altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • boş
    Aktif
    • 02 Aralık 2008
    • 253

daha öncede yapmıştı bunu, can çıkar huy çıkmaz hehhehe,
    bari istanbulda dünya gözüyle bi görsek...
    2012 de boğa piyasası başladığında gelir artık, ayı piyasasında çok rahatsız olan vardı ama boğa piyasasında rahatsız olan az olur.
    Hep beraber kuzeye çıkarız laf söz olmaz, kuzuda rahatça gıvraşır durur.
    Hoş sohbet derin adamdı kuzu, bence hiç pozisyonunu yazmadan sadece makro projeksiyon üretse bile bize yeterdi.
    Dinlemesi öğrenmesi bizim için zevkti.
    Hep derim borsada herzaman uzun vadede bulunmak orta zeka seviyeleri için şarttır. Kısa vadede başarılı olmuş kişi sayısı yok denecek kadar azdır.
    Bu az adamlar arasında kuzu efsanedir. Kısa vade için üstün zeka bilgi analiz yeteneği gerekir.
    Üstelik sürekli bunu yapmak ancak genel müdür olan sıkı dot gerektirir. kısaca zor yani. Siz siz olun bu kısa vade işlerinden uzak durun, Uzun projeksiyonlar yapın yatın huzur içinde işiniz barkınızla meşgul olun.
    Sevgili kuzuya herşey için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum, umarım bizleri kırmaz babo ile birlikte bir gün kumkapıda birlikte oluruz, inşallah
    yolun açık olsun Sn Kuzu
    syg

Yorum

• labtek
      Tecrübeli
      • 11 Ekim 2009
      • 505

Kuzu ya bir maske bulun neme lazim...
      Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• manif
        Matematikçi
        • 16 Ağustos 2011
        • 752

gençler muhtemelen kumkapı yaparsak sadece babo abiyle yapacağız.
        kuzu abimiz işleri sebebiyle tc'ye gelemeyecek.
        malesef :(
        grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• ainos
          Aktif
          • 27 Temmuz 2011
          • 323

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          degerli kardeslerim....

babo ile birlikte....2010 kasimdan beri kefereden ogrendigimiz bilgileri sizinle paylastik....

ve soyledigimiz yazdigimiz seyler hep gerceklesti....

benim acimdan islevim bitti....

insanlar zararda....ve bu topikler onlarin kotu hissetmelerine sebeb oluyor....

istedigim hep suydu...agir ve asagilayici yazilarimda....TURKUN FURUSKAN EVLADININ....kendini bilgiyle donatmasi....

skenderin egitip forumlara saldigi....bilgisiz ve bilgisiz oldugundanda bihaber kisileri okumamasi......

bu arada...sert ve dobra bi karekterim oldugu ucunde....kirici olurum hep...

babo oyle degildlr...o kibardir....

BU TOPIGI IZNINIZLE KAPATMAK ISTIYORUM.....

cok zararda insan var...ben burada dugun yapamam artik ve maksatda hasil oldu zaten....

sevgiler....kuzu....yalniz ve sert delianli....

hoscakalin guzel kardeslerim.

Bu yazıyı beğenmedim tuşu yok mu yaw??
          Herşey için teşekkürler ama bizleri bırakma yaw, keyifle okuyor uyguluyorduk....

Yorum

• saseryu
            Yeni Üye
            • 17 Ağustos 2011
            • 46

Bende bundan korkuyordum, tam yararlanmaya başlayacaktık, ışığımız kararacak, bende beğenmedim bu yazıyı, acaba tam olarak hangi sebepten ötürü bu kararı aldı...sebep olanı elime geçirirsem k24

Yorum

• süphan
              Aktif
              • 12 Temmuz 2011
              • 379

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              turkiyedeki altincilara....guneriye yazarim o dagitir....

lem gacilari hazir edin....geleorum....
              sn kuzu
              guneri kim,ne dağıtacak
              siz nereye
              bu topiği mi kapatıyorsunuz,tamamen mi gidiyorsunuz
              yapmayın etmeyin,yazıktır günahtır:040:

Yorum

• süphan
                Aktif
                • 12 Temmuz 2011
                • 379

gideceğin yere bizi de götür
                sorana başımın belası dersin...

ya bizi de götür
                ya sen de gitme...

Yorum

• süphan
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2011
                  • 379

sizi her gidişinizde bulana kadar;
                  hem çok uğraşıyoruz hem aylar geçer,
                  siz yokken bekliyor makus bir kader
                  skender bize ölümden ölümler seçer

Yorum

• dursuneee
                    Yeni Üye
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 26

Sevgili Kuzu abi, bizi böyle sahipsiz bırakmayacağınıza inanıyorum. Bu topik olmaz başkası olur ama sizi hergün takip ediyoruz pozisyon açabilmek için. Böyle bırakırsanız resmen kör oluruz ve eldeki zararla stresi yaşamaya devam ederiz. Sizin bizi bırakma nedeniniz birkaç kendini bilmez yorum olmamalı, Ha derseniz ki kazandırıyorum diye skender ve pala tehdit ediyor, o zaman da tüm forum olarak akında yanında olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, Geçici süre ile YALNIZ KY'ler...

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

hıh şimdi oldumu bu kuzu gitti danasız buzağı gibi kaldım ortada..

ben inanmıyorum köküyle başıyla gittiğine adamın adı çakal değil ki kuzu dönecek İnşallah

Yorum

• wo1
                        Barbaros
                        • 28 Eylül 2011
                        • 19

gitme yaf , akıncılar gitmez öyle hemen, çarpışmadan caymazlar

hadi daha biz yetişecez öğrenecez ,skendere dalacaz
                        Kaptan-ı Derya barbaros
                        yatırım tavsiyesi değil
                        sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• caglarts
                          Aktif
                          • 06 Eylül 2011
                          • 223

Yahu ben mi yanlış anlıyorum. Kuzu gidiyorum dememiş ki. Sadece bu başlık kapansın demiş. Görevini tamamladı demiş.

Gerektiğinde yazar.

Yorum

• dguauo
                            Yeni Üye
                            • 24 Nisan 2009
                            • 41

Sayın KUZU sizi büyük bir merak ve keyifle okuyorum çok az insanın bu kadar güzel tahlil edebileceği güzel makro yorumlarınızı bizle paylaştığınız için de çok teşekkür ederim
                            Umarım bundan sonra da yazılarınızı okumak kısmet olur

Yorum

• TALEBE
                              A-YI
                              • 24 Ekim 2010
                              • 1221

erol.erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Skender, altın satıyorsa dünyayı yönetemez. Zaten yönetemiyor. Dünyanın heryerinde çarşafa doladı.

Altın yatırımcısını kimse silkeleyemez. Gerçek altın yatırımcısı(diğer forumda epey var) fiziki altın alır, kağıtla, kaldıraçla işi olmaz.

Ben bugün hiç 1400'e falan düşmesini beklemeden, benjamin satıp tekrar alıyorum.

Bir daha nerede bulunur?
                              GOLDcu abi......
                              öteki köyde bir yazı gördüm.........

Gartman: Altın ayı piyasasına giriyor2008 yılı emtia düşüşlerini önceden tahmin eden ekonmist Dennis Gartman, altının ayı piyasasına girmekte olduğunu iddia etti
                              Ekonomist Dennis Gartman'a göre altın ayı piyasasına giriyorken külçe pozisyonlarını nakte çevirmek isteyen piyasa oyuncuları sebebiyle de altının onsunun 1475 doların altını görmesi çok kolay. Eylülün başında 1,921.15 dolar rekorunu kıran altının onsu sert bir şekilde yakın zamanda 1.650 doları gördü.

"Gerçek bir ayı piyasası başlarken boğa piyasasının ölümüne şahitlik ediyoruz." diyen Gartman, "Eylülün başından beri altın yeni bir yükseliş yakalayamadı. Her bir yükseliş bir önceki yükselişin altında kaldı ve Çin'in geçtiğimiz haftalarda agresif altın alımları yapmasını beklemiyor oluşumuza rağmen şu an biz de yeni ara düşüşün bir önceki düşüşün altında kaldığını görüyoruz." açıklamasında bulundu. 2011 yılının ilk 10 ayında Hong Kong'tan Çin'e giren toplan altın miktarı 286.8 tona ulaşırken bu rakam bir yıl önceki rakamı 3'ten fazlasına katladı. Bu alımların altın fiyatlarını uçurması beklenirken altın derinlere daldı.

"Traderılığın en eski kurallarından biridir: Yükseliş haberlerine cevap vermeyen ya da veremeyen bir piyasa boğa piyasası değil ayı piyasasıdır." diyen Gartman, "Bu haber tamamen bir boğa piyasası haberiydi fakat ayı piyasasıymış gibi tepki geldi." yorumunda bulundu.

Gartman, altına geçtiğimiz haftalarda verilen psikolojik zarar ve hazırlıksız yakalanılan long pozisyonlar sebebiyle toptan satışların gerçekleşebileceğini düşünüyor. Gartman'a göre altının söz konusu seviyelere düşmesi çok fazla zaman almayacak.

Yorumunu bekler saygılar sunarım..

talebe AYI
                              Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• TALEBE
                                A-YI
                                • 24 Ekim 2010
                                • 1221

bıkmış abi...

dipte adın yazıyor.... türkiyeye geldin galiba..... hoşgeldin.....
                                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information