Geçmiş olsun abi sevindirdin bizi. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
büyük geçmiş olsun ABİbikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar merhaba,
Dr ile rendavumda, dr alinan parcanin temiz ciktigini bana bildirdi.
Rahmetli babamin genc yasta (benim yasimdaydi) habis hastaliga yakalanmasi ve kolonoskopi sirasinda parca alinmasi beni derin endiselere itmisti. Tahlil neticesinin 3 haftadan daha sonra gelmesi ise dogal olarak tarifi imkansiz bir stress yaratti.
Gerek ozelden gerekse buradan arkadaslar surekli tahlil neticelerini sordular, bu biopsi durumumun burada yazilmasi, Topik harici yazismalara neden olmasi dolayisi ile verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.
Tesekkur ederim.
çok sevindik bu güzel habere
Yorum
-
Geçmiş olsun abi, çok sevindim... Allah sağlık sıhhat versin.:081:bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaslar merhaba,
Dr ile rendavumda, dr alinan parcanin temiz ciktigini bana bildirdi.
Rahmetli babamin genc yasta (benim yasimdaydi) habis hastaliga yakalanmasi ve kolonoskopi sirasinda parca alinmasi beni derin endiselere itmisti. Tahlil neticesinin 3 haftadan daha sonra gelmesi ise dogal olarak tarifi imkansiz bir stress yaratti.
Gerek ozelden gerekse buradan arkadaslar surekli tahlil neticelerini sordular, bu biopsi durumumun burada yazilmasi, Topik harici yazismalara neden olmasi dolayisi ile verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.
Tesekkur ederim.
Yorum
-
Hakkaten de boyle saglik siteminin...polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHele şükür...(hem sonuçların iyi çıkmasına hem de sonuçların nihayet verilmiş olmasına...böyle sağlık sisteminin...)
Allah sağlıklı uzun ömür versin abi...
Gelmisini, gecmisini ve ddahi gelecegini.. n grafigini cikartmak lazim.
Yorum
-
US$ bazli banka endeksimiz..
Bu Bankacilik endeksimizde olusmaya baslayan bir TOBO olusumuna dikkatinizi cekmek isterim??
(TOBO dipte olmazmi abey? gibi sorulariniz filan da olacak biliyorum amma yine de erkenden yazayim dedim)
Olurmu? olmaz mi? Olacakmi? Olmayacakmi?? Bunun tartismasini ilerde yapariz.
ANCAK sanal alemde ilk DEFA olarak bu fikri de yazmis olayim!!
Yorum
Yorum