BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

Al birini VUR otekine Paritesinde ise (EURO/USD) durum; Dipte 1.35 leri tehmin ettik, savrulma ile 1.34 lere degdi, ve simdi de 1.39 daki hedefine yoneldi. Bir muddet sonra tekrar dibi test etsin, sonrasini yine yazariz.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

SUSD/TLparitesinde ise maalesef USD nin atesi sonmuyor.
      Yukarda 1.88-1.89 hedef konumunda. Oralardan bir satis dalgasinin gelmesini beklerim.

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

Vee son olarak da XU100 endeksinin US$ bazli grafigi.. BU Grafige gore, cikislarda duzeltmelerde FIRTINA gibi oluyor!
        Birileri Grafik cizip duruyor! Insallah arada telef olan VOB cu yoktur?
        iMKB de derinlik artiyor filan diye dusunmeyin, %62 si yabancinin elinde olan borsamiz masturbasyon alanina dondu.
        (kelime icin beni mazur gorun, daha iyi uyan bir kelime bulamadim)

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Allah can sagligi verirse, haftaya gorusmek dilegi ile, kalin saglicakla.

Yorum

• kenanji
            Katılımcı
            • 30 Haziran 2009
            • 136

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            O degilde bugun Sari Gaciyi 1.9xx lerden shortlayanlar iyi para yapacaklar..

zengin oldular be yaw

mesic 06.09 da yazılmıs
            Last edited by kenanji; 24 Eylül 2011, 23:52. Sebep: ekleme

Yorum

• asi
              Aktif
              • 05 Temmuz 2009
              • 270

abi hoşgeldin
              gacıda hedefler 1520 civarlarımı.onceki kuzunun tespiti ile aynımı serhin varmı?
              sen de sağlıcakla kal abi

Yorum

• polat55
                Tecrübeli
                • 09 Temmuz 2011
                • 539

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                XU100 de NOT artirimi olayindan sonra ki durum.
                Sidik zoru ile yukariya itelenen borsamizda taslar yerine oturmaya basladi.Olusan TAKOZ once yukari sonra da ASSAGI KIRILDI.
                BU ne zoru ile oldugunun en basit belirtisidir.

Abi grafikler için teşekkürler...

Bu skenderi bir yakalasam varyaaaa...k11
                Ula adam takozu yukarı kirdirdiktan sonra aşağı kirar mi???
                Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• ULUSCUTURK
                  Yeni Üye
                  • 22 Haziran 2007
                  • 27

Sevgili Babo yine her zamanki gibi haklı çıktınız endeks dediğiniz noktalardan dönüşüne başladı bu not arttırım mevzusu küçük yatırımcıya mal yedirmek için yapılmış gibi görünüyor
                  Saygılar

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

forumlardan birinde, bi abi paylaşmış hoşuma gitti.

Eski zamanlar.. Dede torunlarını etrafına toplamış, gençlik anılarını anlatıyor..
                    "Bir gün kervanla gidiyorduk. Eşkıya yolumuzu kesti.." Torunlar heyecanlanmış film izler gibi..
                    "Eee!... Dede?.."
                    "Bizi develerden indirip dağa, bir koca mağaraya götürdüler.."
                    "Eee!... Dede?.."
                    "Ellerimizi, kollarımızı bağladılar.."
                    "Eee!... Dede?.."
                    "Eşkıya reisi geldi, sonunda.. Bize teker teker baktı.."
                    "Eee!... Dede?.."
                    "Sonra dedi ki.. Karar sizin.. Sizi ya becereceğiz. Ya öldüreceğiz.." "
                    Eee!... Dede?.." diye haykırmış torunlar, dehşet içinde..
                    Dede başını eğip mırıldanmış.. "Beni öldürdüler!.."
                    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bi denede benden ula sadrazam....

kralin paralari btmis hazine tamtakr....tum para buyuk aristokratlara gecmis....skenderin sistemiyle....

yasaya gore....eger ogul pic ise....babanin tum mali devlete geciyor....

uc aklli adam gelyor....kralim cozumu bulduk....dyorlar....bi kumas yaptk...siz bundan yaplan elbiseyi giydgnzde....pic olanlar sizi ciplak...pic olmuyanlar sizi giyinik gorecek....kral tamam demis ve bunnari saraya almis odullendrmis ve yapin dems...

uc gun sonra adamlar yaptik kumasi demisler....

kral sadrazami gondermis....git bi dene bakalim dogrumu demis....

adamlar sadrazama elleryle kumasi gosteriyor...bak su ortasnda kirmizi guller...bak su kenarlarda altin varaklar var demisler....

sadrazam bakmis bakmis bisey gorememis...adamlarn el ve kol hareketleri disinda....icinden anasina vayyy fahise vayyy yaktin beni....derken aniden kendne gelmis....tabii goruyorum....tabii goruyorumm....altin varaklari...hatta suda tac galiba demis....

gelms krala...kralim tamam...kumas cok guzel...

kral bu kez....kendi gitms....adamlar kumasi gosteryorlar...bak kirmizi guller...bak altin varaklar filan...kral hicbrsey goremiyor...icnden anasina vayyy fahise vayyy ...hemde o kadar korunan haremin icnde....oda hemen toparlanyor...tabii goruyorum...tabii goruyorum deyip....elbseyi giyyor....ve divana geliyor....

emme tum aristokratlar...cok yakisms....altin varaklar...tac....muhtesem demisler...

kralin tepesi atmis....o zaman hadi atlara binin halkin icine ckalim....demis...

halk meydana toplanms....kral ve aristokratlar gelmis....

halk hep bi agzdan bagrmis....KRAL CIPLAK....KRAL CIPLAK dye....

sadrazam krala yanasmis....ben sze demistim devletlum.....HALK PIC....diye....

bakalm bu krizde pic kim....sizce kime yikacaklar tum bu borclari....skender agabeyme deelll herhalde....o goruyor....altn varaklari....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

su anda wasngton toplantsi btti....

tum aristokratlar orada....pic i ariyorlar....hepsi ustu kapali ALMANYA yi isaret ediyor...onerilen tum cozumlerde...bedel almanya tarafndan karslanyor cunki....

oda....lem olummm bende altin varaklari goruyorum diyor emme....nafile....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bi denede benden ula sadrazam....

kralin paralari btmis hazine tamtakr....tum para buyuk aristokratlara gecmis....skenderin sistemiyle....

yasaya gore....eger ogul pic ise....babanin tum mali devlete geciyor....

uc aklli adam gelyor....kralim cozumu bulduk....dyorlar....bi kumas yaptk...siz bundan yaplan elbiseyi giydgnzde....pic olanlar sizi ciplak...pic olmuyanlar sizi giyinik gorecek....kral tamam demis ve bunnari saraya almis odullendrmis ve yapin dems...

uc gun sonra adamlar yaptik kumasi demisler....

kral sadrazami gondermis....git bi dene bakalim dogrumu demis....

adamlar sadrazama elleryle kumasi gosteriyor...bak su ortasnda kirmizi guller...bak su kenarlarda altin varaklar var demisler....

sadrazam bakmis bakmis bisey gorememis...adamlarn el ve kol hareketleri disinda....icinden anasina vayyy fahise vayyy yaktin beni....derken aniden kendne gelmis....tabii goruyorum....tabii goruyorumm....altin varaklari...hatta suda tac galiba demis....

gelms krala...kralim tamam...kumas cok guzel...

kral bu kez....kendi gitms....adamlar kumasi gosteryorlar...bak kirmizi guller...bak altin varaklar filan...kral hicbrsey goremiyor...icnden anasina vayyy fahise vayyy ...hemde o kadar korunan haremin icnde....oda hemen toparlanyor...tabii goruyorum...tabii goruyorum deyip....elbseyi giyyor....ve divana geliyor....

emme tum aristokratlar...cok yakisms....altin varaklar...tac....muhtesem demisler...

kralin tepesi atmis....o zaman hadi atlara binin halkin icine ckalim....demis...

halk meydana toplanms....kral ve aristokratlar gelmis....

halk hep bi agzdan bagrmis....KRAL CIPLAK....KRAL CIPLAK dye....

sadrazam krala yanasmis....ben sze demistim devletlum.....HALK PIC....diye....

bakalm bu krizde pic kim....sizce kime yikacaklar tum bu borclari....skender agabeyme deelll herhalde....o goruyor....altn varaklari....

eger HALKLAR PIC se....cozum jandarma ya yikilir....IMF....

PLANMI BUNA GORE YAPIYORUM....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

TALAN UFUKTA GORUNDU....yawrilerim....garriiii soygun kacinlmazdr....

Yorum

• k3r3m
                              Aktif
                              • 31 Temmuz 2011
                              • 665

sayın kuzu,
                              bu defa da mı almanya yenilince biz de yenilmiş sayılacağız?
                              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

madem pazar günü, bir fıkra da benden, bir arkadaş anlatmayı çok severdi bunu...

osmanlı zamanında tüccarın biri, istanbul'dan malları yüklüyor develere bağdat'a satmaya götürecek
                                yalnız kervan büyük olduğu için, diyor ki ben sağlam bir koruma seçeyim, bizi korusun çakala çukala karşı
                                izbandut gibi bir zenciyle anlaşıyor ve yola çıkıyor
                                gidiyor gidiyor.. herşey yolunda bir sorun yok
                                bağdat'a yaklaşırken gece çölde bir yerde son kez mola veriyorlar...
                                yayılıyorlar, yiyolar içiyorlar, sonra da yatıyorlar...
                                ama o gece 40 harami kervana saldırıyor
                                herkesi yakalayıp bağlıyorlar.. kimini kılıçtan geçiriyor, kimine tecavüz ediyorlar
                                bizim izbandutu da yakalıyorlar ve sırayla tecavüz etmeye başlıyorlar
                                1. harami, 2. harami, 3. harami....30. harami,
                                39. harami, 40. harami derken
                                bizim izbandut'un canına tak ediyor
                                HİYAAAYYYTTT deyip üzerindeki haramiyi atıyor, alıyo eline kılıçları, sağlı sollu haramileri doğramaya başlıyor... bam güm hepsini gebertiyor...
                                hepsini öldürünce, sağ kalanlar toparlanıyor, kervan tekrar yola koyuluyor ve bağdat'a yola çıkyıor
                                bağdat'a varınca, bizim tüccar dönüyor izbandut'a:
                                - birader, sağolasın herşey için. al paranı. kovdum seni. diyor
                                izbandut şaşırıyor...
                                - ya, neden? hepsini öldürdüm işte, kurtardım sizi diyor
                                tüccar da:
                                - birader, senin ne zaman gaza geleceğin belli olmuyor ki. ben bir sonraki saldırıda 40 haramiyi nasıl bulucam sana?
                                "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information