Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmet emin
    Tecrübeli
    • 19 Ağustos 2008
    • 303

dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad meraba seni online bulabildim sonunda üstad vakıfı 1.10 larda almayı düşündüm ama alamadım şimdi 1.26 larda nedersin alsammı maliyet düşürmek için yoka 1.10 ları beklimmi birazdaha nedersin bide ereğli için bişiler dersen sevinirim üstadım
    hocam evet bi vakıfbank yorumu alabilir miyim ben de 1.12den aldım 1.26 seviyelerini aşabilirse 1.39 var yukarıda oralara doğru çıkabilir mi ne dersiniz bir de telekom yükselebilse tam olcak karımız
    'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• derya
      Yasaklı
      • 14 Ocak 2008
      • 177

slm simurg naber nasılsın eczyt ve reysas çok düşüş yaptı uzun vade alınacak senetlerden mi yorumun nedir bu arada mndrs sattım 0,38 den kurtuldum mndrs ten

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hocam tahvl den 2.90 dan çıktım bugün,,zaten maliyetim 2.82 yazınızı da dikkate aldım,,kochol deyim şu an para girişi nasıl hocam,,kısa vadede destek ve dirençleri hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim,şimdiden teşekkürler
        dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        üstad meraba seni online bulabildim sonunda üstad vakıfı 1.10 larda almayı düşündüm ama alamadım şimdi 1.26 larda nedersin alsammı maliyet düşürmek için yoka 1.10 ları beklimmi birazdaha nedersin bide ereğli için bişiler dersen sevinirim üstadım
        mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hocam evet bi vakıfbank yorumu alabilir miyim ben de 1.12den aldım 1.26 seviyelerini aşabilirse 1.39 var yukarıda oralara doğru çıkabilir mi ne dersiniz bir de telekom yükselebilse tam olcak karımız
        derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        slm simurg naber nasılsın eczyt ve reysas çok düşüş yaptı uzun vade alınacak senetlerden mi yorumun nedir bu arada mndrs sattım 0,38 den kurtuldum mndrs ten
        Müsait olduğumda garfiklerle senet analizlerini yapmaya çalışacağım.
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mehmet emin
          Tecrübeli
          • 19 Ağustos 2008
          • 303

hocam dow %10u geçti kaçırdık ya yarın iyi yükselirdik ama inş çarşamba da devam eder de bize de dokunur bi faydası

MEDUM

Yorum

• tekin060
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2008
            • 167

Mehmet Emin kaçırılacak bişey yok,,cuma günü işlemler açıldığında bizede yansıyacak,,sonuçta farkeden bişey yok,,ımkb abd yi takip ediyo,bütün dünya gibi,,o yüzden bize de yansımaması gibi bi ihtimal düşünülemez,,yarın abd çok kötü bir performans göstermediği sürece olumlu olur,,simurg hocamda değerli görüşlerini aktarırsa faydalı olur

Yorum

• tekin060
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2008
              • 167

işlem günü perşembe yazacaktım,,orda düzeltme yapalım

Yorum

• mehmet emin
                Tecrübeli
                • 19 Ağustos 2008
                • 303

tekin kardeşim ben de onu diyorum zaten biz %10luk yükselişin etkisini kaçırdık ama artış devam ederse kaybettiğimiz birşey olmaz bizim de hayırlısı bakalım

MEDUM

Yorum

• YEŞİL GİRESUN
                  Yeni üye
                  • 07 Haziran 2007
                  • 5

Merhaba üstad Ulker Hakkinda Bir Yorum Yapabilirmisiniz Son 4 Senenin Dipleri Kağit Hakkinda Bilgi Verirseniz Sevinirim Teşekkürler

Yorum

• duhafe
                    Katılımcı
                    • 19 Nisan 2008
                    • 112

tekin 060

kardeş nasılsın
                    hala borsaya devam ediyorsun ha.Telekom güzel hisse tutumaya devam.Seansları takip edebiliyormusun bizim takip etmemiz ömer beye bakıyor selamlar

Yorum

• tekin060
                      Katılımcı
                      • 06 Ekim 2008
                      • 167

slm duhafe

Telekomdan karla çıkış yaptım,,tav danda bişeyler kazandık,,şimdi koçhol deyim,,perşembe yükselişini yaparsa ondan da çıkarım,,sonuçta kısa vade baktık kar ediyoz,,fazla beklemenin anlamı yok bu piyasada uzun vadeli girmem zaten,,mesajlarını bekliyorum türkcele,,arkadaşlara selam söyle..

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

vakbn:
                          1.50 14 günlük h.0 direnci aşılırsa 22 günlük h.o direnci olan 1.70 hedef olacaktır. Bu seviylerden realize gelebilir. Bu seviye yukarı yönlü hacimli aşılırsa tutulmalı; hacimli geri gelirse stop yapılmalı.

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

YEŞİL GİRESUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Merhaba üstad Ulker Hakkinda Bir Yorum Yapabilirmisiniz Son 4 Senenin Dipleri Kağit Hakkinda Bilgi Verirseniz Sevinirim Teşekkürler

stch indikatörü günlük grafikte gördüğünüz gibi dip yapıp al vermiş. Macd' yarınki işlemlerden sonra al verebilir. sırayla dirençleri 3.92-4.20-4.44-4.84- 5.04 olarak ifade edebiliriz. Her direnç dikkatle izlenmeli hacimli geri gelmeler para çıkışı ile desteklenirse o dirençte stop uygulanmalı.

Yorum

• beyborsa
                              Yeni üye
                              • 01 Ağustos 2008
                              • 8

Adana C

Üstat iyi akşamlar. Adana c ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim. Bedellesiz verme durumu hakkında bilginiz var mı. Bu hisse de fazla zararım yok. otokar hissesi ile değiştirsem mantıklı mı yoksa aynı hisseyi taşıyayım mı. ( ortalama 2-3 yıl arası bu 2 hisseden hangisi daha mantıklı.) teşekkürler..

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                EZCYT:

indikatörler iyi görünüyor. 2.25 Direnci önemli. Bu direnç kılırırsa 2.38 direncini deneyebilir.

rysas:
                                İmkb' deki dalgalanmadan en fazla etkilenen senetlerden biri. Tabiri cazise sürünüyor senet.Ekonomideki küçülmeden çok fazla etkilecek bir sektör hisesi. Tekniğine bakarsak; 1.20 ilk direnci Bu direnç hacimli geçilirse sırayla 1.40 ve 1.60 hedef olabilir. Zorlandığı yerde kısa vade için stop uygulanmalı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information