Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hocam vesbe kaçırılmayacak fiyata geldi çok çok ucuz,,ancak krizden etkilenecek bi sektör,,dohol da 1 yılın en düşük seviyesine geldi,,alım için uygun mu hocam avrupanın aldığı piyasaya para yardımı ve amerikadaki artış,,bir hafta bizede olumlu yansır diye düşünüyorum,,bu bir haftada kısa alım yaparsak hangi hisseler güzel duruyor,,şimdiden teşekkürler hocam
hocam vesbe kaçırılmayacak fiyata geldi çok çok ucuz,,ancak krizden etkilenecek bi sektör,,dohol da 1 yılın en düşük seviyesine geldi,,alım için uygun mu hocam avrupanın aldığı piyasaya para yardımı ve amerikadaki artış,,bir hafta bizede olumlu yansır diye düşünüyorum,,bu bir haftada kısa alım yaparsak hangi hisseler güzel duruyor,,şimdiden teşekkürler hocam
ben cuma günü işc de pozisyon açtım , bugün üzdü biraz... bugün ayrıca anhyt ta pozisyon açtım. Vesbe dediğiniz gibi diplerde mutlaka endeksle birlikte pirim yapacaktır. Dow j 9700 direnlerinde satış gelebilir dikkatle izlenmeli. Yarın bir çok senet gaplı açılacaktır. Ben duruma göre realize ederim senetlerimi..
hocam bu dönüş artık sağlam bir dönüş diyebilirmiyiz yoksa karı realizemi etmemiz gerekir nedersiniz?
Bizim piyasada bir gerginlik var . Bunun sebebi yakında ortaya çıkar. Belkide sn.tractract, dostumuzun dediği gibi istediklerini daha türkiyeden alamadılar kapital patronları...
Butce, Eylul Ayinda 9 Milyar 426 Milyon Ytl, Ocak-eylul Doneminde 4 Milyar
816 Milyon Ytl Acik Verdi .
Maliye Bakanligi, Eylul Ayi Ve Ocak-eylul Donemine Iliskin Merkezi Yonetim
Harcamalari Gerceklesmelerini Acikladi.
Eylul
Merkezi Yonetim Butce Giderleri 2008 Yili Eylul Ayinda 23 Milyar 215 Milyon Ytl
Olarak Gerceklesti. Eylul Ayi Butce Giderlerinin Gerceklesme Orani Yuzde 10,4
Olarak Gerceklesti. Eylul Ayi Faiz Haric Butce Giderleri 18 Milyar 193 Milyon Ytl
Oldu.
Eylul Ayinda Butce Gelirleri 13 Milyar 788 Milyon Ytl Olarak Gerceklesti. Eylul
Ayi Butce Gelirlerinin Gerceklesme Orani Yuzde 6,7 Oldu. Eylul Ayinda Butce Acigi
9 Milyar 426 Milyon Ytl, Faiz Disi Acik 4 Milyar 404 Milyon Ytl Olarak
Gerceklesti.
Ocak-eylul
Merkezi Yonetim Butcesi Ocak-eylul 2007 Doneminde 12 Milyar 173 Milyon Ytl
Acik Vermi****n, 2008 Yilinin Ayni Doneminde Acik 4 Milyar 816 Milyon Ytl Oldu.
Boylece, Butce Acigi 2008 Yilinin Ilk Dokuz Aylik Doneminde Gecen Yilin Ayni
Donemine Gore %60,4 Oraninda Azaldi. Ocak-eylul 2008 Donemi Itibariyla Butce Acigi
Hedefinin Yuzde 26,8’i Gerceklesti.
Ocak- Eylul 2007 Doneminde Faiz Disi Fazla 30 Milyar 599 Milyon Ytl Iken, Bu
Yilin N Ayni Doneminde Yuzde 19,4 Oran..nda Artarak 36 Milyar 522 Milyon Ytl Olarak
Gerceklesti. 2008 Yili Icin 38 Milyar 3 Milyon Ytl Olarak Ongorulen Faiz Disi Fazla
Hedefinin Yuzde 96,1’ine Ulasildi.
-matriks-
hocam bizim borsada sanki yükselmeyi engelleyecek şekilde oynanıyor sanki 28000in üstü riskli gibi diğerleri düşerken çok güzel düşüyor sorunsuz ama yükselmeye geldi mi sorun oluyo 28binin aşağısına çekilmek isteniyo sanki imkb ne dersiniz
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
hocam bizim borsada sanki yükselmeyi engelleyecek şekilde oynanıyor sanki 28000in üstü riskli gibi diğerleri düşerken çok güzel düşüyor sorunsuz ama yükselmeye geldi mi sorun oluyo 28binin aşağısına çekilmek isteniyo sanki imkb ne dersiniz
yukarıda dediğim gibi baskı var, hükümetten farklı adımlar bekliyorlar sanırım.En başta imf ile anlaşma ya da kredi destekleri....
Yorum