altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgiyi hak ediyorsun sayın abim... key borsa için bulunmaz bir değersin...
Key borsaya ilk kayıt olurken seni ve BaBo yu gördüm burda sonra kayıt oldum sizi görünce... BaBo yu zaten bi şekilde takip ediyoduk emme... senin güzel yorumunu takip ücün...;)
sonra Keyborsayıda sevdik .. buradaki diğer dostlarıda...k26
hosgeldin bitanem....
buradaki usaglarin hepsi suzme kalite borsacidir....FNT ve digerleri....saysam bitmez...burada kalite ve bilgi suzulur....ve buradan diyer forumlara yayilir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu,
Size teşekkür etmekten başka elimizden bişey gelmiyor
Şu an verebileceğimiz en kıymetli şey bu,
Sizin verdiklerinizin yanında pek bişey ifade temese de, yine de teşekkürler
bana en degerli seyi veriyorsun....motivasyonu....
lem biraz agzim pis...kibar degilim...delianlik raconu diye kabul edin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
abi, senin ve babo abimin sayesinde ufkumuz genişledi valla.sağolasın.ben senin en çok bilgi yönünü benimsedim.bu eşsiz bilgi birikimiden biraz olsun faydalanabildiysem ne ala...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosgeldin bitanem....
buradaki usaglarin hepsi suzme kalite borsacidir....FNT ve digerleri....saysam bitmez...burada kalite ve bilgi suzulur....ve buradan diyer forumlara yayilir....
Yorum
-
2012 yili ve borsalar....
OLUSMUS ORTAK KANAAT SU....borsalar gocecek.....2012 felaket olacak....herkes bu konuda hemfikir....
guzuda derki....hadi lem kerizzler....tam tersine cikacak....
peki neden guzu boyle dusunuyor....
1...soyulmus ve borclandirilmis devletlerin paralari UCMADI...BIRILERININ ELINDE BUNNAR...
2...Soyulmus ve borclandirilmis devletler iki guruba ayrilir...
2-a....parasi rezerv para olan soyulmus ve borclandirilmis olanlar....dolar...euro...yen...pound....
2-b....parasi rezerv olmuyanlar....
COZUM...
2-A....REZERV parasi olanlar batmaz...para basar ve verir...bu parayi alan bankalarda kolletaral olarak ulke bonolarini verir....avrupa bu ise basladi bile...
2-b....REZERV parasi olmuyanlar ise....DEVALUASYON YAPAR....turkiye gibi....
BU IKI COZUM DEVREYE GIRDIMI....GERIYE BI SORUN KALIYOR....
o sorun su....devletleri soyarak birilerinde toplanmis bu para...dolarda...euroda...yende ve poundda....
bu para tek seye bakar....DEGERINI YITIRMEMEYE BAKAR...SKENDER BU PARAYI ALDI...BUNUN DEGERLI KALMASINI ISTER....
oyleyse....rezerv paralar arasinda kararli bi denge kurabilirse....
2012 de....
bu kararli denge ile....SKENDER TUM PIYASALARI FISEKLER.....
buda soyle olur...2012 ilk uc ayda haberler iyice kotulesir ve fekat borsalar gidim gidim yuzde 25 cikar....kimse korkudan mala giremez bu donemde...ikinci uc ayda haberler iyilesir....herkes agir agir borsaya gelirken...ikinci yuzde 25 cikis olur ve MAL GENE YIKILIR....
tahmin ediyorum...tum basinda...tum forumlarda amerika dahil....BENDEN BASKA BUNA INANAN YOK SU ANDA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
FURGUNUN ZAMANLAMASI ISE...
rezerv paralar arasindaki karali dengede ve bu dengeyi dogru tahmin etmede...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ve gercek ise sudur...finansal piyasalarda....
suruyu yonlendirmektir....bunu yapacaklar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yonetilen ve yonlendirilen bi dunyada yasayan bizler....hep imkansiz olanin pesinde kosmaliyiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bilinen ve ogrenilmls olan....artik degersizdir....bilinen ve ogrenilmis olanin....surekli pompalanmasi ise....yapilmakta olanin saklanmasidir.
biz saklanana kosarir....BILINENE DEGIL.
BU VESILE ILE....mutlu yillar dilerim ....usaglar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
elektrinkli araba çıkıyormuş piyasaya. batarya ve dolum ile yine sisteme köle olunacak. Yok öyle ben fosil yakıt kullanmıyorum baralar skenderin eline geçmeyecek demek. O , düzeni yine kurup göstermelik çevreci mantık ile yine kendisine batarya olarak ve doldurarak köle olacak insanlar oluşturacak. Bazıları da hem çevreci olup hem de barasının skendere gitmediğini sanacak. İçtiğin koladan rakıdan tut, kullandığın cep tel ve yakıta kadar her para bir şekilde skendere döner orada birikir. Ne zamanki bu düzene isyan edecek veya sistem dışına çıkmak isteyecek biri var o paraların ufak bir kısmı ile oraya da demokrasi getirilir.
Kapitalist düzen sınırları çok geniş bir hapishane gibidir, onlar ne derse onu yapar, taş kırdırırsa kırar, ray döşettirirse ray döşersiniz ve o size neyi layık görmüşse onu yersiniz... Amma bu hapishane o kadar güzel dizayn edilmiştir ki içinde türlü türlü güzel gacılar, arabalar, yatlar katlar ne ararsan var. Büyüye kapılıp dışına bile çıkmak istemez insan. Sistemin dışında ise kuzey kore gibi ülkeler var, kimse yaşamak dahi istemiyor orada. Orada kapitalizm yok ama köle olmak yok mu var tabi ki... Sistem değişse de herkes bişekilde bişeylere, bazı kişilere köle durumunda.
kölelik herhalde ruh bedenden ayrılmadan da bitmez gibi.
Neyse madem sistemin içindeyiz, o gacılar, yatlardan katlardan pay almaya çalışalım bari
Yorum
-
b....REZERV parasi olmuyanlar ise....DEVALUASYON YAPAR....turkiye gibi....
Sn.kuzu dolar/tl'deki beklentiniz nedir?
yani sizce nerde olmalı aslında?
MB başkanı konuşuyor,
*BAŞÇI: ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DÖVİZ SATIM İHALELERİNDE MİKTARI DAHA DÜŞÜK TUTMAYI ÖNGÖRDÜĞÜMÜZÜ DE İFADE ETMEK İSTERİM
Tcmb/bascı:kur hedefımız yok
bu arada paylaşımlarınız için teşekkürler.
Yorum
-
sevgili sonperde...
cevap paralar arasi dengede yatar dedim....bizim parada da bi hedef var tabii.....
fekat...bunu simdi aciklamak istemem....yayilir ve ben furgun yapamam....
bu ayni zamanda....ZAMANLAMAYI BELIRLIYEN UNSURDUR....
emme....eyleme girersem....gercek mal alma...vob degil....anlaki kafamdaki olmustur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum