BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ainos
    Aktif
    • 27 Temmuz 2011
    • 323

BaBo abi nasılsın?
    Ortaya bi grafik atsanda yönümüze baksak. Ne tarafa gidecek borsa?
    Sizlerin sayesinde kçmıza giren şemsiyeyi çıkarıp, ucundan acuk skendere verdik. Şimdi bi plaj şemsiyesi hazırlamak istiyorum skender için

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

EFSF YETERLİ ŞEKİLDE FONLANMIŞ DEĞİL- RUSYA MALİYE BAKAN YARDIMCISIRusya Maliye Bakan Yardımcısı Sergeri Stokchak, Avro Bölgesi kurtarma fonu EFSF'nin yeterli şekilde fonlanmadığını, ancak gelişmekte olan ekonomilerin Avrupa'ya yardım etmeden önce krizi ve yanıtını daha iyi anlaması gerektiğini söyledi. Storchack, gazetecilerin EFSF'nin krizin üstesinden gelmek için yeterli fonlara sahip olup olmadıklarına dair sorularını, "Sahip olduğunu düşünmüyorum" diye yanıtladı. Storchack, Rusya ve diğer BRIC ülkelerinin Avrupa tahvillerinİ satın almadan önce problemi anlamaları gerektiğini belirterek, "Gerçekten henüz anlamadık" diye konuştu. Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com(14/10/2011 - 13:37:15)
      BRIC ülkeleri drahomayı çok isteyecekler.....
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        BaBo abi nasılsın?
        Ortaya bi grafik atsanda yönümüze baksak. Ne tarafa gidecek borsa?
        Sizlerin sayesinde kçmıza giren şemsiyeyi çıkarıp, ucundan acuk skendere verdik. Şimdi bi plaj şemsiyesi hazırlamak istiyorum skender için

Tahminim bu..

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

Sıkıştı Babo abi, şemsiye kırılacak ama ne tarafa.....Eskiden Pala Remzi'ye sorardım...... Artık Remziye oldum ben diyor....adını bile değişmiş...
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• mutimar
            Bağımlı
            • 12 Mart 2009
            • 1356

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Tahminim bu..
            Ben anlamadım..

tek anladığım Alttan saglam bir yükselen kanal var ,
            öbür taraftan bakınca da teknik analiz kitaplarından okudugum kadarı ile yukarıdan bir düşen kanal var ve burada dikaktimi çekende bir önceki zirvenin altında kapanışlar olmuş...
            ama
            ama
            ama
            alttan bakıncada yukselen kanalda ise bir önceki dip seviyesini görmeden /YÜKSELEN) yeni dipler görülüyor ..
            of offfff
            kısacası ne olacaksa 1-2 gün içinde O L A C A K ....................
            Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ben anlamadım..

tek anladığım Alttan saglam bir yükselen kanal var ,
              öbür taraftan bakınca da teknik analiz kitaplarından okudugum kadarı ile yukarıdan bir düşen kanal var ve burada dikaktimi çekende bir önceki zirvenin altında kapanışlar olmuş...
              ama
              ama
              ama
              alttan bakıncada yukselen kanalda ise bir önceki dip seviyesini görmeden /YÜKSELEN) yeni dipler görülüyor ..
              of offfff
              kısacası ne olacaksa 1-2 gün içinde O L A C A K ....................

SABAH ALLATAKİ YAZIYI YAZMIŞTIM DOST MECLİSİNDE

USTAM BEN BU İŞİ ÖGRENECEKMİYİM ACABA

mutimar Nickli Üyeden Alıntı
              gÜNYDIN....
              BOL KAZANÇLI GÜNLER DİLİYORUM..
              YEŞİL BİR BAŞLANGIÇ. SONRA KIRIMIZI DEVAM VE VE KIRMIZI BİR HAFTALIK KAPANIŞ BEKLİYORUMMMM....
              ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR. ASLA Y.T.D. DİRRRRRRR

Eger yanılırsam stoplarım devreye girer ve stop olurum çok çok değilmi......

O.V. li stop rakamlarımı yazdımmmmmm ve işe gidiyorum...... iş yerinde PC başında olamayacağım.. sizlere iyi günler ve iyi seanslar dilerim

ilk stop rakamım 73.6XX lerde..............

SON DÜŞÜNCEMSE ALT TARAFTA
              ÇOK MU SALLAMIŞIM ABİ.....

mutimar Nickli Üyeden Alıntı
              Allah Bereket Versin... benim açımdan güzel bir gündü... PC başına Ancak geçebildim.......
              Kısa devam şimdilikkkkkkkkkkkkkkk
              bence ilk durak 56.2xx-400 seviyeleri, oralarda oyalanıp yukarıda yapabilir ama eger aşşağı devam ederseeeeeeeee ki ETSİN İSTİYORUM 60 binleri saglam kırması için geleceği nokta benim açımdan 53.3xx-6xx lerdirrrrrrrrrrrrrr.
              Asla Y.T.D. dirrrrrrrrrrrrrrr.

Ellerinden Öpüyorummmmm Abim.....
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• mert_77
                Katılımcı
                • 11 Ağustos 2011
                • 152

kuzu nerde? bilgisi olan var mı?

Yorum

• sadrazam
                  optimist
                  • 21 Mayıs 2010
                  • 228

yaşlı borsacı ile genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. yaşlı olanı genç olana mesleğin püf noktalarını anlatıyor:
                  - bak evladım. bu meslekte basarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez. zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir. bunun için sürekli dikkatli olman gerekir.
                  uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir. bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey gibi gelebilir.
                  ama ben eğer, "şu pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm" dersem, olay senin açından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir değil mi? yapar mısın?
                  genç borsacı "tabi efendim" der, parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. yaşlı borsacı cebinden 1 milyarı çıkartır, gence verir. bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar:
                  - hocam, ben size aynı teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz? bakın ileride de başka bir pislik var. 1 milyar karşılığınde dener miydiniz?
                  yaşlı borsacı "tabi ki" der ve o da bir lokma alıp yutar. genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder. bir süre sessiz sessiz yürürler. genç yine dayanamaz sorar:
                  - hocam, ne sizin cebinizdeki para miktari değişti ne de benim cebimdeki. söyler misiniz, biz bu boku niye yedik?
                  kurt borsacı cevap verir:
                  - öyle deme evladım. 2 milyarlik işlem hacmi yarattık...
                  -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

mert_77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kuzu nerde? bilgisi olan var mı?

Biz %99'uz................. Skender %1 .............mitinglerinde olmasın...?

Babo abi....

Diğer köyde 1 milyonlu bir soru sormuşsun..............

En iyi iş bildiğin iştir..................

Yalnız........... Kuzu Detroit'te et kombinası mı almıştı........... Vardır bir bildiği........
                    İslamda zekatın (zenginliğin) ölçeği 40 koyun hesabıyla başlar. 40 koyunun varsa 1'ini imkanı olmayana, talebeye, yolcuya v.s. vereceksin....
                    Veya 40 koyun eden varlığın varsa onun 40'ta birini vereceksin......Yani esas zenginlik doyabilme kabiliyetidir............
                    Afet-kriz zamanları tek geçerli şey....... aç kalmamak............ Altın...gümüş....v.s... v.s... hep ikinci plandır...........

Et...........................zenginliktir......... ..

Kuzu bunu biliyor....... (Skender de bilir... ;) )

Adından belli...........

Saymıştır.... geçen bahar kaç kuzu doğdu...diye.....

Kombina almasından belli..............

k12
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Diger tarafta sordugum soru, forum uyelerinin genel anlamda ne dusunduklerini ogrenmek icindi.
                      Yoksa bizde 1 milyon $ ne gezeer?

Yorum

• bikmisbroker
                        BaBo
                        • 27 Şubat 2009
                        • 1009

Bir diger konuda ABD de et kombinasi alacagima, Tuzlada kelepire satilik fabrika alirdim acikcasi.
                        USA da boylesine bir yatirim yapabilmem icin gercekten "kelepir" fiyatta olmasi lazim.

Gecenlerde TEXAS da bir fabrikaya baktim, 2.5 acer arazi icrisinde 500 m2 kapali alanli ama fiyat cazip gelmedi.
                        Olmus essek olmazsa yanasmamak lazim.

Vakti zamaninda bizim ulkedeki "olmus essekler" 3 otuz paraya satildi, simdi sira bizimkilerde..
                        Eee bu gunleride gorduk ya, Yarabbi sukur.

Yorum

• FNT
                          KARAKARTAL
                          • 29 Mart 2008
                          • 4754

Bir diger konuda ABD de et kombinasi alacagima, Tuzlada kelepire satilik fabrika alirdim acikcasi.
                          USA da boylesine bir yatirim yapabilmem icin gercekten "kelepir" fiyatta olmasi lazim.

Gecenlerde TEXAS da bir fabrikaya baktim, 2.5 acer arazi icrisinde 500 m2 kapali alanli ama fiyat cazip gelmedi.

Vakti zamaninda bizim ulkedeki "olmus essekler" 3 otuz paraya satildi, simdi sira bizimkilerde..
                          Seni gidi kelepirci!

Saygılar, hürmetler, selamlar abim.

Yorum

• freesky
                            Yasaklı
                            • 03 Mayıs 2009
                            • 112

Abi selamlar,

Sizi burada gorunce rahatlatim inanin. Ins hersey yolundadir. Benim taniyabildigim Guzu o kombinayi beleshe getirmistir, aldigi ciftlik ve kuzularin yaninda....

:081: :081: :081:

Selam ile,

free

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

şehit sayısı 24 oldu 5 de dün 29 2 günde ortalama 14.5 kişi köpekleri sınır kapılarında karşılayıp mahkemeleri sınır kapılarına taşıyan masa başlarında köpeklerele kucak kucağa oturupta neden oturuyorsun diyenlere ispatlamazsan ********sin diyen sonrada görüştüğü ortaya çıkınca ben görüşmedim devlet görüştü diyenler şehide kelle köpeğe sayın diyenler bu gümnlük 14.5 kelle için seyredin bakalım ne diyecekler

ha bu arada bıraksınlar somalide filistinde libyada suriyedekilere ağlamayıda gelsinler cenazelere katılsınlar gereken cevabı mutlaka alacaklardır
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• pit
                                Katılımcı
                                • 09 Eylül 2011
                                • 161

ağzına sağlık ayhan abi. Bu ş.sizlerin hepsi işbirlikçiler maalesef...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information