altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

taka...

dow da long oldum christma onunde...broker are you sucker dedi....arkadasim olur eccik...genc emme...

sen yap dedim...ben turkum....benim ikim seninki ile ayni anda kalkmaz dedim...az once aradi....abi aasama gelip seninkini opmezsem serefsizim dedi...ne oldu lem...seninki simdimi kalkti dedim....ha ha ha...

usaglar kizmayion bana....yillarin borsacisinin agzi temiz olmaz...kestirme konusur hep...belden asagiyi insan cabulk kavrar...

cunki....

hayat zaten...BELDEN ASAGIDADIR....USTU LAGA LUGADIR....beyin hep ike calisir....hammaldir..iktir kiral.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

lem kuzu ne adamsın haaa..
      altına sıçırttırıyosun adamı...
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        taka...

dow da long oldum christma onunde...broker are you sucker dedi....arkadasim olur eccik...genc emme...

sen yap dedim...ben turkum....benim ikim seninki ile ayni anda kalkmaz dedim...az once aradi....abi aasama gelip seninkini opmezsem serefsizim dedi...ne oldu lem...seninki simdimi kalkti dedim....ha ha ha...

usaglar kizmayion bana....yillarin borsacisinin agzi temiz olmaz...kestirme konusur hep...belden asagiyi insan cabulk kavrar...

cunki....

hayat zaten...BELDEN ASAGIDADIR....USTU LAGA LUGADIR....beyin hep ike calisir....hammaldir..iktir kiral.
        kuzum heç güleceğim yoktu,gülmekten başım ağrıdı.allahta seni güldürsün.öle güzel lafı gedikliyonki,seni okumak tiryakilik oldu lemm.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• deniz
          Yasaklı
          • 07 Haziran 2009
          • 47

Saol kuzu, senin düşünce ve yaklasım tarzın bize cok şey öğretiyor. Yansıtılanı değil aynanın arkasındakini görmeye çalışıyoruz.

Uslubun stand up tarzında diye düşünüyorum hep. Hayat bir sahne gibi zaten, izleyiciyi en çok sürükleyen, en iyi show yapan oluyor günümüzün sanal dünyasında. Ne de olsa iletişim ve medya çağındayız.

Her sektörde bu böyle. 2012 için de show must go on diyelim..

Yorum

• dayan
            Aktif
            • 05 Ağustos 2011
            • 382

Sayın[ Alem-i iktisadiyatın Hoca Nasrettini!,
            Bizi güldürdün,ulu tanrım da seni güldürsün.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

usaglar....

iltifatlar ucun tesekkurler....dow da karimi aldim....mal istiyor shortcular...yazik deelllmi dedim verdim...eyi kardi...1 haftada...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

yorumumda yazmistim...amerikali borsacilarda inanmiyor cikisa diye...sirayla ariyor tebrik ediyorlar...saossunlar...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

altinla ilgili turkiyeden cok ariyorlar...BURAYA GENEL YAZAYIM GORUSLERIMI...

DEGISMEDI....yon asagi....

neden...

o kadar cok altin satildiki kaart ustunde...elde o kadar fiziki altin yok...

en azindan eldeki fiziki altin miktarina kadar satislar surecektir bana gore...

boylece ustten kaart ustunde satilan kontratlar alttan geri alinarak...eldeki fiziki miktarda...DENGE KURULUCAK...

bu rakkam....1100 ila 1250 dolar civaridir....tabiii birden deelll....

beni daha iyi anlamaniz ucun...googlda....JAY GOULD and FISK altin corneri tiklayin ve okuyun 1870 yili...simdinin ayni o....

Yorum

• liono
                    Tecrübeli
                    • 17 Ağustos 2011
                    • 420

Valla Guzum karikatür gibisin okuyup okuyup gülüyom. Hemide güldürüken düşündüren cinsinden bölesi pek bulunmaz ... Gıymatını bilelim ))

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

turkiye makro dengeleri....merkeze ragmen bozulmaya devam ediyor....bu bozulma bu denge halinide kirarsa....

yani 11.30 faiz....1.90 dolar....

birileri cok zordaki...zararina islemler yapmaya devam ediyor demektir....

oyle haller vardirki....HERSEYIN FIYATI DUSER....emlak...topun agzindadir artik....o noktadayiz...

bu asamada...bikac buyuk insaat firmasi kutler....ve dogaldir....bu ise kredi daralmasini ve hane halki odeme gucunu dusurur....

bu ayi katliami bittimi....YENI OYUNUMUZ GERCEGE OLACAK...MAKROYA....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

MERKEZIN VE HUKUMETIN....MUDAHALEDEN COK....

beklenti yonetimi yapmasi icabeder....

aksi takdirde....kis uykusuna yatmasi gereken ayularin....suruler halinde saldirisi gelirki...buna MERKEZIN gucu yetmez....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kimin gicina nisadir surulmustur....parasi olan herkesin....

bi yil once parasini yuzde 9 dan bonoya yatirmis adam zarardadir....parasini tl mevduata yatirmis adam zarardadir....parasini borsaya komus adam zarardir....

BU ADAMLAR SU AN....kizgin sac ustunde hoppulayan leblebi gibiler....VE TEHLIKELILER.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

BIZLER ISE...bu adamlarin piskolojinden para kazaniyoruz....aslinda haramdir....emme kapitalizm bu....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

iste hukumetlerde....bu zararlarin cogalmasiyla gider....tayyip gider...kemal gelir...emme fark yoktur.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

su andada SKENDER....bu bozuk gidisi gorupte ayulasan suruyu kesiyor....o bittimi kendi ayu olacak...emme once o bitmeli....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information