bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yahu bu iste bir terslik var?
Biz "not artirimini" satin almiyormuyduk?
NOTUMUZ ARTMAYACAKMIYDI?
Ne oldu da bu teres Fitch bizim GORUNUMUMUZU dusurdu? Vesikalik resim mi bu?
Yarin ozer dilerler, birseyin farkinda degil bu degerlendirme kuruluslari.
Mutlaka biryerde hesap hatasi yapmislardir bunnar!
Alla, allaaaa..!!
Yorum
-
Olur olur da, ben "ALTIN VURUS 2" Topiki de acsam alici OLMAZ!!mert_77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Babo bir alttaki siyah çizgi sizce son durak olur mu?
Bunu biliyorum.
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi, kurdaki öngörünüzde,
iç dinamiklerden ziyade dış dinamikler şu an dahamı belirleyici durumda,
biraz daha açabilir misin konuyu?
Kurda Dis dinamikler etkili olsaydi, butun Dunyada degeri dusen US$ nin bizdede degerinin dusmesi, ya da TL karsisinda "deger kazanmamasi" gerekirdi.
Duz mantikla diger taraftaki forumda 2014 yilinda US$ 0.99 TL diye bir baslik da acti yorumcu bir kardesimiz.
ic dinamiklerdeki tutarsizligi vurgulamaktan bir hal oldum.
Cok acik acik yazamiyorum sahsen.
Ancak, toz pemge gosterilen Tablonun aslinda cok da "Toz pembe" olmadigini iddia ediyorum.
Fakat Turkiyeden kiminle konussam, bana "abi ekonomi bildigin gibi degil, Turkiye artik bazi seyleri ASTI" diyor arkadaslarim.
Bunlar arasinda sanayici, KOBi'ci isadami arkadaslarim var ustelik!
Ama, ben ikna olmus degilim maalesef!
Maalesef!
Yorum
-
Olay budur abi..Tecrube bu olsa gerek....Cunku siz altin vurus topigi actiginizda herkes dususe oyle bir inanmis olacak ki, kimsenin eli mal almaya gitmeyecek....aynen, donus uyarilari verdiginizde herkesin mala saldirmasi ve not artisi beklemesi gibi....simdi oldu, verdiler elimize "duragan"i....bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOlur olur da, ben "ALTIN VURUS 2" Topiki de acsam alici OLMAZ!!
Bunu biliyorum.
Bu kadar acik bir tezgah da zannedersem ilk defa oluyor.. Aslinda hep oluyor da, biz yeni yeni cozmeye basladik heralde....
slm ile,
free
Yorum
-
"Fakat Turkiyeden kiminle konussam, bana "abi ekonomi bildigin gibi degil, Turkiye artik bazi seyleri ASTI" diyor arkadaslarim." Bu sözler sureti hakdan görünüp her kulağa üflendi , emme velakin olmayacak duaya amin demekle Türkiyenin fezalara çıkmayacağı da belliydi.
Yorum
-
Türkiye eski Türkiye değil evet,
değişen çok şey var,
ama asıl gerekli olan şey değil değişen.
değişiklikler insanları memnun ediyor,
ama ülkeyi komple kalkındıracak olan rekabetçi kura dayalı marka üretim ve ihracatı yok.
herkez bmw mercedes kuyruğuna girdiği için,herşey çok güzel geliyor,
ülke tarihinde bu düşük faizleri görmediği için,insanlar çılgınca kredi kullandılar,aşırı tüketim piyasayı canlandırdı.
devlet bankalara hoopp yavaş dedi ardık bu kredi dağıtımı konusunda.sınırlar getirdi.
ev fiyatları istanbulda uçtu,1+1 daireyi 500 bin tl ye satanlar var.
tokyo gibi daire mezarlığı olmasın da.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
US$/TL de kisa bir geri cekilme (1.8250-1.8200 seviyesine kadar) bekliyorum.
Bunun BORSAYA etkisi de "tepki cikisi" seklinde olabilir.
Yorum
-
fincana kulp lazım. kulp için 1,82 leri görmek lazım. Sonra tekrar dooooğğğğrruuuu cari açığı düşük göstermeye. 2,100bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUS$/TL de kisa bir geri cekilme (1.8250-1.8200 seviyesine kadar) bekliyorum.
Bunun BORSAYA etkisi de "tepki cikisi" seklinde olabilir."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bence içerden ziyade dışarı bakmak lazım dolarda,
malum geçtiğimiz ağustosta 1,2 trilyon dolarlık bütçe kesintisinde cumhuriyetçiler ve demokratlar el sıkıştı.
şimdi bu kesintinin nereden yapılacağının görüşmeleri var (kavgaları)
adres tek, sokaktaki ameridenyo vatandaşının ceplerine biraz daha el uzatacaklar,
artık sağlık sigortasımı olur, yemek karnesimi yada işsizlik parasımı kesilir yada bi şeylere zammı gelir bilemem,
2012 amerikada seçim yılı, akabinde ve detayında kimse suçlu görünmek, bu kesintiyi siz istedinizde böyle oldu dedirtmemek,
seçimi kaybetmemek için ,kılı kırk yarıyorlar,
ben anlaşabileceklerine inanmıyorum, seçime kadar parada basamayacaklardır diye düşünüyorum,
bu durumda dolar dünyada yerçekimi tanımaz ,
babo abinin relative denklemine göre biz nereye gideriz bilemem,Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-

Yorum