simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teşekkürler maalt düşüşe devammı sizce yada bu ortamda ne olacağı belli diilmi çok sert tepki veriyor düşüştede çıkıştada birde sanırım bölünmeden 38 lerden gelmiş bir hisse sanırım tekrar bu fiyatları denermi sizce keşke denese diyecem ama keşkeyle olmuyor malesef...
-
Senetlerin çoğu sığ artık. Bu sebeple düşüşleri de yükselişlerde hızlı olabiliyor. Düşüşe devam eder sizce diyorsunuz? Bence düşme olasılığı yüksek...merve35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler maalt düşüşe devammı sizce yada bu ortamda ne olacağı belli diilmi çok sert tepki veriyor düşüştede çıkıştada birde sanırım bölünmeden 38 lerden gelmiş bir hisse sanırım tekrar bu fiyatları denermi sizce keşke denese diyecem ama keşkeyle olmuyor malesef...
Yorum
-
sadaece bu şirketlerde patronlar mal toplamıyor. bir çok şirkette patronlar kendi şirket hisselerini topluyorlar.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg Kozad ve Ipmat da patronlar hisse topluyorlar, aynı şekilde Doas ta da patron alımları oluyor. Patronlar aşırı ucuzlayan şirketlerine sahip çıkmaya mı başlıyorlar acaba.
Yorum
-
3.08 ve 3.18 geçilmeden ciddi bir yükseliş başlangıcından söz edilemez. 2.76 kırlırsa stop uygulanmalı.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam telekomdan 3.10 dan karla çıkış yaptım,,şu an 3.82 maliyetle tavhl kağıdına geçiş yaptım,,bu kağıt hakkındaki düşüncelerinizi,, ve kısa vade de satış aralığı olarak,,öngörülerinizi alabilirmiyim,,şimdiden teşekkürler hocam
Yorum
-
üstad vakıf bank ve ereğli için nediyosun geçende demiştim maliyet düşürmek için alım yapmayı düşünüyorum diye özellikle vakıf bank için bu seviyeler uygunmu sence biraz daha beklemelimiyim 1.10 lardan alabilseydim sanırımmiyi olucaktı alamadım kaçırdım buralardan almak iyimi yoksa beklemek lazımmı alım için ne dersin biraz bu konuda yorum alabilrmiyim lütfen
Yorum
-
Düzeltme yapıyor....nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın sımurug
hocam dolar euro düşüşemi geçti.
Yorum
-
amaç maliyet düşürmekse düşüşleri fırsat bilip ufak ufak toplamak gerekir.Daha düşer mi derseniz, düşebilir...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad vakıf bank ve ereğli için nediyosun geçende demiştim maliyet düşürmek için alım yapmayı düşünüyorum diye özellikle vakıf bank için bu seviyeler uygunmu sence biraz daha beklemelimiyim 1.10 lardan alabilseydim sanırımmiyi olucaktı alamadım kaçırdım buralardan almak iyimi yoksa beklemek lazımmı alım için ne dersin biraz bu konuda yorum alabilrmiyim lütfen
Yorum
-
Goldman Sachs Nokia Ericsson Icin Tavsiyesini "tut"tan "sat"a Dusurdu
-matriks-
Yorum
-
Merrill Lynch Turk Piyasasinda En Az Ve En Cok Tercih Edilen Hisselerde Degisiklik Yapti
Merrill Lynch Tarafindan Dun Yayinlanan Bir Raporda Turkiye Hisse Senetleri
Piyasasinda En Cok Tercih Edilen Hisseler Siralamasina Koc Ve Sabanci Holdingleri
Alirken, Listeden Ford Otosa, Hurriyet Ve Tupras Cikarildi. En Az Tercih Edilen
Hisseler Arasindan Ise Banka Asya,arcelik Ve Sise Cam Cikarilarak Yerine Akbank,
Eregli Ve Tav Hisseleri Getirildi
Hisse Senedi Ml Kodu Ml'nin Yatirim
Notu Tavsiyesi
En Cok Tercih Edilenler
Koc Holding* Kholf C-2-9 Notral
Sabanci Holding* Homjf C-2-7 Notral
Trakya Cam* Tkycf C-1-7 Al
En Cok Tercih Edilenlerden Cikarilanlar
Ford Otosan Fovsf C-1-8 Al
Hurriyet Hurrf C-1-7 Al
Tupras Tuprf C-1-8 Al
En Az Tercih Edilenler
Dogan Yayin Holding Dyyhf C-3-9 Performans Alti
Akbank* Akbnf C-2-7 Notral
Eregli* Eregf C-2-7 Notral
Tav* Tavhf C-2-9 Notral
En Az Tercih Edilenlerden Cikarilanlar
Bank Asya Asykf C-3-9 Performans Alti
Arcelik Ackaf C-3-8 Performans Alti
Sisecam Tsscf C-3-7 Performans Alti
-matriks-
Yorum
-
üstad meraba seni online bulabildim sonunda
üstad vakıfı 1.10 larda almayı düşündüm ama alamadım şimdi 1.26 larda nedersin alsammı maliyet düşürmek için yoka 1.10 ları beklimmi birazdaha nedersin bide ereğli için bişiler dersen sevinirim üstadım
Yorum
Yorum