dekolaj Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
biraz daha bekleyin derim.Endeks konusunda beklentilerimiz malum...
-
bugün güçlü bir alım dalgası vardı. Daha sonra garafikle detaylı bir analiz yapayım...zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat bagfaş yorumlarmısınız. buralardan maliyet düşürmek için alınırmı ? teşekürler.
Yorum
-
acele etmeye gerek yok...ezgi-li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalkbank bır hareket yapcam bıraz endeks duzelsın fırlayıp gıtcek gıpı
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-ytl paritesi 1.50 üzerinde kaldıkça tedirginlik devam edecek gibi görünüyor.1.72 ye yaklaştı usd-ytl paritesi.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax da yukarıda bahsettiğim direnç aşılamadı ve dolarda dikkar çektiğim destek üzerinde güç topladı. bu sebpele geri çekime gerçekleşti. şimdi izlenmesi gereken 4700 ve4600 desteği. budesteklerin hacimli dağılması avprupada kabusu geri gelmesi anlamını taşıyacaktır. usd ytl paritesinde ise 1.58 kırılırsa 1.76 hedef olacaktır. imkb30 trendinde 31.000 hedefi hala geçerli...
Yorum
-
Yorum
-
tABAN OLMUŞ ZATEN . SIĞ TAHTA. uZAK DURMAK LAZIM..YEŞİL GİRESUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba üstad esems spor hakkında bilgi verebilirmisiniz gerçi riskli kağıt
ama teşekkürler
Yorum
-
merhaba
hocam usd 1,70 den zor döndü bu gün, sanırım merkz bnk yeni yeni uyanıyor.
başka birisinin yorumunu buraya yazmak istiyorum çok tanınmış birisi olmadığı için isime gerek yok
piyasa yapıcılar son bir hamle olarak hükümetten ımf ile anlaşma yapmasını istiyor bu anlaşma olursa bir iki gün için mal boşaltmak için yukarı ve asıl darbe 1700 seviyelerine şelale
hocam dünde konuştuğumuz gibi bugünkü 1,70 seviyesi hocamın öngörüsüydü ve oldu yanıldığı konu 24000 seviyesinin kırılacağı ve orda kalacağı idi dün biraz konuştuk ama bu konu hakkındaki yorumunuzu bekliyorum
Yorum
-
merkez bankası dövize müdahalede bu kez aceleci davranmayacaktır bence. 1.76 zirvesini zorlayacakları düşünüyorum. dolar 1.63 altına sarkmadıkça bu fikrim geçerli olacaktır. geçen hafta imkb30 için 31.000 desteğine düşme ihtimalinden bahsetmiştim "yol haritası" topiğinde. Bu gün o seviyelerde kapanış yaptı. Bu düşüşün sonlandığı anlamına tabiki gelmiyor. Bugünkü para çıkışının fazla olması benim karamsarlığımın sürmesine neden oldu. Dax 4500 üzerinde dow. j. 8700 üstünde tutunmadıkça bir toparlanma beklemiyorum.halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam usd 1,70 den zor döndü bu gün, sanırım merkz bnk yeni yeni uyanıyor.
başka birisinin yorumunu buraya yazmak istiyorum çok tanınmış birisi olmadığı için isime gerek yok
piyasa yapıcılar son bir hamle olarak hükümetten ımf ile anlaşma yapmasını istiyor bu anlaşma olursa bir iki gün için mal boşaltmak için yukarı ve asıl darbe 1700 seviyelerine şelale
hocam dünde konuştuğumuz gibi bugünkü 1,70 seviyesi hocamın öngörüsüydü ve oldu yanıldığı konu 24000 seviyesinin kırılacağı ve orda kalacağı idi dün biraz konuştuk ama bu konu hakkındaki yorumunuzu bekliyorum
Yorum
-
Evet gerçekten diğer senetlere göre iyi tepki verebiliyor. 3.08 üstü kısa vade için olumlu diyebiliriz.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam diğer kağıtlara nazaran telekom sağlam duruyo,,3 ün altında tepki veriyo,,düşüncelerinizi alabilirmiyim
Yorum
-
dow fut %4 aşağıda bakalım nasıl açılacaz'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Yorum
-
endeks izlemek varken senetle boğuşmak niye anlamış değilim. gübrede yüzde 5-10 kazanavcam diye neden riske girilirki ? endeksle zaten senetler yüzde 10 üstünde düştü. alım yapacaksa düşen senetlerden birini gözüme kestiriiririm....ceva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad gubrf için ne diyorsun?Şu ortamda bile artıda yada sıfır kayıpla duruyor
Gübre gider m dersen gidebiir belkiii...
Yorum
Yorum