delidayim Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
+2oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster+1 , BaBo abi, son durumlar nedir?
Güzel haberler bekliyoruz ABİ,Pul para; para pul olur.
Yorum
-
İyi çıkacak, iyi çıkacak...Allah'ın izniyle...TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster+2
Güzel haberler bekliyoruz ABİ,Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Henuz laboratuardan bir cevap gelmemis.delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi nasıl durum,iyidir inşallah haberler,merak ettik
Netice gelince beni arayip bilgilendirecekler.
Bekliyorum.
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHenuz laboratuardan bir cevap gelmemis.
Netice gelince beni arayip bilgilendirecekler.
Bekliyorum.
Sayın Babo, inşallah her şey yolunda gider, Hızır yardımcınız olsun değerli dost, dualarımız seninle.
Yorum
-
Arkadaslar yapmayin, etmeyin gozunuzu seveyim yaw..Buraya yapistirmadan evvel hic olmazsa bi okuyun "bu nedir" diye... Hani ufurmenin de bi limiti olmali, dimi? Hangi bankaymis abi o, tek hissesi 450 milyar euro eden?cnidre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.....Patra'dan olan Superzengin Artemis Soras eski Oriental Bank'tan 40 hissesinin bulunduğu, herbir hissenin bugünkü değeri 670milar € olduğu söyleniyor.
Bunun anlamı ise Yunanistanın borcu olan 450miliar€ tek bir hisse ile ödenebileceği ifade ediliyor. 40 hissenin toplam değeri ise yaklaşık 30trilyon€ olarak belirtiliyor.....
Yaw gecenin bu saatinde bile insana belesh espri var bu keyborsada..Boyle bi forum sevilmez mi hic.....

slm ile,
freesky
PS: Bunu haftanin fikrasi bolumune de koyabilirmiyiz izniniz olursa?
Yorum
-
58500 den ilk sinyal geldi sat için tetikte oturayım masayaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson durumda
dün gelen saatlik al halen daha devam etmekte 58300-58700 dirençleri bana göre savrulmasıyla 59
57600 destek
seans sonu yorulabilir
Yorum
-
5te 1 oturduğum masada pozumu 5te 3 e çıkardım hayırlısıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster58500 den ilk sinyal geldi sat için tetikte oturayım masaya
şuan 59300
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson durumda
dün gelen saatlik al halen daha devam etmekte 58300-58700 dirençleri bana göre savrulmasıyla 59
57600 destek
seans sonu yorulabiliregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5te 1 oturduğum masada pozumu 5te 3 e çıkardım hayırlısı
şuan 59300
en son saatlik al geldi demiş ve yuhardaki grafiğimizi okla gösterdiğimiz yerdeyken göndermiştik
son durumda hernekadar 58900 de tutunmuşsada aşşa eğilim başladı gördüm 58300 destek
Yorum
-
Yorum

Yorum