Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hocam kocholde karımı realize ettim,,alttan tekrar alım yaptım 2.48 desteğinden tepki gösterdi,,o yüzden alış yaptım,,Bugünkü yükselişten sonra Market Wawe Al veriyor hocam,,MACD da yukarı kesmiş görünüyor,,2.74 direncine doğru hareket olurmu hocam,,biraz daha beklemek mantıklı mı?şimdiden teşekkürler
Hocam 17:56 da mesaj yazmıştım,,cevabınızı bekledim,,arada mı kaynadı yoksa çokmu soru soruyorum diye es geçtiniz,yazarsanız bişeyler mutlu olurum hocam saygılar,
Gözden kaçmış, kusura bakmayın...:( yarın olumsuz bir gelişme olmazsa piyasalarda 2.80 direncine doğru hareketlenebilir. 2.42 stop olması kaydıyla tutmaya devam edilebilir.
escom bugün yükselişte en sert tepkiyi veren senetlerden biriydi. Senetin kısa vade indikatörleri pozitif. Tahta sahibi senette güçlü görünüyor. Tabi düzeltme yapar mı izlemek gerek...
Hocam kochl 2.84 tavan yaptı,,işlem hacmi son günlerde iyice artmaya başladı,,para girişi güzel duruyor..hocam beklemeye devam galiba?Piyasalarda fena değil,,Pazartesi 3.15 direncine doğru hareket edermi?daha önceki grafikte 2.90'ı işaret etmiştiniz.30 günlük hareketli ortalama diye hatırlıyorum,,2.90 da kar realize edilir mi??şimdiden teşekkürler
Tabiki ilk göz atacağımız senet malumunuzzzzz...CARFA....NET KAR 365.980 TRLYON
FAZLA SÖZE NE HAACET BİR GÜN ELBET EDERİNİ BULACAKTIR...BU KIRİZ DE 365 TRLYON KAR AÇIKLAYAN Bİ ŞİRKET. ÜZERİNDE EN AZ 10 BEDELSİZ BARINDIRAN, 9.45 DEN İŞLEN GÖREN Bİ ŞİRKET İŞLEM FİATININ YARISI KADAR KAR YANİ 4 YTL KAR PAYI VERECEK ŞİRKET HAKKINDA DAHA FAZLA NE KONUŞULABİLİNİRKİ...
BİZİM YAZIMIZ TERS TEPKİ YAPIYOR...!!!!! SAKIN BİZ YAZDIK DİYE BULAŞMAYIN BİLAKİS SEYREDİN.... HER KONUDA KENDİ MANTIĞINIZI ZEKANIZI ÇALIŞTIRINIZ...
30/09/2008 31/12/2007
Yorum