anhyt ta merrill , kesmeye çalışıyor senetin önünü baklaım nereye kadar...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sayın hocam koza ve gsd için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim. sizin açınızdan nasıl duruyorlar. teşekkürler iyi çalışmalar."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam koza ve gsd için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim. sizin açınızdan nasıl duruyorlar. teşekkürler iyi çalışmalar.
Sayın hocam alıntı yapamadan yazamıyorum bunun nedeni ne olabilir?
birde PEGYO hakkında ki görüşleriniz nelerdir? teşekkür ederim
Yorum
-
yazıdaki sıkıntınızı bilemiyorum, açıkçası. glyho tahtası açılınca yönüde netleşir. şimdilik teknik görünümü kısa vade için iyi, duruyor.nalbantoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın hocam alıntı yapamadan yazamıyorum bunun nedeni ne olabilir?
birde PEGYO hakkında ki görüşleriniz nelerdir? teşekkür ederim
Yorum
-
koza için hatırlarsanız 0.87 desteğinden söz etmiştim. bu seviylerden sert bir yükselişle döndü. 1.30 direncini test edip düzeltme yapacağını düşünüyorum.gsd çok düşütü biliyorsunuz, operasyon yedi.kısa vadede çok şey beklemiyorum..hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam koza ve gsd için değerli fikirlerinizi alabilirmiyim. sizin açınızdan nasıl duruyorlar. teşekkürler iyi çalışmalar.
Yorum
-
şimdilik bunu söylemek için erken. sabah yazdığım gibi takip ettiğim dow da 9700 direnci dax da ise 5.600 direnci. Bu seviyer aşılırsa piyasalarda yükseliş hızalanacaktır.mehmetdeyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryani bu yükselişin peşinden inişlermi gözüküyor kısaca
Yorum
-
5.40 seviyesi üstünde kalamazsa stop yapılmalı.5.00 ve 4.60 desteklerine kadar geri çekilebilir.5.40 üstünde alımlar sürerse tutulmalı...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Emnis Yorumu Rica Etsem Saygilar
Yorum
-
kısa vade desteği 25.75 .bu destek kırılırsa stop yapılmalı alttan alınma şansı olabilir.kırılmazsa tutmaya devam etmelisiniz..sozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf spk'ya hisse ihracı için başvuru yapmış. %277 gibi bir orandan bedelsiz verecek. elimdeki hissenin maliyeti 36. tutmak fayda sağlarmı dersiniz.
Yorum
-
geçen cuma günü dow. un dönüşünü sezerek ağırlıklı imkb 30 senet taşıyalım dedim ben de işc aldım 1.5 yıldan sonra..tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam işc de sıkıntı ne?bir türlü hamle yapamıyo,,satışlarla karşılaşıyo,,sizce 15 gün içinde yönü nasıl olabilir,,5'e doğru hareket bekliyomusunuz?
Endeks giderken izledik sayesinde...Dün bariz bir yabancı çıkışı oldu. Bu akşam dış piyasalar iyi kapatırsa birşeyler olabilir.
Yorum
Yorum