BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

Babo abim yeni gordum dondugunu.saglik ve sihhatle donmene cok sevindim.
    Senin rakinin buzlarini ben atacagim abi. O 2 kup buz rakinin uzerinde dans ederken biz de dansoz gacimizi izleyip zurnaci pataklayacagiz abi.

Saglikli,sihhatli, mutlu bayramlar....
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Babo abim yeni gordum dondugunu.saglik ve sihhatle donmene cok sevindim.
      Senin rakinin buzlarini ben atacagim abi. O 2 kup buz rakinin uzerinde dans ederken biz de dansoz gacimizi izleyip zurnaci pataklayacagiz abi.

Saglikli,sihhatli, mutlu bayramlar....
      Bir mesajda bu kadar cok edebi sanat kullanildigini "divan edebiyati" şairleri görseydi, elini öpmek için sıraya girerdi inan ki.

Müthişsin be dostum.

Cümle keyborsa dostlarının kurban bayramını kutluyorum
      ..

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Nefes almak yetmiyor,

Amcam 72 saattir, nefes alıyor ama gözlerini açamadı hala, beyin işlev görmüyor, gözlerini açtığı yok...

Sadece nefes almak değil mesele, yeğen......

Herkesin bayramını kutlarım şimdiden......

Mustafa abi, iyi haberlerine sevindim....
        Allah kurtarsin sevgili Guneysu Selim kardes.

Ben bu durumda olsam herhalde yakinlarima derdim "Cekin fisi, bitirin isi" surundurmeyin bu garibi.

Haricten gazel atmak kolaydir bilirim, ancak yakinlarima hep soyluyorum buna benzer seyler, Vasiyetim var yani.

'Allahim canimizi almadan oldurme bizi' diye de dua ediyorum.

Ne demis Can yucel??

Alnı açık yaşlanmak bayramdır; ulu bir çınar gibi ayakta ölebilmek bayram..
        Allaha bin sukur bu gune kadar alnimiz acik yasadik.
        Allah bir çınar gibi ayakta ölebilmeyi de nasip eder insallah.

Sevgilerimle,

Yorum

• delidayim
          Katılımcı
          • 26 Mayıs 2009
          • 214

tüm forum arkadaşlarımın bayramını kutlarım
          yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• hakanbakan
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 155

herkesin kurban bayramını kutlarım... Allah herkese sağlık huzur ve mutluluk nasip etsin ...

Yorum

• özdoğan77
              Katılımcı
              • 28 Şubat 2009
              • 156

Tüm keyborsa ailesinin kurban bayramını içtenlikle kutlar,esenlikler dilerim...
              Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
              Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
              ÜMİT ÖZDOĞAN

Yorum

• kaptannemo
                Seyirci Üye
                • 04 Haziran 2009
                • 69

Sağlıklı, huzurlu bir hayat dilerim size.Allah bu stresi bir daha yaşatmasın.
                Herkese mutlu Bayramlar.

Yorum

• boş
                  Aktif
                  • 02 Aralık 2008
                  • 253

alnı açık herkese iyi bayramlar diliyorum ))

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

BABO ve GUZU...

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

tüm forum dostlarının bayramını kutlarım.....bobo cok sevindim olumlu sonucla yüzünün güldügüne....fani dünya... sıkıntıda, huzurda allahtan....tevekkül bizden....

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

vobda pozisyonum 66500 den long.....kuzumla zıt düşünüyorum.....yükselecegiz artık.....büyük ihtimal yılsonuna kadar long gidecegim....

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3000

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Hemmen ustteki 1.82 seviyesi cok cok onemli.(siyah cizginin gectigi yer)
                          Gecilemezse bu defa da gunlukte OBO dan bahsedebiliriz.
                          TCMB nin manevralari durumu belirleyecektir.
                          bobo abi dönmenize çok sevindim, geçmiş olsun,
                          kısmen bir ekleme yapmak istiyorum,
                          tcmb'nin bu güne kadarki manevraları kendi motorları ile değil,
                          hep yelkenleri şişirip rüzgarı arkasına alarak olmuştur.
                          dolar endeks düşüşe geçtiğinde çıkıp doları düşürdüm demek benim nazarımda artistik patinajdan öte değildir.bakalım bu yeni tsunami dalgasında manevrasını merakla bekliyorum.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bobo abi dönmenize çok sevindim, geçmiş olsun,
                            kısmen bir ekleme yapmak istiyorum,
                            tcmb'nin bu güne kadarki manevraları kendi motorları ile değil,
                            hep yelkenleri şişirip rüzgarı arkasına alarak olmuştur.
                            dolar endeks düşüşe geçtiğinde çıkıp doları düşürdüm demek benim nazarımda artistik patinajdan öte değildir.bakalım bu yeni tsunami dalgasında manevrasını merakla bekliyorum.
                            Merkez bankalari "regulatordur" yani duzenleyicidir.
                            Kalkipda x milyar dolar vs bunyesinde bulundurmak icin kurulmamislardir.
                            Halbuki ulkemizde merkez bankasi butun iktidarlar tarafindan ve ozellikle Doviz hareketlenmeye basladiginda, bilancosunda gozuken ve "mevduat munzam karsiligi" hesaben biriken paralari TCMB nin kendi parasi gibi gosterip, konu ile ilgili (piyasaya guven verme endisesi neticesi olsa gerek) beyanatlar verirler.
                            Elbette Ulkemizin merkez bankasinin capi da mali piyasamizin capi ile dogru orantilidir.
                            Yani Almanyadaki buyuk bir bankanin nerdeyse toplam sermayesi kadartoplam sermayeye sahip olan bankalarimiz icin merkez bankamizin da gucu budur.

Kucumsemek ve/veya yuceltmek anlaminda yazmadim bu yaziyi.
                            Sadece Detaylari yazmak istedim.

Dolayisi ile de cekip gitmek isteyen paranin buyuklugu ile dogru orantili olarak her defasinda bizde bu tarz manevralar yasanir.
                            Ozetle "ruzgari arkasina almak mecburiyetinde" oldugunu da bu vesile ile belirtmek isterim.

Eldeki 14 lu de var 14-15 tane mermi, karsinda var 25 kisi hesabi..

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

Selam arkadaslar,
                              Bir kac gundur ABD deydim, Ne Yok yakinlarina kadar uzandim (Boston) accuk alis-veris yapip be keferelere doviz birakayim dedim.
                              Sevinsin garibanlar... hahahahahaha..

Ehh malum yilsonu geliyor, hani alis-veris olsunda 3-5 $ kazansinlarda 2012 ye umitle baksinlar dedim..

Vayy efendim, gorduklerim enteresan.
                              Bir enflasyon ki almis basini gidio..
                              TR de 40 yasinda olup da bu gunleri hatirlamayan teres yoktur.
                              30 yasinda olup da az-bucuk hatirlayan coktur.
                              Emme benim gibi enkazlar ise cok guzel hatirlarlar.

Efendim, yillar once TL tuvalet kagidi gibiydi.
                              Bir degeri yoktu yani, tipki bugunki US$ gibi yani.

Her 10 senede bir kallavi bir "devaluasyon" yaparlardi 1 gecede dovize yatmis olanlar ihya olurlardi.
                              Ithal mallar bu devaluasyondan once ortadan kaldirili, farkli depolara tasinir telefonla vs mal almak isteyen musteriye YOK cekilir-Cok israr edenlere de fahis fiyattan MAL itelenirdi.

Elbette bu 2 haneli enflasyon rakamlarinin gecerli oldugu gunlerdi.
                              Ben diyeyim %80 siz diyiverin %90

ABD de ki TV programlarinda bu seneki TURKEY gunu (sukran gunu) senlikleri icin fiyat analizleri vardi.
                              gecen sene XX$ olan Bir BaBa hindi yemegi bu sene %13 luk artis ile 49$ civarinda olacakmis!!

hahahahahah

Etme bulma dunyasi?
                              Olacak tabii, yillarca bize cektirdiniz bu izdirabi, acuuk da siz cekin deyyuslar!!

Haa bu arada Yilsonu icin endeksus 68.000 olacak diyordu birileri??
                              Bu satirlarin yazari gariban BaBo nuzda 59.999 dan ustu yok diyordu?

Bugun Kasimin 14'u kaldi surada 6 hafta, endeks 55.500 desek (yuvarlak hesap) demekki 12.500 Puvan YUKARI gidicez yane oylemi??

ee iyi de neden iMKB de CORT bu arkadas peki?

Anlamis degilim, anlayan varsa beri gelsin gaari!!

heheheheheh.

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Sonucta ABD de 3-5 alisveris yaptik, cocuklar gibi sevindiler dukkancilar, hallerini gormeliydiniz. )

Yorum

Working...
                                X

Debug Information