Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Al birini VUR otekine Paritesinde ise (EURO/USD) durum; Dipte 1.35 leri tehmin ettik, savrulma ile 1.34 lere degdi, ve simdi de 1.39 daki hedefine yoneldi. Bir muddet sonra tekrar dibi test etsin, sonrasini yine yazariz.
Vee son olarak da XU100 endeksinin US$ bazli grafigi.. BU Grafige gore, cikislarda duzeltmelerde FIRTINA gibi oluyor!
Birileri Grafik cizip duruyor! Insallah arada telef olan VOB cu yoktur?
iMKB de derinlik artiyor filan diye dusunmeyin, %62 si yabancinin elinde olan borsamiz masturbasyon alanina dondu.
(kelime icin beni mazur gorun, daha iyi uyan bir kelime bulamadim)
XU100 de NOT artirimi olayindan sonra ki durum. Sidik zoru ile yukariya itelenen borsamizda taslar yerine oturmaya basladi.Olusan TAKOZ once yukari sonra da ASSAGI KIRILDI. BU ne zoru ile oldugunun en basit belirtisidir.
Abi grafikler için teşekkürler...
Bu skenderi bir yakalasam varyaaaa...k11
Ula adam takozu yukarı kirdirdiktan sonra aşağı kirar mi???
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Sevgili Babo yine her zamanki gibi haklı çıktınız endeks dediğiniz noktalardan dönüşüne başladı bu not arttırım mevzusu küçük yatırımcıya mal yedirmek için yapılmış gibi görünüyor
Saygılar
kralin paralari btmis hazine tamtakr....tum para buyuk aristokratlara gecmis....skenderin sistemiyle....
yasaya gore....eger ogul pic ise....babanin tum mali devlete geciyor....
uc aklli adam gelyor....kralim cozumu bulduk....dyorlar....bi kumas yaptk...siz bundan yaplan elbiseyi giydgnzde....pic olanlar sizi ciplak...pic olmuyanlar sizi giyinik gorecek....kral tamam demis ve bunnari saraya almis odullendrmis ve yapin dems...
uc gun sonra adamlar yaptik kumasi demisler....
kral sadrazami gondermis....git bi dene bakalim dogrumu demis....
adamlar sadrazama elleryle kumasi gosteriyor...bak su ortasnda kirmizi guller...bak su kenarlarda altin varaklar var demisler....
sadrazam bakmis bakmis bisey gorememis...adamlarn el ve kol hareketleri disinda....icinden anasina vayyy fahise vayyy yaktin beni....derken aniden kendne gelmis....tabii goruyorum....tabii goruyorumm....altin varaklari...hatta suda tac galiba demis....
gelms krala...kralim tamam...kumas cok guzel...
kral bu kez....kendi gitms....adamlar kumasi gosteryorlar...bak kirmizi guller...bak altin varaklar filan...kral hicbrsey goremiyor...icnden anasina vayyy fahise vayyy ...hemde o kadar korunan haremin icnde....oda hemen toparlanyor...tabii goruyorum...tabii goruyorum deyip....elbseyi giyyor....ve divana geliyor....
emme tum aristokratlar...cok yakisms....altin varaklar...tac....muhtesem demisler...
kralin tepesi atmis....o zaman hadi atlara binin halkin icine ckalim....demis...
halk meydana toplanms....kral ve aristokratlar gelmis....
halk hep bi agzdan bagrmis....KRAL CIPLAK....KRAL CIPLAK dye....
bakalm bu krizde pic kim....sizce kime yikacaklar tum bu borclari....skender agabeyme deelll herhalde....o goruyor....altn varaklari....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
tum aristokratlar orada....pic i ariyorlar....hepsi ustu kapali ALMANYA yi isaret ediyor...onerilen tum cozumlerde...bedel almanya tarafndan karslanyor cunki....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kralin paralari btmis hazine tamtakr....tum para buyuk aristokratlara gecmis....skenderin sistemiyle....
yasaya gore....eger ogul pic ise....babanin tum mali devlete geciyor....
uc aklli adam gelyor....kralim cozumu bulduk....dyorlar....bi kumas yaptk...siz bundan yaplan elbiseyi giydgnzde....pic olanlar sizi ciplak...pic olmuyanlar sizi giyinik gorecek....kral tamam demis ve bunnari saraya almis odullendrmis ve yapin dems...
uc gun sonra adamlar yaptik kumasi demisler....
kral sadrazami gondermis....git bi dene bakalim dogrumu demis....
adamlar sadrazama elleryle kumasi gosteriyor...bak su ortasnda kirmizi guller...bak su kenarlarda altin varaklar var demisler....
sadrazam bakmis bakmis bisey gorememis...adamlarn el ve kol hareketleri disinda....icinden anasina vayyy fahise vayyy yaktin beni....derken aniden kendne gelmis....tabii goruyorum....tabii goruyorumm....altin varaklari...hatta suda tac galiba demis....
gelms krala...kralim tamam...kumas cok guzel...
kral bu kez....kendi gitms....adamlar kumasi gosteryorlar...bak kirmizi guller...bak altin varaklar filan...kral hicbrsey goremiyor...icnden anasina vayyy fahise vayyy ...hemde o kadar korunan haremin icnde....oda hemen toparlanyor...tabii goruyorum...tabii goruyorum deyip....elbseyi giyyor....ve divana geliyor....
emme tum aristokratlar...cok yakisms....altin varaklar...tac....muhtesem demisler...
kralin tepesi atmis....o zaman hadi atlara binin halkin icine ckalim....demis...
halk meydana toplanms....kral ve aristokratlar gelmis....
halk hep bi agzdan bagrmis....KRAL CIPLAK....KRAL CIPLAK dye....
bakalm bu krizde pic kim....sizce kime yikacaklar tum bu borclari....skender agabeyme deelll herhalde....o goruyor....altn varaklari....
eger HALKLAR PIC se....cozum jandarma ya yikilir....IMF....
PLANMI BUNA GORE YAPIYORUM....
madem pazar günü, bir fıkra da benden, bir arkadaş anlatmayı çok severdi bunu...
osmanlı zamanında tüccarın biri, istanbul'dan malları yüklüyor develere bağdat'a satmaya götürecek
yalnız kervan büyük olduğu için, diyor ki ben sağlam bir koruma seçeyim, bizi korusun çakala çukala karşı
izbandut gibi bir zenciyle anlaşıyor ve yola çıkıyor
gidiyor gidiyor.. herşey yolunda bir sorun yok
bağdat'a yaklaşırken gece çölde bir yerde son kez mola veriyorlar...
yayılıyorlar, yiyolar içiyorlar, sonra da yatıyorlar...
ama o gece 40 harami kervana saldırıyor
herkesi yakalayıp bağlıyorlar.. kimini kılıçtan geçiriyor, kimine tecavüz ediyorlar
bizim izbandutu da yakalıyorlar ve sırayla tecavüz etmeye başlıyorlar
1. harami, 2. harami, 3. harami....30. harami,
39. harami, 40. harami derken
bizim izbandut'un canına tak ediyor
HİYAAAYYYTTT deyip üzerindeki haramiyi atıyor, alıyo eline kılıçları, sağlı sollu haramileri doğramaya başlıyor... bam güm hepsini gebertiyor...
hepsini öldürünce, sağ kalanlar toparlanıyor, kervan tekrar yola koyuluyor ve bağdat'a yola çıkyıor
bağdat'a varınca, bizim tüccar dönüyor izbandut'a:
- birader, sağolasın herşey için. al paranı. kovdum seni. diyor
izbandut şaşırıyor...
- ya, neden? hepsini öldürdüm işte, kurtardım sizi diyor
tüccar da:
- birader, senin ne zaman gaza geleceğin belli olmuyor ki. ben bir sonraki saldırıda 40 haramiyi nasıl bulucam sana?
Yorum