Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
yaw ne adamlarsınız vob oynasaydım eksperi takip ederek şimdiye kadar belimi doğrultmuştum.hislerime aykırı olduğu halde ilk yazdığı günden beri yüzde yüz hissedeyim , bide çıksa tadından yenmeyecek
Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
longlarla devam.
69700 hedefime geldik; ama şu an pozisyon kapamak için bir neden yok. mekanik sistem sat vermedikçe, pozisyonda arkaya yaslanmak gerekir diye düşünüyorum.
yarın 69700 geçilirse, vade sonuna kadar 72-73 binlere gidilebilir.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
İNTERNETSPOR/ "Galatasaray seksi kulüp" diyen Ünal Aysal'ın sözünü fazla ciddiye alan iki taraftar tribünde uygunsuz vaziyette yakalandı.
-SEKS YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR-
Galatasaray-Eskişehirspor maçı ikinci yarısında Pegasus Tribünü'nün kadınlar tuvaletinde iki taraftarın seks yaparken suçüstü yakalandıkları belirtildi. Olay bir başka kadın taraftarın durumu şikayet etmesi üzerine, tribün liderlerinin olaya el koyarak erkek taraftarı hemen tespit edip, stadın içinde hırpaladığı da kaydedildi.
SANAL ALEM BU OLAYI KONUŞUYOR
Galatasraay taraftarı konuyu sanal ortamda uzun uzun konuşurken böyle bir olayın "rezalet" olduğu vurgulandı.
İşte yapılan yorumlardan bazıları;
*Artık Pegasus Tribünü'nü baştan aşağı yıkamak lazım *Olm arada boş ev lazım oluyo bi anahtarda bana yaptıralım lan @ Türk Telekom Arena!
*Türk Telekom Arena Spor ve Seks Kompleksi
-GÜVENLİKÇİ SAYISI ARTTI-
Olaydan haberdar olan G.Saray yönetimi kadınlar tuvaletlerinde güvenlikçi sayısını arttırdı.
Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal Haziran ayında yaptığı bir açıklamada Galatasaray 'seksi bir kulüp' demişti.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Topik acilmis ossun.. Bu Grafikde bir kosede duruvessin Gaari. Vakti zamani gelince sunnet dugunu yapmayi planlayanlara "hediye" etcezzz..
Babo abi kudretini sorgulayanlara büyük ders verdi. tartışılmaz en iyisisin. tarihlerden 4 haziran endeks 54000 bin civarları. bu mesajı atmış. kurban bayramı demiş. bayrama şurada 10 gün kalmış.
şimdi aynen dediği gibi herkes yükselişçi olmuş bir anda. zamanında şelale diyenler şimdi ralli der,yeni zirveler der olmuş. hey gidi heyyyy. babo abi büyüklüğün tartışılmaz geröçekten. sorgulayanı da çarparlar.
ben bunu tanıyorsam senin azad olma şansın sıfır....bu akşam iyice düşünüp karar verin.....
bakıyom bakıyom 86140 destek hadi orayı kırdı diyom 85700de onuda kırdırsam 85200den aşşası yok
zaten 85200 ü kırsa 84300 ü kırması mimmmkin deel
o bakımdan çalı dibindense gün içi 2-3 sat al alsat nan bişeylert çevirmeye gitcez gari
Babo abi kudretini sorgulayanlara büyük ders verdi. tartışılmaz en iyisisin. tarihlerden 4 haziran endeks 54000 bin civarları. bu mesajı atmış. kurban bayramı demiş. bayrama şurada 10 gün kalmış.
şimdi aynen dediği gibi herkes yükselişçi olmuş bir anda. zamanında şelale diyenler şimdi ralli der,yeni zirveler der olmuş. hey gidi heyyyy. babo abi büyüklüğün tartışılmaz geröçekten. sorgulayanı da çarparlar.
BaBoz yisin siziii...
Makrocu Guzulara ithaf ettim ben bu grafiğiii..
cümleten hayırlı cumalar..
bu arada, eksper kardeşimizin bugun için yorumu nedir, yazıyı silmiş de... gerçi olay belli de, geveşeme bile beklemeyin deyü... hayırlısı.. kendinize mukayyet olunuz..
Yorum