Cafe Borsa & Muhabbet
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-
"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
Yorum
-
Çalı dibinden bildirilir, sevgiler saygılar; cortlar için en kötü bitti diyen
diyebilen üstatlar falan da ortalıkta yok hazır ??), neden olmasın.., bir ihtimal
daha var.. hepherdaim..
Epeydir overshooting tadında da çıktı durdu zaten mübarek farz edelim..
...
Parite cort sabırla flat bekleşmeye devam, fazla üzerisi yok gibi 0-100 küsür
pips max.??.. DowF short devam, gözünü yediğimin )..
Yorum
-
1. sayının karesini alıp, 2. ile topla;detox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4+4 den sonra gelen 5+5 i toplayıp 20 ye ekliyorsunuz..çıkan sonuca 6+6 yı ekleyin ve en son 56 ya 9+9=18 i eklediğinizde (56+18) 74 çıkıyor
(4x4)+4=20
(5x5)+5=30
(9x9)+9=90
SEN SEN OL '' MUTLU İKEN SÖZ... ÜZGÜN İKEN CEVAP... ÖFKELİ İKEN DE KARAR VERME..!!
Yorum
-

“Beyefendi bu mahkeme kararını nasıl buldunuz?..”
“Saygın değil yani… Bakıyorsun, mahkemenin verdiği karar noktasında ben şahsen saygı duymam…”
*
“Peki şu karar nasıl?..”
“Antipatik… Karar hakikatte sempatik olması lazım… Bakıyorsunuz mahkeme antipatik karar vermiş… Sempatik vereceksin, yoksa ben ne yaparım, sempati duymam…”
*
“Bu mahkeme kararı?..”
“İtici… Şöyle şeyinden baktığın zaman çekici olması lazım yani… Bakıyorsun çekme noktasında çekmiyorsa, biz ne yapıyoruz, ittiriyoruz…”
*
“Şu yargı kararı?..”
“Tipsiz…Tip olarak baktığın zaman tipi bozuk bir bakıma… Bakıyorsun tipi tipimize uymama noktasında tabi ki ben ne yapıyorum, ona hemen şeyimizi koyuyoruz, karşı görüşümüzü…”
*
“Şu karar?..”
“Gofti… Mahkemenin verdiği karara uyacağız ama gofti olmaması lazım… Bizim bakımımızdan bakıyorsun gofti bir karar, ben ne yapıyorum goftiliyorum…”
*
“Bu karar nasıl?..”
“Dandik… Dandik olma noktasında, biliyorsun ileri hukukta bir karar dandik olduğu zaman manası olmaz… Manasız dandik olunca biz de haliyle gerekeni icabında dan diye dikleşiyoruz…”
*
Demokrasi nasıl ellerinde soytarılaştıysa…
Devlet nasıl ellerinde tükendiyse…
Ülke nasıl ellerinde bataklığa döndüyse…
Hukuk da öyle işte…
Siz hiç hukuk literatüründe “şık olmayan karar” duydunuz mu?..
*
Diktatörün kendi hukukudur…
Dün grubunda hukuk devletinden söz ederken “Başka dilden anlıyorlarsa, akıllarının aldığı dilden hitap edeceğiz” dedikten on dakika sonra, Anamuhalefet Partisi Genel Başkanı’nın burnunda patlayan yumruklardı işte faşizmin hukuk dili…
*
Her birimize var o yumruktan…
Herkes kendi yumruğunu beklesin…"Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus
Yorum
-
ben türk kelimesini kullanıp bizi yıllarca kandırıanları hazmettikleri zaman daha mutlu olacağım.... içi boş slogan millyetçliği değil mesele uzaya kendi uydunu gönderip Atatürk'ün istikbal göklerdedir lafını eyleme dökmektir
akşama kadar kahvede okey taşlayıp soda içerek millet vatan kurtarılmaz
Yorum
-
Kızılay'ın logoda ay'I ters basmışlar ya zaten herikisinde de ),
mesele muhasebesi zaten ideojoli bi yere kadar mevzu medeni
yardımımtrak sektör olunca..
Hayırlı trade'ler baylar..
...
Niğde en kötü %58,5 - <%29 muhalifler
alır erken genel seçim tahminim), buna göre vekil dağılımı hesaplar
hemşehriler..
Yorum