Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Reklam kokuyor hareketleri. Güzel reklam alıcı getirirmiş. Ama mal çürrüük çıkarsa nappçeez.:36_1_13: :36_1_13:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
-
Bizde çürük mal olmaz.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReklam kokuyor hareketleri. Güzel reklam alıcı getirirmiş. Ama mal çürrüük çıkarsa nappçeez.:36_1_13: :36_1_13:
Özenle yetiştirilmiş domateslerden en güzellerini seciyoruz.
Gel vatandaş gelllll
yarın 3 50 den alamazsın. ucuzluk pazarı bugün

[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Yorum
-
bizimkisi monolog oldu.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMuhabbettiniz harika üstadlar
Allah bozmasın...
üstadı kaçırdık herhalde
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Yaw financer kardeşim desene dükkan kapalı. Mecburen yarını bekleyecez :36_1_13:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizde çürük mal olmaz.
Özenle yetiştirilmiş domateslerden en güzellerini seciyoruz.
Gel vatandaş gelllll
yarın 3 50 den alamazsın. ucuzluk pazarı bugün

Yorum
-
5,5 ve 5,65 hacimli geçilirse 6,5 zirvesi görülür. Görülür mü görülür. Temeline ne gerek var. Bakmıyorum. Koskoca petrol bu. Macd boynunu öne eğmiş birazcıık ama olsun. idare eder. Bence orta ve uzun vadede daha iyi prim yapacak bir hisse. Kısa vadede de %20 iskonto görüyorum.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Amiinbetaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMuhabbettiniz harika üstadlar
Allah bozmasın...
Herkesi bekleriz arkadaşlar. :36_1_13:
Yorum
-
Bugün, dünkü hacimsiz düşen hissemiz TATKS ye girseydik %3,5 kazanacaktık. Belki de 3.28 i aşarsa daha fazla kazanma şansımız olabilirdi.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5,5 ve 5,65 hacimli geçilirse 6,5 zirvesi görülür. Görülür mü görülür. Temeline ne gerek var. Bakmıyorum. Koskoca petrol bu. Macd boynunu öne eğmiş birazcıık ama olsun. idare eder. Bence orta ve uzun vadede daha iyi prim yapacak bir hisse. Kısa vadede de %20 iskonto görüyorum.
Her akşam hacimsiz düşen bir hisse senedi bulalım üstad.
Bu topikte senin desteğini de alarak daha iyi analiz edelim hisseyi.
Bakalım yarın PTOFS nasıl bir performans gösterecek, çok merak ediyorum.
Eğer bir sistem kurabilirsek her gün %2-3 köşeyi döneriz alimallah:36_1_13:[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Buna 5 - 10 gün içinde ihtiyacım olacak. Birkaç gün bakalım başarılı sonuç alırsak neden olmasın. Biraz gaza basalım değil mi?:36_1_13:financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün, dünkü hacimsiz düşen hissemiz TATKS ye girseydik %3,5 kazanacaktık. Belki de 3.28 i aşarsa daha fazla kazanma şansımız olabilirdi.
Her akşam hacimsiz düşen bir hisse senedi bulalım üstad.
Bu topikte senin desteğini de alarak daha iyi analiz edelim hisseyi.
Bakalım yarın PTOFS nasıl bir performans gösterecek, çok merak ediyorum.
Eğer bir sistem kurabilirsek her gün %2-3 köşeyi döneriz alimallah:36_1_13:
Yorum
-
Bu arada eski hisselerimizden AGYO da teknik olarak güzelleşiyor. Ağustosun yanılmıyorsam 11'inde genel kurulu var. Kısa süreli bir hareket olabilir. Orta ve uzun vade güzel görünüyor. Tarman abimiz elbet bir gün hareketlenecek ama ne zaman?
Yorum
-
ancak bazı kriterlerimiz olsun.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuna 5 - 10 gün içinde ihtiyacım olacak. Birkaç gün bakalım başarılı sonuç alırsak neden olmasın. Biraz gaza basalım değil mi?:36_1_13:
mesela
1) hisseleri IMKB 50 den secelim
2) düşüş, en fazla bir önceki günün hacminin %30 u ile gerçekleşmiş olsun.
3) birden fazla alternatifmiz varsa yabancı alımları olanları ön plana atarız.
4)tekniz analiz pozitif olanlar
5) temeli sağlam olanlar
benim aklıma gelenler bunlar.[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Bence makul. Ama hacimde şuna dikkat etmek gerekiyor. Hacmin oluştuğu gün hacmin alımı desteklemesi gerekir. Yoksa Goldaş gibi düşüşler iki üç gün peşimizi bırakmaz.financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterancak bazı kriterlerimiz olsun.
mesela
1) hisseleri IMKB 50 den secelim
2) düşüş, en fazla bir önceki günün hacminin %30 u ile gerçekleşmiş olsun.
3)teknik analiz, yabancı alımları vs vs.
benim aklıma gelenler bunlar.
Yorum

Yorum