altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu abi bana da bir ışık tut ben acemiyim.. skender e genç yaş ta düdük olmayayaım.. TL demi kalayım sarı kızamı döneyim abim benim

sari kizla ilgili son yorumumu sevgili liano koymus...soruna cevap vermem suctur...yatirim danismanligina girer o...

soyle soyleyeyim...benim yorumlarim altinin ons fiyati yani uluslararasi fiyatla ilgili hep...ic piyasayla ilgili degil...

cunki...

disarida altin fiyati duserken iceride tl bazlida fazla dusmez ...neden...cunki o anda tl dolar kuruda artiyor....fiyat parelel degil....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

usaglar...

67 500 skenderin ekimden araliga gecerken 140 000 kontrattaki INDIRGENMIS FIYATTIR...bu simdi 66 800 de...dunki shortcu katliamiyla....

biz haysiyetli insanlariz...skenderin karinda gozumuz yok...3000 puan alir cikariz...zinhar acgozlu olmuyacaksin bu iste...korkaklik ve acgozluluk OLDURUR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

SIZLERI KIRAMIYORUM...

Yogun olmama ragmen...usaglarda gotursun deyip geri geliyorum...

lem...omrumu yediniz durzuler....emme hakediyorsunuz...beni seviyorsunuz.

sevgiler,,,,benim yigit gardaslarim,,,,,

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

unutmayin eski yazilarimi....

dolar kiymatlandimi...dow cikarken biz yatay veya cok az cikariz....

dow yatayken...BIZI KORKUNC SATARLAR...GAFIL AVLANMAYIN....DOWA ASLA GUVENMEYIN....

DOLAR--TL....1.80 USTUNDE KALDIKCA BU BOYLE....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

SKENDER ADAMI YATIRDIMI....boyurtunceye kadar iker.

arasi ve deresi yoktur.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

anadin ni.....

hoscakalin....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI.....

Yorum

• only
                Yeni Üye
                • 10 Eylül 2011
                • 53

Sayin Kuzu,
                Yabancilara mulk sayisi ile ilgili yasa yakinda cikacak deniyor.Bu gayrimenkul piyasasini nasil etkiler dersiniz.
                yazilainizi tekrar okuyabilmak cok guzel,tesekkurler.

Yorum

• dursuneee
                  Yeni Üye
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 26

Kuzu abi, buralardan bi shortlasak mı, bi anda ortalık yeşillendi de

Yorum

• UJI
                    Yeni Üye
                    • 08 Eylül 2011
                    • 19

Allah razı olsun senden kuzu, sayende zararın bir kısmını çıkardım, bizi yalnız koma..

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

Sn Kuzu Liano meslesini anlamadım..

$/ons öngmrünüz nedir acaba ?

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

lem bu ne sevgi seli usaglar....tesekkurler ve begenilere bogulmus bi gul gibiyim....sizde oylesiniz...sevgiler karsilikli....bi furgunun daha ayak seslerini hissedirem...vakti gelince doserim birden ve aniden...supheniz olmasin...

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

Kuzum, uzak diyarlara selam olsun,

Palayi skenderi soymayan fransiz olsun.

Hörmetler usta.

Yorum

• Tnaaa28
                            Analizci
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1334

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            lem bu ne sevgi seli usaglar....tesekkurler ve begenilere bogulmus bi gul gibiyim....sizde oylesiniz...sevgiler karsilikli....bi furgunun daha ayak seslerini hissedirem...vakti gelince doserim birden ve aniden...supheniz olmasin...
                            sevgiyi hak ediyorsun sayın abim... key borsa için bulunmaz bir değersin... Key borsaya ilk kayıt olurken seni ve BaBo yu gördüm burda sonra kayıt oldum sizi görünce... BaBo yu zaten bi şekilde takip ediyoduk emme... senin güzel yorumunu takip ücün...;)

sonra Keyborsayıda sevdik .. buradaki diğer dostlarıda...k26
                            " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• liono
                              Tecrübeli
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 420

Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sevgiyi hak ediyorsun sayın abim... key borsa için bulunmaz bir değersin... Key borsaya ilk kayıt olurken seni ve BaBo yu gördüm burda sonra kayıt oldum sizi görünce... BaBo yu zaten bi şekilde takip ediyoduk emme... senin güzel yorumunu takip ücün...;)

sonra Keyborsayıda sevdik .. buradaki diğer dostlarıda...k26
                              Aynen .... +1... Herşey Babomuz ve Guzumuz uçun(için)...

Yorum

• kaizer
                                Yasaklı
                                • 08 Ağustos 2011
                                • 162

Kuzu,

Size teşekkür etmekten başka elimizden bişey gelmiyor

Şu an verebileceğimiz en kıymetli şey bu,

Sizin verdiklerinizin yanında pek bişey ifade temese de, yine de teşekkürler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information