che big Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Az önce yazmışsın, okudum. Kendisini tanımam ama şaşırdığımı söyleyemem. Kısa süre önce iş yerinde bir şey yaşadım, ondan sonra her şey olur bu memlekette diyorum.ayhan53 Nickli Üyeden Alıntıöteki köyde KEremce diye bi arkadaş vardı adam mepğer başka işler de yapıyormuş
Yorum
-
realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 sene önce falandı herhalde.. diğer köyde konfrut gıda topiğinde birisiyle tanışmıştım.. bir kaç muhabbetten sonra bana özelden mesaj atmıştı.. benim portföyümü yönetebileceğini bunun karşılığında %10 kar payı istediğini yazmıştı bana .. ben de şikayet etmiştim forumdan kovuldu ama tekrar başka bir isimle k ayıt olmuştur herhalde..
Zarara da ortak oluyor muymuş?
Bu işler çok konuşmakla olsaydı en çok parayı kaynanam kazanırdı!
Yorum
-
Ben kirlilik olmasın diye yazmıyorum. Başta yazmıştım. Yazılanları okuyorum ama.realist34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim de diğer tarafta topiğim var ama ben aracı kurum zorunluluğu koyamam
zaten ben yazıyom ben okuyom. 

Yorum
-
bu güne kadar hiç zarar etmemiş... öyle söylemiştidetan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZarara da ortak oluyor muymuş?
Yorum
-
Cümleten merhabalar... Çorbada tuzumuz bulunsun..

detan 74.474
aok75 73.650
anti panik 73.400
Artı 73.267
ayhan53; 73.073,73
chebig 72.999
gazmanbaba 71.805
realist34 : 71.712
Yorum
-
estağfurullah kuzenim neden kirlilik olsun..aok75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen kirlilik olmasın diye yazmıyorum. Başta yazmıştım. Yazılanları okuyorum ama.
şaka yapıyorum zaten.. orasını açmıştım sonra pişman oldum ama topiği açıpta bırakmak olmaz diye görev addettim kendime.. ufaktan bir şeyler eklemeye çalışıyorum..
Yorum
-
MİT doğru dürüst silah bile kaçıramıyortyanali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMİT TIR'ında ilk tutuklama
Adana'da MİT TIR'larını durdurulmasına neden olan ihbarın arkasındaki isimler olduğu öne sürülen Jandarma İstihbarat Yüzbaşı Hakan Gençer ile Astsubay Gültekin Menge hakkında tutuklama kararı çıktı
if anything can't be fixed, it won't
Yorum
-
KAPANIŞ TAHMİNLERİ (Kopyala yapıştır, altına kendi tahminini yaz)
detan 74.474
aok75 73.650
Artı 73.267
ayhan53; 73.073,73
detox : 73.035
chebig 72.999
alpbike: 72.669,31
gazmanbaba 71.805
realist34 : 71.712SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
Kurla ilgili son olarak Türkiye'de ihracatın gelişmesi ihracatı teşvik edip ithalatı da cazip olmaktan çıkarıcı bir kur aralığı tutturmamız lazım. Bu da şu ana kadar Türkiye'nin geldiği bir seviyeyle katlandı bu maliyeti ve bu kurum bu seviyede oturması gerektiğine inanıyoruz. Merkez bankamızın da burada rezervleri dengelemek üzere alışlara başlaması gerektiğine inanıyoruz.
Yorum
-
Kafasını kopartmışlarayhan53 Nickli Üyeden Alıntıhttp://www.hisse.net/forum/showthrea...5#post10256205
5-10 mesaj yukarı 5-10 mesaj aşağı okursan anlarsın

Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum