altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guneysu
    Rize
    • 01 Mart 2009
    • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TURKIYE KARISTI USAGLAR....

buyuk bi olay....bir ulkenin genel kurmay baskani teror orgutu kurmus ve yonetmis ve tutuklanmis...

o ulke bitmistir.

kapattim pozizyonlarimi....
    700.ooo kişilik bir Terör örgütü ile ülkeyi ele geçiremedi ise artık bir şey olmaz

uçakları, tankları, her türlü silahı varken bir şey olmadı...
    !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• pit
      Katılımcı
      • 09 Eylül 2011
      • 161

söylenecek çok şey varda söylenmiyor nedense... Hizbullah terör örgütünün lideri tutuksuz yargılanırken 65-70 yaşındaki emekli generaller sözüm ona teröristlermiş diye tutuklu yargılanıyor.
      S.çayım böyle yargının, adaletin içine........

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

Askerdeki evlatlarımızda şimdi Terör örgütü üyesimi oluyor acaba..

sicillerine işlenecekmi, artık devlet kapısında işde yapamazlar..

pişmanlık yasasından faydalanamazlar mı.. PKK gibi...

aklımda yüzlerce soru var, işin içinden çıkamıyorum....
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3006

adalet denilen şey göreceli bir kavram, kimi zaman başbakan asar, kimi zaman general tutuklar.
          bilinmeyen ise ordudan gelecek tepki, korkutan ve sattıran bu.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ainos
            Aktif
            • 27 Temmuz 2011
            • 323

Bu ülkede adalet filmlerde oluyor...

Yorum

• pit
              Katılımcı
              • 09 Eylül 2011
              • 161

bu resim manisanın yunan işgalinde çekilmiş bir resim. Resimde yunan askerlerinin yanında 3 adet vatan haini de görünmekte. Sn kuzunun birkaç hafta önce çalı dibinde saklanıyor dediği tiplerden. Ama bu saklanmayıp bilakis destek içerisindeler gibi...

Yorum

• saseryu
                Yeni Üye
                • 17 Ağustos 2011
                • 46

tarihinin 2. vakasıymış bu olay, iş siyasi çıkarlara bu kadar dökülmemeli yazıklar olsun...
                bu arada eyi zarar yazdık breh, ama inş. çıkaracağız bu zararı değilmi kuzu üstad?

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

son aldigimiz kari geri verdik....para onemli degil bu durumda....

distan bakildiginda....olanlar....turkiyede para tutmanin akil isi olmadigini soyluyor....

bu nedenle....kapadim.

herkes bu nedenle kapar ve parayi transfer eder....kaos bu cunki....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

padisahimiz 2 ci mahmud....yeri cennet ossun....ha ha ha....

avrupalilarin baskisi ile YENICERI ocagini kaldiriyor....hepsini davutpasa kislasinda yok ettiriyor....yil 1820....

hemen yunan isyan ediyor....ve bagimsiz oluyor...ve ardindan digerleri....pespese....lesker yok hepsi olu....

ruhu cennette ossun....orduyu kokunden kaldirmisti....bektasi ve mevlevi tekkelerine naksibendi seyhlerini atamisti....

osmanli kurtulmustu....

ogun bugun buyuyerek dev bi ulke hal;ine geldi ve ortadoguyu yonetir oldu....ha ha ha
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hanXX
                      Yasaklı
                      • 13 Aralık 2010
                      • 58

Büyüklerimiz PKKyı gerilla makamına atayınca tabii ki terör makamı boşaldı oraya da TSKyı atadılar.Ben bilmem büyüklerim bilir diyen Torinolu şaban aklıma geldi.Hakkaten büyüklerimiz biliyor bu işleri.!......

Yorum

• erol.erdem
                        Yasaklı
                        • 16 Aralık 2009
                        • 83

Burada altınla ilgili bir grafik var. Belki faydası olur.

Yorum

• deniz
                          Yasaklı
                          • 07 Haziran 2009
                          • 47

Kuzu sen uzak limanlardan pozisyon açıp- kapatarak bu kadar etkileniyorsan, bizler bu fırtınaya tutulmuş geminin içinde yaşayanlar naapsın. Üstelik gemideki yolcular 3 gruba ayrılmış herbiri ayrı rotayı işaret ediyor.

Gemi batacak, yolcular boğulacak mıyız endişeleri içinde.......

Keşke hayat sadece para kazanıp kaybetmekten ibaret olabilseydi buralarda da.....

Yorum

• boş
                            Aktif
                            • 02 Aralık 2008
                            • 253

sn kuzu tam sana göre bi ortam, stratejin gereği % 25 daha sokarsın diye düşünmüştüm aslında, herzaman dışardaki unsurlar mı yaratacak kaosu, içerdekilerde bizim neyimiz eksik dediler herhalde hehhehe
                            )
                            kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            son aldigimiz kari geri verdik....para onemli degil bu durumda....

distan bakildiginda....olanlar....turkiyede para tutmanin akil isi olmadigini soyluyor....

bu nedenle....kapadim.

herkes bu nedenle kapar ve parayi transfer eder....kaos bu cunki....

Yorum

• wo1
                              Barbaros
                              • 28 Eylül 2011
                              • 19

furuskan akıncı dayı

neden short acmıyoruz , pala bu durumu(kaos) degerlendırecekse ?

babo amcanın kulakları çınlasın altın vurus yakıındır
                              yatırım tavsiyesi değil
                              sürç-i lisan ettiysek affola

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

wo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                furuskan akıncı dayı

neden short acmıyoruz , pala bu durumu(kaos) degerlendırecekse ?

babo amcanın kulakları çınlasın altın vurus yakıındır

diyelim shortu actik...kaos surdu...borsalar kapatildi....shortu nerede kapiyacan...borsa yok ki...bakiniz arjantin....gitti paranin tumu....

turkiye artik guvenilir bi ulke degil....PARA DURMAZ ORADA...KACAR...

BEN ONU YAPIYORUM...parami transfer ediyorum....dow da oynarim....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information