyi kastediyorsnuz.yaptırımı nasıl olur.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                      Bağımlı
                      • 05 Temmuz 2007
                      • 1019

AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ustat birinci seansta IHEVA 3.82-3.96 arasi gidip geldi. Isin acigi al sat yapmadigimada pisman oldum ama oncelikle sizden fikir almak isterim.. Sizce 2nci seansta ne pozisyon alalim ? bide ricam EREGL hakkinda fikriniz.. Tesekkur ederim..
                      Hisse bu seviyeleriyle riskli durumda. Alsat sizin bileceğiniz birşey. Teknik olarak güzel bir seyri var. Göstergeler yükselişi teyit ediyor. Fakat yine de işlem kararı size ait.

8,7 - 8,3 destekleri yakın zamanda test edildi. Açıkçası bu düzeltme hareketi boyunca göstergelerde yeteri düzeltme sağlanamadı. Bundan sonra 7,7 - 7,35 destekleri test edilebilir. Yada 8,3 desteğinde yatay harekete geçerek bundan sonraki düzeltme hareketi gerçekleşebilir. Ama kısa süre içerisinde birşey beklemiyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

yorumların için teşekkürler murat ..herşey gönlünce olsun ..
                        Teşekkürler sn. narin.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          HOCAM KREDİLİ ALIM derken neyi kastediyorsnuz.yaptırımı nasıl olur.
                          Sn. serdinç35 bu konuda açıkçası pek tecrübeli değilim. Yani kredili alım satımlarla işlem yapmıyorum. Ama bu konuda zamanlama kardeşim tecrübeli. :36_1_13: Bu konudan anladığım daha önce kredili alım satımlardan dolayı hisse hareketlerindeki ilginç işlemler sonucu SPK böyle bir tedbir alıyor. Yani alsat yapılmasını engelliyor. Bu sebeple de para anında hesabınıza geçmiyor.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Herkese afiyet olsun

Yorum

• zamanlama
                              Speedy Trader
                              • 24 Mayıs 2007
                              • 109

Bazı hisselere çok sert hareket ettikleri için tedbir konuluyor.
                              Mesela enson denizbank hissesine koyuldu.Kredili alım-satıma kapatıldı.
                              Kutpo hissesinde de böyle bir tedbir konulmuştu.
                              Yani hisseyi sadece kendi paranızla alıp satabiliyorsunuz.Sattıktan sonrada
                              paranız T+2 yani 2 gün sonra hesabınıza geçiyor.O sürede işlem yaptığınız kadarki paranız hesabınızda görünmüyor.

Yorum

• serdinc35
                                Aktif
                                • 23 Nisan 2008
                                • 294

teşekürler herkese

Yorum

Working...
                                X

Debug Information