alalim o zaman 1000 puan kar....zabah actik....tas attik kolumuzmu yoruldu...biraz uykusuz kaldik....
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bankalar arası dolar kurunda en iyi alıcı konumunda olduğunda JP Morgan alıyordur. Sonucu burdan çıkarıyorlar...k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu
diğer forumda hep şey diyorlar... bu gelen dolarları jpmorgan alıyor diye
1.bunu nerden görüyorlar? hangi ekran
2.eğer bu doğruysa cengiz hanın komutanları dünya üzerinde kriz çıkarmaya oynuyor demek değil mi
Yorum
-
short kapandi 1100 puan cebe alindi....63 100 long oldum....
neden....
cunki....ayu surusunun tamami kesilmedi henuz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bendeki simulasyon....buradan 65 100 e kadar gider diyor....
o zaman ilac yapmak ucun dahi birak ayuyu yawrisi dahi kalmaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
k3...
altinda longum...newyork acilir acilmaz karimi alip shorta gececem....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
altini kapattim...short olmadim emme....1620 lerde gozum....tilki avinda durzu yarim saattir...kari aldim...ne olur ne olmaz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
altini 1512 den 1620 lere basti...1595 lerde....bi hamle yukari yaparsa....hedef 1400 ler....o hamlede short....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bazen çok basit bir gerçek... aslında çoğu şeyi değiştiriyor...
bazı yeni basit şeyler aklıma geliyor ve bunları yazsam muhtemellen gülerler bana burda diyorum...
mesela eğitimin bir parçası olarak, endeksi dolarla ters, veya endeksi altınla doğru korelasyona sokuyo skender
bununla sürekli eğitiyor sürüyü...
sonra bu korelasyona yapışmış sürüyü görünce ve zamanı gelince... onları kesiyor.. ben bunu görüyorum
ve bu da sizin değişinizle anomaly oluyor..
bu aslında ağır silahtır skenderin öyle görüyorum... her zaman kullanmıyor bunu
şimdi mesela altın düşerken borsayı yukarı çıkaracaksa... ağır silahını kullanıyor demek ki..
bu aşamalar vurgun fırsatlarıdır sizin deyişinizle, doğru tarafta olabilirsen...
yeter ki bu korelasyon dillendirilmeye başlansın sürü arasında..."the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
cikisin duzeltmesi yuzde 50 FIBO dur....su anda orada....o yuzden longa gectim....cikmazsa kotu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2 sebepten dolayı çıkacağını düşünüyorum
1. mc saatine tepeden değil, aşağıdan girdi
2. kademelerdeki birikimin üstüne değil, aşağısına yaylandı
ve bonus
3. ne zaman böyle rahat olsam genelde ters köşe olurum... yani *** indikatörü alarm veriyor şu anda... görecez"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 sebepten dolayı çıkacağını düşünüyorum
1. mc saatine tepeden değil, aşağıdan girdi
2. kademelerdeki birikimin üstüne değil, aşağısına yaylandı
ve bonus
3. ne zaman böyle rahat olsam genelde ters köşe olurum... yani *** indikatörü alarm veriyor şu anda... görecez
guzel degerlendirme,,,,afferim,,,,
11 400 ILAVE KONTRAT ACTI....LONG YONUNDE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum