Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam peki bankalardan var mı takip edilebilir olan vakıf yapı kredi ve halkbank bu 3üne de bakabilir misiniz
bugün endekse yoğunlaştım ben: hacimi hareketlerini izliyorum. Piyasada par çıkışı var. altın kafayı kaldırdı. Dolar , dediğim gibi değer kazanıyor. Şimdilik bu düşüşü düzeltme olarak görüyorum. para çıkışı hızlanmazsa. Bankalara sonra bakalım...
Bjkas: 1.70 civarlarını görürse realize edilebilir. Alltan alma şansı verecektir.
Krtek: 0.44 seviyelerinde 20 günlük h.o direnci var. Buraya yakın seviyeler hacim hareketleriyle izlenmeli. olmks:Kademeler sığ. son haftadki işlemler tahta sahibin tahtaya sahip çıkmaya başladığını gösteriyor. Bundan sonra spek ne derse o olur...Bol kazançlar.
29-10-2008, 22:19 TARİHİNDEKİ CEVABINIZ YUKARIDADIR. O GÜNKÜ OLMKS 3.70YTL SEVİYELERİNDEYDİ. BUGÜN (BİR HAFTA İÇİNDE) 4.50YTL SEVİYELERİNİ GÖRDÜ (%20 KAR)...
TEŞEKKÜR EDERİM, HOCAM...
BJKAS İSE 1.50'DEN 1.60'A GELDİ DÖNDÜ. BEKLEMEDEYİM. SANIRIM TEKNİK OLARAK SIKIŞIK VE 2.00YTL SEVİYELERİNİ DENEYECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR.
bugün endekse yoğunlaştım ben: hacimi hareketlerini izliyorum. Piyasada par çıkışı var. altın kafayı kaldırdı. Dolar , dediğim gibi değer kazanıyor. Şimdilik bu düşüşü düzeltme olarak görüyorum. para çıkışı hızlanmazsa. Bankalara sonra bakalım...
Para çıkışı yukarıda yazdığım sebeplerden hızlandı ve 2. seans beklenenden fazla bir düşüş yaşadı piyasalar. Ben dikkat çekmiştim demek istemiyorum ama tedbiri hiç bir zaman gözardı etmeyin ve riskli pozisyonlar almayın.
ASLINDA HOCAM BU İKİ HİSSEYİ TEKRAR DEĞERLENDİRSENİZ NASIL OLUR.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
Faydamız olduysa ne mutlu bize. Kazancınız bereketli olsun.
Bjkas: 1.52 stop olamalıydı.
krtek: Alımlar hacimsiz , dolayısıyla yükselişte sıırlı kalmış. Bugün gelen satışlarla görüntü negatif olmuş. 0.36 kırlırsa stop yapılmalı.
Yorum