BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde29
    Seyirci Üye
    • 21 Haziran 2011
    • 54

doların hedefi belli öyle yada byle 2'nin üstü,

mb'nin buradaki tek derdi ağır ağır çıksın, hızlı bir çıkışta panik yapabilir piyasa,
    o yüzden sadece biraz gaz kestirdi diye düşünüyorum.

Yorum

• dursuneee
      Yeni Üye
      • 18 Ağustos 2011
      • 26

Sevgili Babo ve Guzu sayfayı ziyaret etmiyorlarmı artık :(

Yorum

• labtek
        Tecrübeli
        • 11 Ekim 2009
        • 505

Sevgili Bikmisbroker. Kolonoskopinin sonuclarini almis oldugunuzu düsünüyorum. Sizden hic bir sey duymamis olmamiz tedirgin edici. Umarim negatif hic bir sey yoktur. Bir kisa bir seyler yazarsaniz cok memnun oluruz.
        Sevgi dolu selamlarimla.
        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• polat55
          Tecrübeli
          • 09 Temmuz 2011
          • 539

labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sevgili Bikmisbroker. Kolonoskopinin sonuclarini almis oldugunuzu düsünüyorum. Sizden hic bir sey duymamis olmamiz tedirgin edici. Umarim negatif hic bir sey yoktur. Bir kisa bir seyler yazarsaniz cok memnun oluruz.
          Sevgi dolu selamlarimla.
          Sonuçları iyi çıkmıştır ve bunun şerefine şöyle güzel bir tatil yapayım demiştir diye düşünüyor/umuyorum...
          Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

Ne dolar ne de altın para kuzuda!
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• BottleNeck
              Yeni Üye
              • 09 Ağustos 2011
              • 26

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ben de radikalde okudum:
              http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=80

Bütün dünya kuzuyu tanımış artık.
              Sayın kuzu o yüzden mi ortadan kayboldunuz?

Yorum

• only
                Yeni Üye
                • 10 Eylül 2011
                • 53

Radikal'deki haberi gören herkesin aklına aynı şey gelmiş galiba !!

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

kolu bacağı para etmiyormu sadece pirzolasımı
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• boş
                    Aktif
                    • 02 Aralık 2008
                    • 253

Yorum

• boş
                      Aktif
                      • 02 Aralık 2008
                      • 253

Yorum

• zoro
                        Seyirci Üye
                        • 09 Ağustos 2011
                        • 65

BaBo abi senden güzel haberler bekliyoruz, en azndan selamını esirgeme..
                        Sevgili Kuzu; sen de işlem yapmıyorsan bile yaz lütfen.. Özletmeyin fazla..

Yorum

• kenanji
                          Katılımcı
                          • 30 Haziran 2009
                          • 136

sayın boş'un yolladığı grafik sanırım "kuru yük tasımacılığı" hakkında..daha önce benim gibi o grafiklerden birşey anlamayanlar için yazayım dedim.)

bir indikatör gibi birşey .öncü birşey..

"deniz kargo taşınmasında kote edilen fiyatları toplar ve günlük ortalama fiyatları yayınlar"

surada biraz bilgi var.

bu endeksin ne demek olduguna bakarken aklıma kayışdağı erenköy gümrüğündeki trafik aklıma düşüverdi.

bilenler bilir o yol üzerinde bazı zamanlarda cok yoğun trafik olur.cunku tırlar otopark parası vermemek icin sağlı sollu parketmislerdir.kimi zaman 3 serit olan yol park eden tırlar sayesinde 1 serite inmistir. o bölge 1994 öncesi bir kaç yıl tır park etmelerine maruz kalmıstır..ecevit dönemi kriz öncesindede yoğunluk yasanmıstır.

o dönemde sağlı sollu parkeden tırlar genelde yabancı plakalı tırlardı..sadece aracın plakasına bakarak ithalatmı ihracatmı oldugu kolay anlasılamaz ama önceki tecrübelere bakarak bir fikir verir.

son 2 yıldır yine o bölgede bir trafik yoğunlugu var..karşısında yapılan resicence danmidir..yoksa tarih tekerrür mü ediyor bilemem.

Yorum

• guvence
                            Yeni üye
                            • 25 Mayıs 2011
                            • 3

Arkadaş,
                            nereye gitti bu forumdaşlar ne rex kaldı.ne kocamankuş.

Yorum

• snowdrop
                              Yeni Üye
                              • 30 Aralık 2010
                              • 9

ti(rex) her zaman gelmez zaten...

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayın boş'un yolladığı grafik sanırım "kuru yük tasımacılığı" hakkında..daha önce benim gibi o grafiklerden birşey anlamayanlar için yazayım dedim.)

bir indikatör gibi birşey .öncü birşey..

"deniz kargo taşınmasında kote edilen fiyatları toplar ve günlük ortalama fiyatları yayınlar"

surada biraz bilgi var.

bu endeksin ne demek olduguna bakarken aklıma kayışdağı erenköy gümrüğündeki trafik aklıma düşüverdi.

bilenler bilir o yol üzerinde bazı zamanlarda cok yoğun trafik olur.cunku tırlar otopark parası vermemek icin sağlı sollu parketmislerdir.kimi zaman 3 serit olan yol park eden tırlar sayesinde 1 serite inmistir. o bölge 1994 öncesi bir kaç yıl tır park etmelerine maruz kalmıstır..ecevit dönemi kriz öncesindede yoğunluk yasanmıstır.

o dönemde sağlı sollu parkeden tırlar genelde yabancı plakalı tırlardı..sadece aracın plakasına bakarak ithalatmı ihracatmı oldugu kolay anlasılamaz ama önceki tecrübelere bakarak bir fikir verir.

son 2 yıldır yine o bölgede bir trafik yoğunlugu var..karşısında yapılan resicence danmidir..yoksa tarih tekerrür mü ediyor bilemem.
                                bende ek bilgi vereyim, benim birader gemi kaptanı, halihazırda petrol ve türevleri ile kimyasal taşıyor, furya vardı tankerde, şimdilerde kuru yüke talep varmış. Hatta o da kuruyüke geçerim yakında diyor. Tankerde maaşlar navlunlar yüksek diye fazlaydı, kuruyükte azdı. Şimdi durum kuruyük lehine gelişiyormuş. Bu demektir ki petrol ve türevlerine talep daralıyor (bir süre petkime uzaktan bakmak lazım anlamına geliyor bu), demir-bakır cevheri, bilumum tahıl, kömür vs. talebi artıyor demektir.
                                demir-bakır-alüminyum fiyatlarını takip etmek lazım.
                                grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

Working...
                                X

Debug Information